Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel Magic OS nema stackovanje widgeta ili se moj samo još nije updateovao. Navikao sam se a da ne menjam koncepciju ako će update da reši.

Pošto sam pročitao da je do verzije OS ili regiona. Mada mislim da google lupa al aj da pitam.

Jel Magic OS nema stackovanje widgeta ili se moj samo još nije updateovao. Navikao sam se a da ne menjam koncepciju ako će update da reši.

Pošto sam pročitao da je do verzije OS ili regiona. Mada mislim da google lupa al aj da pitam.
Ma magic 7 pro ima, ali samo se odnosi na sistemske aplikacije (vidi na slici)
Ne mogu na primer aliexpres i shein da se preklope.

Prilozi

• Screenshot_20260922_191206_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.webp
    Screenshot_20260922_191206_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.webp
    26.5 KB · Pregleda: 35
Video sam da mogu samo sistemske glupost teška. Meni su kalendar, weather i shopping lista bile stackovane na main ekranu i samo šaltam. A dobro izmenićemo.

Slazem se, na sluzbenom samsungu mogu svi da se preklapaju, a valjda ce i ovde resiti sa nekim apdejtom u buducnosti
Ako mozda postoji i neka aplikacija za to, bilo bi korisno imati je

Stigla zakrpa za septembar. Android 17 će otprilike u aprilu sledeće godine 😁

Prilozi

• Screenshot_20260925_083652_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    Screenshot_20260925_083652_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    48.2 KB · Pregleda: 18
Je l' kupovao neko možda neke adaptere za audio na 3.5mm? Na M5P mi je radio neki jeftin, sada na M8P ne radi.

Nazad
Vrh Dno