Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stigao mi tablet neki dan...i nervira me malo ovaj magic ring...nekad radi nekad ne deljenje mobilne veze...pokaze sve da su povezani u prsten, podelim mu vezu ..ali sta god otcorim nema mreze kaze...pa odjedared proradi nekad ...jel imao ko jos zezancije sa ringom?

E da,i nije mi tablet jasan...sjaset aplikacija ne moze biti instalirano,kao uredjaj ne podrzava aplikaciju a nedto totalno bzvz app, nema veze sa vezom zasto ne bi radila na android uredjaju
I meni gubi signala kada povezem sa telefonom. Primetio da to gubi stalno signal sa 5ghz ruterom, jer mi je davao savet da je najbolje da se povezem preko njega kako bi sve funkcije najbolje radile. Kada sam se vratio na 2,4 ghz slabo kad je izgubio signal. A ruter mi je daleko 2-3 metra od tableta.

I odradi update na 10

Sa čim čistite ove sitne neke tačkice koje ostaju od prašine koja se zavuče ispod maske

imam trenutno medju ostalim, magic 8 pro i x100ultra
Opalio sam dosta fotki, uploadam na flickr tokom dana

WhatsApp Image 2026-03-25 at 09.36.57.jpeg
WhatsApp Image 2026-03-25 at 09.36.22.jpeg
WhatsApp Image 2026-03-25 at 09.33.57.jpeg
WhatsApp Image 2026-03-25 at 09.28.46.jpeg

Sve u svemu ima honor jos puno puno radit da dosegne vivo, cak i dvije generacije stariji.

Ali zato Vivo kaska za Honorom u čipu,ekranu,zvuku,al funkcijama isto dve generacije najmanje.
Mozda kaska u ai funkcijama, a to pozdravljam jer je ai na mobitelima vecinom gimick osim na samsungu.
Ekran gledam na suncu sad jedan i drugi i tu je honor bolji. Zvuk mi je irelevantan, a cip bgmi ne znam na sta mislis.
Ono di vivo jos dolazi u prednost je softver, a pogotovo softver kamere.

Mozda kaska u ai funkcijama, a to pozdravljam jer je ai na mobitelima vecinom gimick osim na samsungu.
Ekran gledam na suncu sad jedan i drugi i tu je honor bolji. Zvuk mi je irelevantan, a cip bgmi ne znam na sta mislis.
Ono di vivo jos dolazi u prednost je softver, a pogotovo softver kamere.
Ja sam prosečan korisnik kamera i više verujem brendu koji ima neku servisnu mrežu i pokrivenost dok Vivo to u Evropi i Balkanu bukvalno nema mozes samo u slučaju kvara da ga posaljes direktno u Kinu jer ovde nema delova i servisa koji ga popravljaju.

Pogledajte prilog 533147
Pogledajte prilog 533148
Pogledajte prilog 533149
Pogledajte prilog 533150

Sve u svemu ima honor jos puno puno radit da dosegne vivo, cak i dvije generacije stariji.
Dzabe kamera kada H8pro je npr zvanocno u Srbiji dok vivo mislim nije, garancija na ekran, poklon tablet, kupovina preko operatera...jednostavno bolji komplet sto se Srbije tice.. Sony je imao top telefone ali bez podrske..to je sporadicna kupovina.

Ai upscaling je bolje za 95% ljudi tj za drustvene mreze. Daj telefon nekoj devojci...najbolji je onaj koji pravi najbolji sellfi..tako da ...koji je bolji..zavisi od korisnika

Pogledajte prilog 533147
Pogledajte prilog 533148
Pogledajte prilog 533149
Pogledajte prilog 533150

Tesko da moze telefon 3 godine star da nadmasi ovogodisnji telefon kad se porede kamere, izvini al ja u ovo ne verujem. To je kao kad bi ja rekao da moj P50 pro, iz 2021 ima bolju kameru od nzm tipa iphone 17 pro. Izvini la tesko. Kamera mozda jeste jos dobra, al bolja sigurno nije

Tesko da moze telefon 3 godine star da nadmasi ovogodisnji telefon kad se porede kamere, izvini al ja u ovo ne verujem. To je kao kad bi ja rekao da moj P50 pro, iz 2021 ima bolju kameru od nzm tipa iphone 17 pro. Izvini la tesko. Kamera mozda jeste jos dobra, al bolja sigurno nije
Uffff ne da ga nadmasi, nego ga pojede za veceru, a ostatke baci kerovima 🙂
Imam oba telefona, kupljena iz svog dzepa, uploadam na flickr pa gledajte.
Ukratko honor sve preizostrava, a lica su nacrtana i plasticna.

Kako si uporedio pwm?
Na osnovu navika. Čovek koristi telefon kako mu odgovara. Meni baterija traje 6 dana, nekome izgura dan. To je toliko individualno. Doduše, nemoguće ju je potrošiti za dan, ako Ti smisao života nije da ga urnišeš kojekakvim benčmak testovima. I tad ćeš prestati posle par dana...
Svi Honori imaju agresivan PWM, to se rešava ručnim podešavanjima aplikacija...

Poslednja izmena:
Ima ona opcija kad ostaje originalna slika i AI rešenje. Ne stižem da probam. Nisam pristalica AI rešenja. Možda je tu kvaka. Na Honoru definitivno treba isključiti AI i HDR, kako ko voli... Ne stižem da ga vratim na engleski. Nije dovoljno promeniti jezik. Hard reset, i sve ponovo. Previše je opcija u OS 10. Čekam ovaj apdejt koji unapređuje kameru. Navodno je krenuo po Evropi.
U principu, nisam nezadovoljan kamerama. Ima tih momenata... Definitivno nas varaju veštačkom inteligencijom. To će postati standard kod svih...

Poslednja izmena:
Da je ovo stari normalni svet, već bi postojao root i rešenja za gašenja ovakvih gluposti. Sad, nova vremena - novi ljudi, navike.
Novi Samsung je, u principu, nov samo po uticaju AI. Mnogima se to sviđa...

meni sve to odlično.
u kranjem slučaju treba uraditi komparaciju fotografija sa isključenim Ai.
Ovako sa uključenim, desna slika je neuporedivo bolja

Svako ima pravo na svoje misljenje, ali po ovome se tacno vidi koliko Honor zaostaje za dve godine starim telefonom.

Istinu na volju i ta priča 2 godine razlike u generaciji ne pije vodu, jer su AI algoritmi kod Kineza pre 2godine bili mnogo slabiji nego sad.
Ruku dajem da će x100u u ovakvom korektnom slučaju isto da izbaci bolju fotografiju od npr budućeg x300 ultra.

Čemu fotografija ako na njoj postoje nepostojeći detalji? Nisu to detalji, to su objekti! Hajde da mi ukloni neku "mrlju", neću nove objekte! Ovde postoje novi građevinski objekti. Ovo mora da može da se isključi. Potpuno je besmisleno! Nisam obraćao pažnju...

Uhvatila me paranoja, nema. Opet mi je malo šugavo... Nebo npr. Apdejt daje digitalni zum do 200x Biće tu svašta

Gledam kakve nove objkete pominješ zoomiram 3 puta 😅.

Meni kao nekome ko nema instagram niti se ložim na fotografiju a nosim telefon po 3-4 godine star niže klase ova opeglana slika 10 puta lepša. Šta mene briga što je ai kad mi je na oko prijatnija. Naravno cenim mišljenje da nije autentična ali mene to ne dotiče. Izuzetak jeste da ako docrtava nešto onda je to besmosleno.

Nazad
Vrh Dno