Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitao sam Gemini i kaže da to apsolutno nije tačno.

"BQK-N49 model podržava 4G Band 20 (800 MHz)...To je zlatni standard za pokrivenost u Evropi i na Balkanu (m:tel, HT Eronet, BH Telecom). Da taj opseg nedostaje, imao bi problem sa 4G signalom unutar zgrada i u ruralnim područjima, ali kod ovog modela je on uključen....Kineska verzija (namijenjena samo Kini): Ona često zaista nema B20, jer se taj opseg u Kini ne koristi. Globalna Azijska verzija (Singapur/Hong Kong): Iako je iz Azije, ona je napravljena za međunarodno tržište. Pošto ljudi iz tih regija stalno putuju u Evropu, Honor u te modele ubacuje sve evropske frekvencije, uključujući B20 i B28."

Prilozi

• Screenshot_20260319_131250.jpg
    Screenshot_20260319_131250.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20260319_131250.jpg
    Screenshot_20260319_131250.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 23
Има ли нека препорука за неку маску? По могућности да има онај магнет.

Uzeo sam ovu sa aliexpressa - 1800din, ovakva se na KP prodaje za 4.5k-5k kao original ali nije. Urađena je po uzoru na originalnu masku za HM7P. Solidnog je kvaliteta i minimalistički dizajn savršeno izgleda na telefonu ali takva i nije neka zaštita - maska štiti uglove, poleđinu i gornju i donju lajsnu.
5099.jpg6900.jpg

Lepa. Deluje i da radi... Može li link? Može i na PM
Šta više da štiti? Imam neku rugobu koja se rodaje kod dobroćudnih prodavaca u našim mobil šop radnjama. Dobro se pokazala na dvestotki - neuništiva. Ružna. Oko 1300. Videću da okačim sliku. Greota mi da stavim zaštitno staklo i gledam one muzge. Ne volim ni folije. Bar na H200Pro ekran bez fabričke izgleda 40% bolje...

Poslednja izmena:

Nema...

Lepa. Deluje i da radi... Može li link? Može i na PM
Šta više da štiti? Imam neku rugobu koja se rodaje kod dobroćudnih prodavaca u našim mobil šop radnjama. Dobro se pokazala na dvestotki - neuništiva. Ružna. Oko 1300. Videću da okačim sliku. Greota mi da stavim zaštitno staklo i gledam one muzge. Ne volim ni folije. Bar na H200Pro ekran bez fabričke izgleda 40% bolje...

Evo link, sad je još jeftinija:

Postoji li za Honor Magic telefone neka maska koja kao Spigen Liquid Air? Odlična mi je.

To je valjda ovo, zaista liči. Hvala 🙂
Vidio sam da ima i na Amazonu, bar za Magic 7, za 25$.

Jesi li zadovoljan?
Ja sam se sa Spigen Liquid Air oduševio već na prvi dodir.

Kada gledam na yt video snimke kao da mi malo secka,ne ide tecno video,sta bi to mogao biti problem,da li se moze podesiti u podesavanjima?

Kada gledam na yt video snimke kao da mi malo secka,ne ide tecno video,sta bi to mogao biti problem,da li se moze podesiti u podesavanjima?
Imao sam isti problem na 7ici, obrisem kes yt i radi mi normalno.

Jel neko prešao sa Samsung S23 Ultre , S24 Ultre ili S24 ultre na Magic 8 pro i ako jeste kakva su iskustva ?

To je valjda ovo, zaista liči. Hvala 🙂
Vidio sam da ima i na Amazonu, bar za Magic 7, za 25$.

Jesi li zadovoljan?
Ja sam se sa Spigen Liquid Air oduševio već na prvi dodir.
Prezadovoljan, samo i nju koristim non-stop, inače sam u startu kupio još 2-3 maske. Kod tudie je zaštita na visokom nivou, a i izgled je meni top.
Tražio sam najpre Ringke ali nažalost ne prave za Honor telefone.

Ako ti je bitan signal, imaces losiji signal na CN verziji.ovo nije za CN verziju nego, nego HK gloval
Mislio sam da je za HK global pošto je kolega pomenuo bateriju od 7100mah
CN verzija ima 7200mah
Mala zabuna

Ne znam zašto vam je toliko bitno tih 10% baterije. Brzo žično punjenje, bežično brzo punjenje... Telefon za naše tržište radi spektakularno. Našao sam mu prvu manu: video mi ne prikazuje autentične boje. Snimao kevu u nekoj više zelenoj boji jakne - na videu šerpa plava. Verovatno nešto nisam dobro podesio. 200pro je to radio bolje, iz ruke... Magic OS stvarno ima previše setovanja. Sad mi je pao apdejt i na dvestotku, klonirao uređaje - ni blizu. Trebaće mi 3 dana da ih napravim sličnim... Ne smeta mi, samo kažem da ljudi pričaju svašta na prvu. Stvarno je potrebno vreme da ga priloagodiš sebi, pogotovu ako imaš navike sa drugog ekosistema. Verovatno je tako i sa telefonima drugih proizvođača. U Honor/Huawei sam desetak godina. Mislim da se više ne bih mogao ni prilagoditi na druge. To je već moj problem...

Poslednja izmena:
Svaki novi tel je takav, peglaju i ispravljaju kroz updejte, nista cudno.

Jel neko prešao sa Samsung S23 Ultre , S24 Ultre ili S24 ultre na Magic 8 pro i ako jeste kakva su iskustva ?
Druze Honor je bukvalno klasa sa s26 ultra po svemu čak je i bolji u mnogim stvarima a za s23i 24ultru svemirski brod,pricam iz iskustva posedujem ovaj telefon a drugar mi ima S24 ultru znaci kao kad uporedjujes Bugatti i Golfa 4.

Druze Honor je bukvalno klasa sa s26 ultra po svemu čak je i bolji u mnogim stvarima a za s23i 24ultru svemirski brod,pricam iz iskustva posedujem ovaj telefon a drugar mi ima S24 ultru znaci kao kad uporedjujes Bugatti i Golfa 4.
Hvala na odgovoru drug .
Lomim se da napustim Samsung tabor posle 10 godina i 4 S serine telefona .
Najverovatnije uzimam Honor Magic 8 pro sledeće nedelje .

Apsolutno se slažem, pre godinu dana sam prešao sa S23 na S24 ultru, koristio nedelju dana telefon i prodao ga jer nije me ništa spec oduševio. Posle toga nabavio magic 7 pro, koji i dan danas koristim, i mislim da ću ga koristiti još minimum 2 godine.

Hvala na odgovoru drug .
Lomim se da napustim Samsung tabor posle 10 godina i 4 S serine telefona .
Najverovatnije uzimam Honor Magic 8 pro sledeće nedelje .
Ja sam koristio Xiaomi uređaje do sada i bio sam zadovoljan ali ni blizu kao sa ovim Honorom,ako imas gde da isprobas i testiras bilo bi najbolje ne bih voleo da te navedem na pogrešnu odluku mozda je meni legao Honor a tebi mozda ne.

U redu je HOnor kao uređaj.
Ali ako nekom baš leži OneUI veoma teško se može privići na Honor.

Slažem se sa tobom ali opet sve je stvar navike. Godinama sam koristio OnuUI i bio sam prezadovoljan sitnicama oko Good Lock personalizacije i Samsung tastaturom, i mislio sam da čim pređem na drugi skin da će mi ste to faliti. Ali već posle par dana privikao sam se na trenutni skin. Gde imam sve krupnije stvari kao na OneUI-u

Ovo mi nikad nije jasno.. Sta je toliko radikalo da ne može da se izmeni pa da ne leži a prelazi sa Androida na Android ?

Razumem jabuku.. Ili pričamo o izgovorima...

Napravio sam početne ekrane kao na S23

Swajp up mi otvara aplikacije..

Swipe down podesim sta hocu da mi se pokazuje kao na s23

Navike su u pitanju. Odradih totalni hard reset na H200pro. Totalni hard reset je u mojoj ludoj glavi, bez bilo kakvih sinhronizacija sa google-om, sem imenika. Nema veze sa stanjem posle apdejta. Razmišljam da to uradim i sa osmicom. Ima toliko opcija... Potpuno razumem ljude kojima je teško da rade skokove sa drugih lančera. nekad je to i zadovoljstvo. Posebna priča je što sam se zeznuo pa sa engleskog prešao na srpski. Pola opcija koje sam imao u prstima ne mogu da nađem.
Dobra priča je što mi je H200pro rezervni telefon, pa mogu svašta da probam. Hvala dobroćudnom inkvizitoru što mi nije dozvolio da ga ponudim ljudima koji vole Honor. Sad mi ne pada na pamet da ga prodam!

Stigao mi tablet neki dan...i nervira me malo ovaj magic ring...nekad radi nekad ne deljenje mobilne veze...pokaze sve da su povezani u prsten, podelim mu vezu ..ali sta god otcorim nema mreze kaze...pa odjedared proradi nekad ...jel imao ko jos zezancije sa ringom?

E da,i nije mi tablet jasan...sjaset aplikacija ne moze biti instalirano,kao uredjaj ne podrzava aplikaciju a nedto totalno bzvz app, nema veze sa vezom zasto ne bi radila na android uredjaju

Žena ima s24 ultra, ja uzeo sad 8 pro.
Kamera mnogo bolja na honoru, u noćnim uslovima pogotovo. Ostalo nisam ništa ni upoređivao, radi Samsung i dalje odlično brzo bez bagova.

Slabo kad šta snimam, ali ovo malo videa što imam takodje odlična slika, radi sve glatko, neko povremeno seckanje što je neko spomenuo, ja nisam primetio.
I da ima neko problemčić neki ispeglaće to kroz koje update, ipak je skoro tek izašao telefon.

Nazad
Vrh Dno