Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Deluje kao dobra ideja. Prvi put čujem. Može li neki tutorijal? Može i na PM ako Ti nije teško. Da ne trujemo temu. Bilo bi korisno i javno da napišeš. Razmišljao sam da aktiviram prepaid karticu u Banci. Ovo sa depozitom od 1+€ je vrhunska priča.

Verovatno ni tu ne može da se aktivira promocija ako si u youtube familiji...bar ja imam taj problem na pixelu 9 pro gde mi propada godinu dana gemini advanced zbog pomenutog!
Možeš, dozvolis svima da koriste Google one i onda cela familija možda da koristi tih 2TB za cloud.

Nisam aktivirao za druge ali opet pričam poredjenje sa chatgpt koji za istu cifru ne nudi cloud servis

@frrka gde i kako može to da se dozvoli? Unapred zahvalan!

Jel moram na basic prvo da se pretplatim da bi dobio mogućnost tu ili?...sad gledam malo

Edit: sad mi je i nestala ta opcija za ai plus iz nekog razloga, jel može to da se ponovi ili moram da reset telefon pa iz početka?

Edit 2: navodno je period za taj google ai pro istekao 31 oktobra i više ne može da se aktivira

Prilozi

• Screenshot_20260316-063322.png
    Screenshot_20260316-063322.png
    190.4 KB · Pregleda: 26
  • Screenshot_20260316-063719.png
    Screenshot_20260316-063719.png
    81.4 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
Stigla mi je zastita za tablet i sa njom tablet ima 950 grama.

I just found this on AliExpress:
Heavy Duty Rugged Case For Huawei Honor Pad 10 (Tablet 10) 2025 12.1 inch HEY3-W00 360 Rotating Kickstand Cover With Hand Strap

Na pakovanju je pisalo da vredi 6.88 dolara. I Posta je trazila dodatnih 395 din.

Brate, kolika glondža! Ima bar 2 dobre strane 1. mora da štiti od padova. 2.Povećava bezele, idealan za čitanje knjiga - nema šanse da Ti se slučajno aktivira neka komanda i baci te 20 strana negde... Interesantno da je olovka 3 generacije stara. Huawei sličnih performansi ima daleko napredniju. Iskreno sve je to smešno za Samsung rešenja. Šteta što su Samsung tableti toliko skupi. Onaj od 14 inča mi je godinama tiha patnja.

Poslednja izmena:
Ja sam aktivirao tu promociji AI pro 2TB kad sam uzeo s25 prosle godine. Krajem aprila mi ističe promocija. Ne trebaju mi toliki terabajti, kad istekne vracam se na svojih 200 gb. Jedino nisam izvalio koja je razlika u gemini. Meni daje iste odgovore i sad i kad sam koristio besplatno. Vidim jedino razlika u onim ai tokenima, ali koliko vidim to jedino koristi za generisanje nekih videa i slicno, a time se ne bavim, pa mi je suvisno. Ako neko zna jos neku razliku placeni vs free gemini neka napise.
BTW ako krene treci svetski rat i nuklearke nesto kontam bice ti suvisan i taj ssd/hdd koji ces da kupis... 😆

Meni je AI rekla da nema razloga da doplaćujem. Pitam nekad o mrežama, kad zaglavim... Nekad pomogne😊😂
@Proday Pisao sam o tome. To su sve google promocije koje dele u saradnji sa proizvođačima telefona. Imaju ograničeno vreme trajanja - Magic 8, godinu dana od starta promocije. Fora je u tome što posle deru, ako zaboraviš da isključiš. Mislim da je 30, pa pole 60€ dranje. Mesečno.
Honorova promocija je godinu garancije na lom svega. Kolega je iskoristio za staklo kamere. Pisao je tridesetak postova iznad. Sad, nisam siguran radi li garancija posle prvog incidenta... Ako radi - prepošteno od Honora!

@frrka gde i kako može to da se dozvoli? Unapred zahvalan!

Jel moram na basic prvo da se pretplatim da bi dobio mogućnost tu ili?...sad gledam malo

Edit: sad mi je i nestala ta opcija za ai plus iz nekog razloga, jel može to da se ponovi ili moram da reset telefon pa iz početka?

Edit 2: navodno je period za taj google ai pro istekao 31 oktobra i više ne može da se aktivira

Jel se u Srbiji prodaje varijanta sa 7100mah ili isto imate ovu 6270?

Ajmo još malo postova, nahajpujte me da se vratim Honoru 😁 Kamere su koliko sam ispratio iste kao na Magic7 Pro ? Čak na 8 je prednja izgubila auto-focus mada mi je to nebitno? Uglavnom, čekaju se apdejti da se kamere dovedu u red ?

Vidim pljuje se video na Magic 8 Pro, ja iskreno nikakvih problema nisam imao na Magic 7 Pro sa video snimcima ?

Poslednja izmena:
Ajmo još malo postova, nahajpujte me da se vratim Honoru 😁 Kamere su koliko sam ispratio iste kao na Magic7 Pro ? Čak na 8 je prednja izgubila auto-focus mada mi je to nebitno? Uglavnom, čekaju se apdejti da se kamere dovedu u red ?

Vidim pljuje se video na Magic 8 Pro, ja iskreno nikakvih problema nisam imao na Magic 7 Pro sa video snimcima ?
Ja sam prednju podesio da bude kao na Samsungu. Imas opcije pa lagano podesavas. Ne znam kako izgubila AF...kada brzo pribliziavam i odaljavam uvek sam u fokusu..pozuti onaj krug za fokus cim stanem

Za zadnju kameru imes opciju da uzmes tipa sliku od nekog iphone i da kazes kopiraj ovakva podesavanja. I napravi ti istu sliku kao iphone u tim uslovima..

Jesu popravili taj stutter kod video snimanja koje je imala global/eu verzija? CN koliko vidjeh nije imala tih problema od starta

Ne razumijem, pa jel imaš stutter, sjecka li video ili je fluidan? Posle ću da navalim na review-e pa ću se odlučiti do sjutra mada uzimam najvjerovatnije.

Za zadnju kameru imes opciju da uzmes tipa sliku od nekog iphone i da kazes kopiraj ovakva podesavanja. I napravi ti istu sliku kao iphone u tim uslovima..
Gde se nalazi ta opcija i da li ima na 7 Pro?
Deluje interesantno, probao bih.
Inace koristim u Galeriji filtere da dobijem taj izgled sa napucanim bojama za socijalne mreže.

Довиђења Епл, твоја ретардирана тастатура, и још глупљи iOS 26.

Ево ме назад код Кинеза, први пут још од легендарног P30 Pro - Magic 8 Pro је у питању. 😀

Има ли неко неке основне “tips and tricks” за MagicOS? Никад га пре нисам користио.

Epl je ekstremno upotrebljiv u USA. Tamo je pravi ekosistem. Sve države i svi bitni sistemi su povezani, Npr. 911, i svašta nešto... Ovde neddavno ljudi pomreše u autu koji upao u nekakvu jarugu. Posle ustanovili da je poslat SOS.
Uz poklon tablet i rezervni H200 pro ću probati da napravim privatni ekosistem. Interesantno je da je, valjda po email-u, sam našao dvestotku. Generalno, telefon je sjajan. Često me po paljenju, uplaši koliko je ekran dobar. Stvarno me "uplaši". Jedino što ne volim su animacije -i na o.5x su mi spore. Ne volim ni kad su isključene😊

P.S.
Ima neki lik, Nemac, koji prati Honor, i ima kineske verzije. Kaže da je izašao apdejt za kinesku verziju i da je dosta popravljena kamera. Ne pratim ga na Youtube-u, sam iskače. Ne mogu da se setim imena kanala...

Poslednja izmena:
Koja je razlika izmedju modela sa baterijom od 7100mah global i ovog evropskog od 6270mah,mnogi prodavnici nude ovu verziju od 7100mah po istoj ceni a i uz uredjaj se dobija punjac,da li na ovom modelu sve funkcioniše tj ima li kakvih ograničenja.

I valjda punjač dođe u UK formatu, pa će trebati adapter UK - EU.

Има ли нека препорука за неку маску? По могућности да има онај магнет.

Nazad
Vrh Dno