imao sam oba telfona. Bit ces zadovoljan sa svakim aspektom telefona, eventualno neke softverke stvari koje samsung ima ti mogu nedostajati - instant slow motion, rutine, povijest obavjesti itd.Sa S23 Ultra koji trenuno imam, razmišljao sam o upgrade na Honor Magic Pro 8. Zanima me kako su korisnici koji ga imaju zadovoljni sa baterijom, signalom, kamerama. Nekako mi je bolja varijanta kupiti Magic Pro 8 nego S25 Ultra ili S26 Ultra. Nikakav Samsung veći pomak nije napravio već pet godina.
Da ti si bio taj koji je pisao nesto o tome. Kazi mi kakve su boje na HM 7 pro? Neki su se zalili da su prenapucane, i da se to vidi na slikama. Msm na DXO marku su jedino HM 7 pro rangirali dosta nize. Razmisljam se da predjem na Honor, ima tu dobrih sad trenutno cena na oglasimaI ja se razmišljam možda da ga uzmem. Sad imam S25U dok sam prije njega imao Magic 7 i mogu reći slobodno da je Magic 7 telefon koji me najviše oduševio u poslednjih 7-8 godina, gotovo da mu mane nisam našao. Na S25U sam prešao iz čiste dosade + zbog nekih opcija koje su mi zgodne s vremena na vrijeme (separate sound, pominjao sam dosta puta da se ne ponavljam), rutine i mislim da je to to. Sve ostalo sam imao i na Honoru pandan ako ne i bolje.
Proverite i aktivaciju Džeminija pro. Pitajte ga, da ne tupim... Lepo radi. Advanced je 3 meseca besplatno. Za one koji su kupili preko ovlaštenih prodavaca...Prezadovoljan sam telefonom. Poslaću i status baterije kad se ustali. Trenutno je boles'😊, na 49%, posle 4 dana i 5 sati. To stvano nema veze. Način korištenja... Greškom sam citirao pogrešnog korisnika...Planiram supruzi za rođus kupiti 8 lite. Ima li neko iskustvo ženskog dela sa ovim telefonom. Meni deluje super u ruci,ali....
Ja sam zadovoljan baterijom, ako koristis kameru stalno da snimas i slikas onda to trosi dosta bateriju ali bez problema jedan dan. Ovako za normalnu upotrebu 2 dana. Sto se kamere tice dobra ali glavna kamera u odnosu na iphone 16 pro treba malo da poboljsa detalje, ali celokupni utisak dobra kamera. Telefoto, vestacka mnogo utice ali ipak ostavlja utisak dobre kamere iako neske stvari izgledaju kao ulje na platnu. Jedino otvaranje preko lica nekada zna da mi zapuca, 2 puta sam brisao podatke lica i slikao se opet. Ali vecinom radi super. Sto se signala tice nisam imao nikakav problem. Kad se sve sabere jako sam zadovoljan telefonom. Da mi se predhodni nije slomio predhodni telefon sacekao bih Vivo 300 ultra pa bih uporedio ova dva modela.Sa S23 Ultra koji trenuno imam, razmišljao sam o upgrade na Honor Magic Pro 8. Zanima me kako su korisnici koji ga imaju zadovoljni sa baterijom, signalom, kamerama. Nekako mi je bolja varijanta kupiti Magic Pro 8 nego S25 Ultra ili S26 Ultra. Nikakav Samsung veći pomak nije napravio već pet godina.
Presao sa S23+ na 8proSa S23 Ultra koji trenuno imam, razmišljao sam o upgrade na Honor Magic Pro 8. Zanima me kako su korisnici koji ga imaju zadovoljni sa baterijom, signalom, kamerama. Nekako mi je bolja varijanta kupiti Magic Pro 8 nego S25 Ultra ili S26 Ultra. Nikakav Samsung veći pomak nije napravio već pet godina.
Ja sam ovo uradio i zadovoljan sam. Isto sa s23 ultra, baterija oslabila i vibracija mi otkazala pa uzeo HM8Pro.Sa S23 Ultra koji trenuno imam, razmišljao sam o upgrade na Honor Magic Pro 8. Zanima me kako su korisnici koji ga imaju zadovoljni sa baterijom, signalom, kamerama. Nekako mi je bolja varijanta kupiti Magic Pro 8 nego S25 Ultra ili S26 Ultra. Nikakav Samsung veći pomak nije napravio već pet godina.
Mislim da je to cak i ok cena, jer se dobija 2TB Google One koje moze da se deli sa drugima , 2 TB google drive.Da vas ne dovodim u zabludu. Tromesečni "poklon AI" se dobija uz registraciju platne/kreditne kartice. Ako ne odjavite servis blagovremeno, skidaće vam tridesetak evra mesečno. Slično kao dobar deo servisa kod naših dobroćudnih i prepoštenih provajdera. Izvinjavam se ako sam nekog doveo u potencijalni trošak. Džemini mi je kratko prijavljivao Pro status, valjda bag...
Samsung je nekad pošteno davao klaud. Pre par meseci mi je definitivno ugašen nalog iz 2014.
Rano je još. Treba da prođe bar nekoliko meseciDobro drzi cenu.
Jos uvek nije pao na 90000 din na nekim akcijama, kao sto su magic 6 pro i magic 7 pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari