Klimentije
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 08.02.2026
- Poena
- 5
Ovo je promotivna priča. Cena će im skočiti u martu. Ljudi nalaze računicu zbog poklona. Nerealno je da bude 500€ jeftiniji od npr. Samsungove S serije.
Treba biti strpljiv i sacekati jos malo vec ih nude po oglasima za 900e,a dodatno ce mu cenu oboriti nadolazeci s26 ultra.
Po recenzijama je video korektan, stabilizacija dobra. Imam utisak da se radi o čistoj patkometriji. Ljudi se žale na kvalitet fotografija, a nisu podesili ekrane. Većena nije nikad štampala te fotografije... Za ove novce, uz poklon, je to jako dobra kupovina... Eto, ja ću ga uzeti ako mi stigne u promotivnom roku... Da ne pametujem mnogo: samo štampane slike koje ste arhivirali u neki album će Vam ostati i imati neku vrednost. Ostale će završiti u bunaru od hiljada fotografija po kojekakvim klaudima.Naravno. Za cash se ne kupuje jos. Nego jel video stvarno toliko los? Radim malo amaterski Seo i digitalni marketing, mesecno nekoliko snimaka moram da okačim, S21U mi zavrsava posao generalno, mada valjalo bi da je malo kvalitetniji snimak. Sta je tu generalno losije od IP I od nekog novijeg Samsung-a?
Poslednja izmena: