Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad sam gledao uzivo u yetelu zlatnu pro...sve je to lepo ali vidim ima neku foliju...jel to fabricka zastitna ili su mozda ovi metuli...pod prstima nije ni za k...plus se oseca na skrol levo desno...

Sad sam gledao uzivo u yetelu zlatnu pro...sve je to lepo ali vidim ima neku foliju...jel to fabricka zastitna ili su mozda ovi metuli...pod prstima nije ni za k...plus se oseca na skrol levo desno...
Da da, zastitna, meni ne smeta

Trc...kaci bre prst kad prevuces sa same lajsne levo desno, shit...amo slucajno pazarim ima leti naglavacke sa fona

Stigao mi danas HM8L. Zna li se kada ce dobiti Android 16?

Sta bi inace za call recording...moze li se namikariti automatako snimanje? Zbog posla mi je to no1 stavka...

Da li ima nekih posljedica ako bi se nabavila Global verzija, ovde kod nas? ROM je isti kao na EU verziji? Rade sve naše GSM mreže? Da li je jedina posljedica to što ne bi bilo garancije?
Vidim da u HR neko prodaje Global verziju sa 1TB 16GB 7100mAh za 999 €, a toga će vjerovatno vremenom biti još.

A i za obične EU verzije, da li je neko iz Srbije ili BiH nabavljao na Hrvatskom Njuškalu? Jer tamo ih ima za oko 800€, što je dosta jeftinije nego što su sada na Bosanskom Olx. Koje su negativne strane takve kupovine? Garancija?
Na nekima od njih u oglasu piše i da se uz aktivaciju na Honor stranici dobija tablet. Stvarno?

Takodje sam zainteresovan za Global. Ako se neko snadje da kupi, nek pusti pm.

Sta bi inace za call recording...moze li se namikariti automatako snimanje? Zbog posla mi je to no1 stavka...
Mislim da moze preko app true call, ali mora da se instalira preko neke druge prodavnice aplikacija, app market i google play ne podrzavaju call recording.

Da li ima nekih posljedica ako bi se nabavila Global verzija, ovde kod nas? ROM je isti kao na EU verziji? Rade sve naše GSM mreže? Da li je jedina posljedica to što ne bi bilo garancije?
Vidim da u HR neko prodaje Global verziju sa 1TB 16GB 7100mAh za 999 €, a toga će vjerovatno vremenom biti još.

A i za obične EU verzije, da li je neko iz Srbije ili BiH nabavljao na Hrvatskom Njuškalu? Jer tamo ih ima za oko 800€, što je dosta jeftinije nego što su sada na Bosanskom Olx. Koje su negativne strane takve kupovine? Garancija?
Na nekima od njih u oglasu piše i da se uz aktivaciju na Honor stranici dobija tablet. Stvarno?

Globalna verzija je bolja zbog baterije,ali moze imati problema sa prijemom 4G signala.
Takodje garancija je upitna, ovlasceni servis je moze priznati, a i ne mora, do njih je.
Negativne strane su garancija, a ovo za 4G signal ne mora da znaci kod svih modela da ce biti problem.
Pronasao sam da global Honor modeli nemaju taj problem sa 4G signalom, vec neki drugi proizvodjaci.

HM7L drzi cenu, 256GB sada kosta 26k a pocetna cena je bila 30k. Mislim da nece nista drugacije ni kod HM8L...

Tablet dobijas samo ako kupujes u ovlasenim prodavnicama i prijava je do 8.2.2026. Jer treba da im slikas racun i ostavis podatke, biras u kojoj si ovlacenoj radnji kupio a i vidi se na racunu.

Danas mi je stigao Honor Magic 8 Pro. Aplikacija za snimanje razgovora "True Phone" radi odlično, kao i do sada na svakom Honor telefonu na kom sam koristio tu aplikaciju( Magic 5 Pro, 6 Pro, 7 Pro i V5).
Imao sam i Magic 7 Lite, Honor 200 i 400, ali na njima nisam probao "True Phone".

Gde si skinuo aplikaciju?
Kako da ebeno sakrijem sve aplikacije sa homescreena i omogucim da budu sve sakrivene (drawer)...
E da, uzeh i ja danas sebi,malo ds promenim samsung ekosistem...8 pro gold...neki predlog za zastitu?

Kako da ebeno sakrijem sve aplikacije sa homescreena i omogucim da budu sve sakrivene (drawer)...
E da, uzeh i ja danas sebi,malo ds promenim samsung ekosistem...8 pro gold...neki predlog za zastitu?
1000028692.jpg

E vala svaka ti dala, presao sam preko ove opcije barem 5puta i ne znam zasto je samo zanemario...

Na 7 pro imam Tudia masku, naručenu sa amazona. Vidim da postoji i za magic 8 pro, mislim da bolja i kvalitetnija zaštita ne postoji za honor. Na ekranu hydrogel folija i to je to.

Hvala!
Da li mi se čini ili maska ima neko zaštitno staklo na otvoru za kameru?

Može link ka Amazonu, ne mogu da je nadjem tamo?

Na 7 pro imam Tudia masku, naručenu sa amazona. Vidim da postoji i za magic 8 pro, mislim da bolja i kvalitetnija zaštita ne postoji za honor. Na ekranu hydrogel folija i to je to.
I kad bih dai 25ecvra za masku, mnogo mi je da platim 31evro za poštarinu. Inače, deluje kvalitetno. Tvoj komentar pitvrdjuje

Slažem se, to je previše, jedino ako budeš imao još nešto na umu jer minimalni iznos za bespl. dostavu je 59e.

Šta da ti kažem, pre ove maske poručio 2 sa alija, i nillkin frosted. Ona nillkin je toliko ružna bila sa onog grbom i zaštitom pozadi da nisam hteo ni da je probam na telefonu. Ova trenutna tudia nudi stvarno dobru zaštitu a da telefon ne izgleda kao cigla i materijali su top.

Da li se i vama čuje zveckanje u HM8P kada ga mućkate. Na internetu sam našao da je to "normalno" jer se pomera nešto u kameri.
Ovo mi se čuje od prvog dana - mob nije ispadao ili na bilo koji način fizički tretiran.

Da li se i vama čuje zveckanje u HM8P kada ga mućkate.
Zašto bi ga mućkao? 😀

Evo pojavio se danas na BiH oglasima jedan "kineski" sa 7200 mAh, 120 W punjačem, malo korišten, za 813 €.

Ne znam zasto ali ne mogu nikako na ovom telefonu da odradim restore CONSENT ID bekap fajla...sve odradjeno kako treba, izaberem fajl i tada bi trebao da mi zatrazi sifru za otpakivanje...jok...samo vrati na izbor fajla...probao na 2 druga fona, sve ok...dal je neko jos radio ovo?

Stigao mi je email gde navode da je tablet predat kurirskoj sluzbi. Danas sam upoređivao HM8P sa Pura 80 pro u mts-u. Nisam mogao normalno koristim Pura jer je imao zastitni kabal.
Utisci u vezi glavne kamere Pura 80 više detalja, ali na daljinu Ai odradi svoj posao. Slike sa Pure

Slike sa Honor. Velicina slike je oko 2.8M, ali ovde vidim da kada posalje je 80-100 KB. Tako da se gubi dosta detalja

Prve 4 slike su Pura

Prilozi

• IMG_20260210_152640.jpg
    IMG_20260210_152640.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 49
  • IMG_20260210_152707.jpg
    IMG_20260210_152707.jpg
    89.3 KB · Pregleda: 40
  • IMG_20260210_152524.jpg
    IMG_20260210_152524.jpg
    92.3 KB · Pregleda: 37
  • IMG_20260210_152451.jpg
    IMG_20260210_152451.jpg
    140.9 KB · Pregleda: 36
  • IMG_20260210_152446.jpg
    IMG_20260210_152446.jpg
    146.9 KB · Pregleda: 37
  • IMG_20260210_152646.jpg
    IMG_20260210_152646.jpg
    83.8 KB · Pregleda: 37
  • IMG_20260210_152714.jpg
    IMG_20260210_152714.jpg
    102.6 KB · Pregleda: 41
  • IMG_20260210_152550.jpg
    IMG_20260210_152550.jpg
    156.5 KB · Pregleda: 38
  • IMG_20260210_152604.jpg
    IMG_20260210_152604.jpg
    177.5 KB · Pregleda: 34
  • IMG_20260210_152612.jpg
    IMG_20260210_152612.jpg
    135.5 KB · Pregleda: 30
Ne znam zasto ali ne mogu nikako na ovom telefonu da odradim restore CONSENT ID bekap fajla...sve odradjeno kako treba, izaberem fajl i tada bi trebao da mi zatrazi sifru za otpakivanje...jok...samo vrati na izbor fajla...probao na 2 druga fona, sve ok...dal je neko jos radio ovo?
Isto problem sa M7P.
Kajem se što sam promenio svoj M5P.
Sinoc sam snimao video u kuci pod sijalicom i dva LED svetla sa strane.
Kasnije sam primetio da na pola snimka se slika prosvetlela u pozadini.
Kao da je neko ukljucis reflektor iza mene.

Nazad
Vrh Dno