Ako si ljubielj Samsunga odgovor se sam namece, ako zelis da probas Honor onda napred
Neces dobiti ne znam ni ja neku babarogu, da se razumemo Nova 5t jeedinstven slucaj gde si za male novce dobio odlican uredjaj
Ovaj telefon zavrsava posao
Maltretirao sam ga sa dve igrice FC Mobile i sa Clash Royale i zavrsava posao, zna da zabaguje kada je Instagram u pitanju nece da otovri tekst ali to retko se desava
Njegova fabricka kamera posle nekog apdejta pocela da radi dosta sporije da laguje a dotada je radila odlicno
Drzim ga u bamperu, prostos ve telefone drzim vec 10 godina tako, skinuo sam foliju, klinac ga je par puta lepo odalamio zid, o komodu plastika i ekran se dobro drze a padao mi je
Nisam neko ko cuva uredjaje a uzeo sam ga jer znam kakav sam i kakvu decu imam pa da ne bude "Boze neka su ledja " uzeo sam ovaj za 26k na Ananasu i zadovoljan sam, opet napominjem ovo nije novi Nova 5T sa kojim sam u tom trenutku za te pare bio prezadovoljan i taj telefon i dalje sljaka kod caleta.
Niasam neko ko koristi premijum telefone jer ne vidim smisao kupovine telefona u vrednosti auta maltene