Dan Cooper
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2020
- Poena
- 85
Honorova (C431) ... verzije C430 imaju google dialer ... inače najavljen je još jedan update koji popravlja kameru.
Portret mob, dupli tap za gasenje ekrana, mala optimizacija baterije... Imaš opis u update-u ako te baš sve interesuje. Verovatno ti nije bitno to kad si tek sad instalirao ovaj update. U sledećem se očekuje poboljšanje zuma i slično.Znaci bezbednosta neka zakrpa, malo AI i to je to.
I ja sam presao sa s21 na hm6pro i nisam primetio da mi smeta. Uključio sam one Honor zaštite za oči i deluje mi ok. Mada uvek treba odmarati oči bez obzira u koji uređaj se "gleda". Mada iskreno nikad nisam imao glavobolje, ali osetio sam umor kod s21.Pozdrav, svima. Da li je ekran zaista dobar za one sa osetljivim očima? Naime, planiram da pređem sa S21 Ultra na Honor Magic 6 Pro jer od Samsungovog ekrana imam glavobolje i brzo mi se zamaraju oči. Nailazio sam na drugim forumima na oprečna mišljenja, te zbog toga pitam ovde. Unapred zahvalan.
Portret mob, dupli tap za gasenje ekrana, mala optimizacija baterije... Imaš opis u update-u ako te baš sve interesuje. Verovatno ti nije bitno to kad si tek sad instalirao ovaj update. U sledećem se očekuje poboljšanje zuma i slično.
Na HM7P mi prikazuje za portret oznaceno, i mozes da podesavas blur.Ako se nešto uslika u portret mod-u, jel postoji mogućnost da se ukloni naknadno blur?
Na HM6P nemam tu opciju, a ne nalazim ništa slično u opcijama. Slikao sam nešto ali nisam video da sam u portret mod-u i kad je procesuirao sliku, zamutilo mi sve u pozadini a baš to u pozadini mi treba da se vidi...Na HM7P mi prikazuje za portret oznaceno, i mozes da podesavas blur.
Primarna je 'za tebe' kao korisnika. Ispod haube imaš original nad kojim je primenjen algoritam..Jel se ti zezaš ili si ozbiljan? Upravo sam stavio sliku iznad, ali ti ipak izgleda znaš bolje. Ali ajde, evo još jednog primera. Ova zamućena je primarna. I imaš slajder da namestiš kako i koliko ti odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari