Msm da ne moze. Ja ima Huawei telefon i Honor watch 4, i morao sam da instaliram Honor healthVerovatno zavisi od kombinacije koji sat i koja aplikacija na kom telefonu.Konkretno kod mene je Huawei GT5 i aplikacija Huawei Health.
Mozda da probam da sat zakacim na Honor Health(ako moze)?
I ja isto korisitm gt5,nikakav problem do sada...Verovatno zavisi od kombinacije koji sat i koja aplikacija na kom telefonu.Konkretno kod mene je Huawei GT5 i aplikacija Huawei Health.
Resila sam notifikacije reinstalacijom Huawei Health aplikacije,sad sve radi.To je prvo sto sam trebala da uradim ali eto ne setih se,nista bez starog dobrog "restarta",on uglavnom sve resava ☺️Verovatno zavisi od kombinacije koji sat i koja aplikacija na kom telefonu.Konkretno kod mene je Huawei GT5 i aplikacija Huawei Health.
Jel to update od nekoliko kilobajta?Stigla bezbednosna zakrpa za april.
Ima jedno za parametar pre toga bio apdejt bezbednosna zakrpa za april.Jel to update od nekoliko kilobajta?
Није тако било, и након сликања није се поправила осветљеност.
Pa to, nešto za parametar, piše nekoliko kilobajta ali nisam jos skinuo. Mada, nisam ni ovaj glavni update skinuoIma jedno za parametar pre toga bio apdejt bezbednosna zakrpa za april.
Рестартовао сам телефон, и даље је исто. Мислим да није тако било раније, можда је почело да се дешава након најновије .164 верзије софтвера.Имам једно питање за вас.
Синоћ у мраку, упаљен само ТВ, уперим камеру HM6P према ТВ-у.. И сад, слика на ТВ-у се не види, преекспонирана је јер камера жели да ухвати и нешто од тамне околине па спушта апертуру на 1.4, подиже ISO на пар хиљада, итд.. И то је нормално, тако је било и на старом Huawei P30 Pro.. Али, на старом телефону када прстом кликнем на ТВ, да фокусира баш тај део слике, он би прилагодио и осветљење и слика са ТВ-а би се нормално видела.. Код HM6P то није случај, када кликнем прстом на ТВ, он га можда фокусира и закључа фокус али не одради прилагођење осветљења, слика са ТВ-а се и даље не види, преекспонирана је, скоро све је бело..
Зашто ли је тако?
Može molba za vlasnike Honor Magic 6 Pro sa .164 verzijom software-a:
Probajte kad bude totalni mrak u prostoriji da slikate uključen TV ekran, pa vidite da li se smanji ekspozicija kada se fokusira ekran, tj. da li se jasno vidi sadržaj ekrana ili je preeksponiran tj. beo?
Ovo mi je baš čudno i deluje mi ili kao veliki bag trenutne verzije ili kao neispravan neki senzor na mom telefonu..
Evo i ja da prilozim sa vise razdaljina,fokus zakljucanMože molba za vlasnike Honor Magic 6 Pro sa .164 verzijom software-a:
Probajte kad bude totalni mrak u prostoriji da slikate uključen TV ekran, pa vidite da li se smanji ekspozicija kada se fokusira ekran, tj. da li se jasno vidi sadržaj ekrana ili je preeksponiran tj. beo?
Ovo mi je baš čudno i deluje mi ili kao veliki bag trenutne verzije ili kao neispravan neki senzor na mom telefonu..
IstoDa, ver 164. Sa sve poslednjim updejtom za optimizaciju.
Prošao sam sve režime kamere i siguran sam da ovo ne bi smelo da se dešava. Kamera automatski prilagođava ekspoziciju, ali ti imaš mogućnost da je ručno dodatno koriguješ ako ti ne odgovara. Savetujem ti da uradiš hard reset, pa ako problem ostane, onda reklamacija.Može molba za vlasnike Honor Magic 6 Pro sa .164 verzijom software-a:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari