Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

U postavkama Always on-a uključi da ti prikazuje postotak baterije i notifikacijama lock screena uključi listu
Nece, samo sms prikazuje stalno, a ostale app ne, samo prvi put ih prikaze kad stigne novo nesto (youtube, viber ,itd..) i kad otkljucam pa zakljucam ekran onda ponovo nestanu sa zakljucanog ekrana, samo sms ona guglova app, stoji uvek.

Једна од лепота нотификација на овом телефону. Ако се не варам то је још са хуавеи-а. Остаје и мени само гуглова смс апликација, али верујем да је то случајност, а остале раде онако како и треба у систему.

Јел су дирали нешто око нотификација на 9?

Рецимо, приказ нотификација без садржаја на откључаном екрану, или иконица нотификације док је пилула активна.

Једна од лепота нотификација на овом телефону. Ако се не варам то је још са хуавеи-а. Остаје и мени само гуглова смс апликација, али верујем да је то случајност, а остале раде онако како и треба у систему.

Рецимо, приказ нотификација без садржаја на откључаном екрану, или иконица нотификације док је пилула активна.
Znaci i tebi nece youtube, viber i ostalo da prikaze na lock screen, vec samo u status bar i to kada otkljucas fon?
Ja sam trazio po netu neke aplikacije koje menjaju fabricki lock screen, ali vecina su lose, a ne bih drugi launcher da kvarim ovaj honorov izgled i funkcionalnost

Још нисам нашао добар launcher, највише се губе ако се користи swipe gestures, нису тако добре анимације. Имам и плаћену нову, визуелно перфектна, али није то то.

Код мене је рецимо већи проблем што ми нотификације јако касне, вибер води у томе, ако га не отворим цео дан, сутрадан док не уђем ништа не стиже. Исто важи и за још неке апликације.

Vidi, meni na huawei sve prikazuje na zakljucanom ekranu, sve aplikacije, Huawei EMUI 14.2

Mislim da je to tako predvidjeno. Ti kada otkljucas tel. on misli da si ti te notifikacije pogledao zato ti vise i ne prikazuje. Vec samo kada ti nesto stigne a tel ti zakljucan.

Stigao juče Honor Magic 6 Pro.

Ne znam zašto ste se "mučili" sa tom metodom za snimanje razgovora, kad "obična" aplikacija True Phone odlično radi na MagicOS verziji 8.

Još nisam dobio devetku pa da vidim da li će i na njoj raditi.

Da li je neko ko ima MagicOS 9 probao tu aplikaciju i da li radi snimanje razgovora?

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Vidim da nema posebna tema za Magic v3. Ako neko ima jel zadovoljan generalno do sada sa tel? Ako moze da napise kratko utiske? Trenutno koristim Ip 14 pm, istekao ugovor pa bih produzio al sta god da uzmem u standardnom formatu nema smisla 😊

Ja sam uzela magic 6 pro i zadovoljna. Ne znam kad ce kod mene magic os 9. I kako da povucem apdejt.

Pozdrav svima. Vidim da nema posebna tema za Magic v3. Ako neko ima jel zadovoljan generalno do sada sa tel? Ako moze da napise kratko utiske? Trenutno koristim Ip 14 pm, istekao ugovor pa bih produzio al sta god da uzmem u standardnom formatu nema smisla 😊
Ako ti išta znači, ja sam uzeo V2 posle 14 pro max, samo zato što mi je ios dosadio, sve je radilo ok ali hteo sam promenu.

Kamera je gora, i zvuk u slušalici/ jačina zvučnika je bila bolja na ajfonu.
Sam android, hardver telefona, signal mreže, ekrani, procesor, sve mi je i dalje savršeno na V2 i jedini razlog zašto želim tipa Vivo x200 pro je flagship kamera.

I dalje imam 14 PM i uzmem ga povremeno na po dan, i svaki put shvatim da ne mogu nazad na ios posle iskustva sa Honorom.

TLDR: baš zavisi od tvojih preferencija i prioriteta ali je Honor itekako dobar i zaokružen uređaj za eksperimentisanje i promenu. Da ne pričam što mi na putovanjima nije potreban tablet i nudi to nešto dodatno što nećeš dobiti kod standardnih telefona.

Zeni na 6 lite kamera opasno zapuca svaki put kada se predje na video rezim. Zanimljivo, desava se samo ako je video podesen na 1080p 30fps. U 60fps ili 4k radi normalno, dok u fhd 30fps jednostavno uopste ne reaguje. Resenje?

koji adapter koristite za slusalice ili aux kabal? koji god sam kupio ne prepoznaje ga ili ako prepozna ima greske u radu, tipa otvara google voice, zaustavi muziku i slicni bagovi

Imam neki Samsungov(možda se neko seća uz koji Samsung telefon je taj adapter bio u fabričkim pakovanju, ja se ne sećam), koji je radio na svim telefonima do sada(a bilo ih je sigurno dvdesetak raznih modela od kako imam taj adapter), i naravno radi i na Honor Magic 6 Pro telefonu.

I slušalice su Samsungove.

Prilozi

• IMG_20250105_161938.jpg
    IMG_20250105_161938.jpg
    86.9 KB · Pregleda: 19
  • IMG_20250105_162034.jpg
    IMG_20250105_162034.jpg
    136.5 KB · Pregleda: 19
ma da al gledam neki ima li da se kupi a koji je provjeren da radi 100%

Pa eto kupi Samsungov, ako uopšte ima da se kupi.
Ali ne preko oglasa, pošto postoji velika mogućnost da je lažan( ili kako se to danas "moderno" kaže fejk).
Samo u prodavnici gde izdaju fiskalni račun.

Nije da ne mogu da živim vez istog ali bilo je praktično dok je radilo. Lako nađem šta sam obećao a zaboravio da uradim 😁

Ne uzimam za ozbiljno ove druge "recordere" koji snimaju sa mikrofona, tako da to ne instaliram.

Meni je neophodno jer snimam instrukcije od strane nadređenih na poslu, a stalno je gužva i ne moram da se napinjem da zapisujem niti da ih teram da ponavljaju šta pričaju, bukvalno preslušam kad stignem i to je to. Sad mi ovo stvara nepotrebnu komplikaciju, a takođe ne planiram da se mačujem sa third party aplikacijama koje ne mogu da odrade posao na način kako je ovo radilo - tiho, automatski i u pozadini bez ikakvih nepotrebih obaveštenja.

Slažem se, toliko dobro je radilo, da sam se i ja koji to nikada u životu nisam koristio navikao na neke od prednosti. No šta je tu je. Videćemo hoće li biti napretka ali iskreno sumnjam.

Gde se sad setise da izbace update? Zoom camera je meni bila bas veliko razocarenje i glavni razlog zasto sam cekao naslednika.

Nazad
Vrh Dno