Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Ovo moje nema šanse da izvuče dva dana kao što pišeš. Zato i pitam, da li bi ta reklamacija mogla da se uvaži, u smislu, baterija je felericna, ne daje rezultate kakve treba da da
Tesko da moze da se sa takvom masinom i SD 3 gen izvuce 2dana, pa cak iako si neki srednji korisnik. Ja sa mojim SD 888 kad izvucem 5h SoT ja pravim slavu i veselje

Ovo moje nema šanse da izvuče dva dana kao što pišeš. Zato i pitam, da li bi ta reklamacija mogla da se uvaži, u smislu, baterija je felericna, ne daje rezultate kakve treba da da
Baterija ne daje rezultate kakve treba da da? Koji su to rezultati? To ne postoji i to znas i sam. Oni ce nakaciti na neki uredjaj, ako imaju kao u Apple-u i videti jel baterija felericna ili ne. Ako dobiju od uredjaja normalne rezultate, reklamacija se odbija i to je to, baterija je ispravna i ima normalan kapacitet.

Da li netko zna može li se povlačenje ekrana za kontrolni centar desno, a za notifikacije lijevo zamijeniti?

Mislim da ne moze ali mozes da prevuces levo ili desno i menjas izmedju kontrolnog centra i obavestenja ako nisi znao.

Кад смо код тога, доста је глупо да не може са закљученог екрана да се превуче контролни центар, него прво мора да се откључа цео телефон са би се упалио вајфај рецимо.

Кад смо код тога, доста је глупо да не може са закљученог екрана да се превуче контролни центар, него прво мора да се откључа цео телефон са би се упалио вајфај рецимо.

Jeste glupo. Doduše face unlock brzo otključava i pušta u OS i u kontrolni centar, ali ovo sam često koristio na MIUI godinama unazad. To su te neke gluposti koje su izostavili.

Najviše zameram što direktno sa shortcut ikonice za app ne mogu da uđem u settings za samu aplikaciju nego moram Settings > Apps > Apps > pa je tražim u listi. Gubljenje vremena.

Ви-фи никад и не гасим па ми се аутоматски конектује на местима где треба да ми се конектује.

Jel stigao nekome 182 pach? Vidim po grupma na fb da je nekima stiglo..

Septembra stize magic eraser u honorovoj galeriji za slike...

Разуме ли се ко? Данас ми испао фон (6 про) из џепа на ћошак и пуче екран, па ме занима јел могуће да је само стакло отишло јер ми је приказ на екрану нормалан. Једва се види то напрснуће и то је то и да ли је могућа замена само екрана или мора све комплетно? Имам мат фолију па она држи све на свом месту како је и било.

Разуме ли се ко? Данас ми испао фон (6 про) из џепа на ћошак и пуче екран, па ме занима јел могуће да је само стакло отишло јер ми је приказ на екрану нормалан. Једва се види то напрснуће и то је то и да ли је могућа замена само екрана или мора све комплетно? Имам мат фолију па она држи све на свом месту како је и било.
Uh, bas mi je zao. Nisi uzimao osiguranje? Mora ekran da se menja, OLED je omogućio da se digitajzer slepi uz staklo prakticno. Cena ti se neće svideti, za Magic 5 Pro je 450 EUR...

Menjaju ceo ekran i kosta kao min trećina novog telefona. Još uvek je za P40Pro 24K.
Ima u NS servis koji menja samo staklo ali moraš da proveriš da li ti je održan model

Без осигурања је. Видећу од понедељка шта ће ми рећи у ПроМоби-у...

Jeste glupo. Doduše face unlock brzo otključava i pušta u OS i u kontrolni centar, ali ovo sam često koristio na MIUI godinama unazad. To su te neke gluposti koje su izostavili.

Najviše zameram što direktno sa shortcut ikonice za app ne mogu da uđem u settings za samu aplikaciju nego moram Settings > Apps > Apps > pa je tražim u listi. Gubljenje vremena.

To je baš užas. Meni je njegov launcher bio maltene neupotrebljiv, srećom Nova je radila skoro besprekorno.

Jel bio u masci ili go?

Без маске..

Ма имам зелени модел с еко кожом и није ми клизав. Није мени чак ни испао из руке него из џепа, а за све је крива једна мачка и неколико несрећних околности које су се спојиле. 🤣

Pokusavam da zamislim situaciju 😂

BTW, kad god sam pokusao da "spasim" telefon koji mi je ispadao - bilo je bolje da nista ne radim. Jedan sam pokusavajuci da nogom sprecim da udari u pod sutnuo u zid :D

Zar nije bila reklama da je maltene neunistiv, lupanje pod presom, guranje u led, bacali su ga kinezi o zid, sedali nogarom stolice na ekran. Ja sam bio ubedjen da im Kunlun i da ga bas nema potrebe nositi s maskom...

Zar nije bila reklama da je maltene neunistiv, lupanje pod presom, guranje u led, bacali su ga kinezi o zid, sedali nogarom stolice na ekran. Ja sam bio ubedjen da im Kunlun i da ga bas nema potrebe nositi s maskom...
Kao i uvek, jedno je reklama, drugo realnost. I ja sam video ona bacanja, nekoliko puta, al ne bih se igrao nikad. Ja bes maske ne umem ni da drzim telefon, ne mogu lepo poruku da otkucam, pretanak mi nekako, ne samo ovaj, i prethodni

Ма имам зелени модел с еко кожом и није ми клизав. Није мени чак ни испао из руке него из џепа, а за све је крива једна мачка и неколико несрећних околности које су се спојиле. 🤣
Mačka nikad nije kriva. 😡

Мачка ми је подлетела под ногу и када је мјаукнула, рефлексно сам цимнуо ногу да је не згазим целом тежином и телефон само испао из џепа. Пао је на бетон тачно на ивицу и то између оквира и фолије (можда има 2мм где је чист екран). Када сам видео, нисам веровао. Притом, можда и мање од 10цм одатле је земља са неким цвећем, где му ништа не би било, као и да сам у том тренутку носио маску (ту би тачно маска била и мсм да би преживео. И тако, поклопило се превише неких негативној ствари и пукло је. Иначе, за 25-30год колико имам мобилне, мсм да је ово други пут да ми је испао фон и то опет не мојом кривицом (први пут на неком Шаомкју ништа није било, згодније је пао).
Из сервиса кажу да мора цео екран да се мења (иако је стакло само пукло па сам питао да ли раде репарацију), оквирно су ми рекли да је 38к екран али да свакако морају дијагностику да одраде.

Мачка ми је подлетела под ногу и када је мјаукнула, рефлексно сам цимнуо ногу да је не згазим целом тежином и телефон само испао из џепа.
Znači, nije mačka kriva nego ti nisi gledao gde ideš. 😄
Šalu na stranu, to što si napisao da još uvek nema zvaničnog odgovora iz servisa možda znači da će ti oni rešiti u sklopu garancije... 🤔

Мачка је увек крива, веруј ми. 🤣
Ма нисам га носио у сервис, слао сам им мејл тако да је то то. Ма обзиром да нисам плаћао оно осигурање, морам ја да платим али ми се не дају толике паре. Обзиром да се не примећује толико а све ради нормално, видећу шта ћу и кад ћу.

Nazad
Vrh Dno