Optimus Primal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2023
- Poena
- 75
Ko ga je napljuvao?
Da da,bas se namuci...Alen Islamovic 😁Koji god review da sam pogledao na yt svi su kao boljku naveli noćno snimanje i mučenje u tim noćnim zahtevnim scenama.
Samo ekran ti je 45k. Takodje, ako ti ga ukradu ili ga polomia - dobijaš novi.Zaboravio sam reci da me prodavac pitao da li hocu da uplatim osiguranje za telefon po ceni od 20000 din. Za te pare registrujem auto.
Одмах сам угасио ову опција за вибрант фотке, уби ми очи. Натурал много природнији, сем плавог неба где баш претерују.Evo par sličica, ovaj put vibrant sve osim poslednje dve gde je isti kadar jedna natural a druga vibrant.
Ja i ranije na petici i sada na 6 pro,stavljam foliju ,lepse mi stoji a i vrsi posaoKakvo staklo imas, od ivice do ivice ili? Znam pre kad sam imao zakrivljeni ekran nisam nigde mogao naci staklo normalno, sve neke uske verzije pa ruzno izgleda.
Kakvo staklo imas, od ivice do ivice ili? Znam pre kad sam imao zakrivljeni ekran nisam nigde mogao naci staklo normalno, sve neke uske verzije pa ruzno izgleda.
Jesu li to stakla ova sa Alija?slučajno ubacih ključeve u isti džep gde je i telefon bio, nisam ni skontao, kad sam izašao iz kola puklo je zaštitno staklo na ivicama, izgleda da je bio fin pritisak
odradilo je posao, još dva komada ostala u bekapu
Одмах сам угасио ову опција за вибрант фотке, уби ми очи. Натурал много природнији, сем плавог неба где баш претерују.
Зна ли неко шта је она AI photography опција, шта ради слици?
DaJesu li to stakla ova sa Alija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari