Јел вама ради оно превлачење на ивицу екрана када обележите неки текст или задржите прст на слици? Јел то има негде да се укључи/искључи или?
Zavisi na kojoj si verziji software-a
Moj je mator 12.1.2023Moj je proizveden 05.02.2024, eto svaki dan nešto novo sazna čovek 😁
Gde to tacno pise? Ako je ovo verzija jezgra, onda msm da gresis. Ako je isto kao na huawei, moj je sigurno proizveden 2021 god a pise:
Je nešto razmišljao da kupim 14U pa mi ovaj izleteo povoljno. Šta zi se više dviđa na Honoru nego na Ultri? Koje su mane tog telefona?
Ja pčekivao kamera iskustvo 😁 Pretpostavljam da je baterija dosta bolja na Honoru?Oba sam probao mogu reci da je sam osecaj u ruci dosta bolji sa honorom,softver za moj ukus bolji,ekran mi je bolji,kamere nisam testirao.
Ja pčekivao kamera iskustvo 😁 Pretpostavljam da je baterija dosta bolja na Honoru?
Duplo boljaJa pčekivao kamera iskustvo 😁 Pretpostavljam da je baterija dosta bolja na Honoru?
Meni piše 23A0700, A bi trebalo da bude mesec?Moja greška, pogrešan skrin sam izvukao 😬
Ovde piše, na serijskom broju 23.8 godina i mesec 👍
Pogledajte prilog 440631
Da sam na njegovom mestu, preskocio bi Pixela sigurno, dosta je busan. OP 12mi je ok, nisam video uzivo, al ciato sumnajm da su kamere bolje nego na Xiaomi 14 ili HM6 Pro. Ako ti je bitan i video i kamera, uzmi Iphone 15 pro max i resio si problem 😁 ja sam poboznik huaweia i honora al ono sto mu treba je neki celokupan telefon. Moje misljenjeOP 12 ili Pixel 8 Pro. I meni je veoma bitna kamera na telefonu (posebno primarna i telefoto) i nisam baš zadovoljan sa post processing-om na M6 Pro (posebno kako veštački izgleda vegetacija, čak i bez zumiranja) dok Šaomi 14 glavna kamera ima drugi problem, QC prirode.
Ako insistiraš na instagram-ready kameri onda Pixel 8 Pro, ako preferiraš malo realniji post-processing onda OP 12, ovaj put je Hasselblad ekipa uradila ozbiljno dobar posao sa OP kamerama.
Kamera hardver na M6 Pro je brutalan, ali softver nije baš sjajan. Sve to može da se reši ažuriranjem ali ne verujem da će ispraviti to pred izlazak Magic7 Pro.
Pixel 8 Pro, Point and shoot king + Google kad je začini... osim ako nisi primoran da ideš preko operatera.U velikoj sam dilemi, uzeti Honor Magic6 pro ili Xiaomi 14. Sa jedne strane uzasno me nervira kasnjenje azuriranja, a sa druge strane opet Xiaomi uvek ima neko azuriranje svaki dan.
Najbitnija stavka na telefonu mi je da slike budu lepe, video - koliko toliko, ali fotografija mora biti top.
Podeljen sam ... naginjem na HM6P ali me mnogo baguje ta igra sa software. Pomagajte.
Kako ste zaštitili staklo? Danas mi je ispao i mogu vam reći da se na onoj foliji uz koju dolazi napravila solidna rupa nije prslo nego se rupa napravila mislio sam da je to to ali ipak ekran nije pukao 😬
OP 12 je kao celina ubedljivo najbolji nov Android do 1000 evra. Nema neku izraženu slabu tačku, najveća mana je to što zvanično ima IP65 a ne IP68.Da sam na njegovom mestu, preskocio bi Pixela sigurno, dosta je busan. OP 12mi je ok, nisam video uzivo, al ciato sumnajm da su kamere bolje nego na Xiaomi 14 ili HM6 Pro. Ako ti je bitan i video i kamera, uzmi Iphone 15 pro max i resio si problem 😁 ja sam poboznik huaweia i honora al ono sto mu treba je neki celokupan telefon. Moje misljenje
Zovem već nekoliko servisa niko nema ništa, razmišljam se da odem do mobile outfittersZa sada samo fabrička folija. Naručio sam i temepred glass, ali mislim da ne može da legne sa maskom.
VolOd Decembra posedujem HM5 Pro. Ne mogu da navedem neke veće minuse, ali ako bih birao izmedju Magic 6 Pro,Xiaomi 14, Google 8 Pro i One plus , odabrao bi One plus 12. Kao sekundarni telefon još uvek posedujem One plus 7 pro, taj telefon nikad zabagovao nije( a ovaj Magic 5Pro bgmi hoće da zabode ponekad na društvenim mrežama ...
Da skratim, po mom skromnom mišljenju u android svetu mislim da nema bolje operativnog od Oxygen Os-a. 👍
Šta će ti staklo ako ti folija radi posao? Samo da znaš - na prethodnom Honoru (Magic5 Pro) nijedno staklo nije prepoznavalo otisak prsta. Probao sam ih nekoliko. Outfitters nisam doduše. Ako koristiš otisak za mobilno plačanje recimo imaj to u vidu. Ne kažem da neće raditi otisak preko nijednog stakla ali imaju u vidu da može biti problema.Zovem već nekoliko servisa niko nema ništa, razmišljam se da odem do mobile outfitters
Kažem ti juče mi je ispao i folija je pukla tj nastala je rupa, otišao sam danas do nekog servisa i odradio sam ponovo foliju dok ne nadjem neko bolje rešenjeŠta će ti staklo ako ti folija radi posao?
Aaa izvini nisam pažljivo pročitao. Razumem sadKažem ti juče mi je ispao i folija je pukla tj nastala je rupa, otišao sam danas do nekog servisa i odradio sam ponovo foliju dok ne nadjem neko bolje rešenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari