Većina telefona preživi kad su novi. Kad su stari 2-3 godine popusti seal iliti ta guma i prodire voda u njega.
Нисам нешто много покушавао, али за сада ми је увек успевало, чак и унутра. Активира се тек можда после 50х нисам сигуран.Jel ti se desava da nekada nece da se pojavi ikonica da upalis?
To je Google Veo2 i traje samo mesec dana. Posle toga 2500 dinara mesečnoVidim da nema onaj Image to video što ima na Honor 400/pro...verovatno pri sledećem apdejtu.
Ja i dalje ne mogu da verujem sta su oni nama dali kroz nadogradnju 😃
Sličan problem postoji, barem kod mene, kada pošaljem video putem Vibera. Kada reprodukujem taj poslat video, unutar Viber aplikacije, sve je crveno. Dok je originalni video u galeriji u redu. Ne znam da li se još neko susreo sa problemom?Навикао сам на гуглову галерију слику, и једно пола године сам се мирио са тим да је снимање видеа јако лоше, све време ми се црвене клипови. Сва срећа не снимам много па ми је било океј. Основно подешавање ми је 4к 60фпс.
И случајно отворим honor галерију, и видим да је тамо све како треба, много боље.
Pogledajte prilog 497723Pogledajte prilog 497724
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari