Šta je novo?

Honor Magic 6 Lite

brodic

Cenjen
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
195
Ima li ovaj uređaj stvarno 4k na 30 FPS?
Ako da, kakvi su preliminarni utisci?
Ne interesuju me reklame..

Interesuje me mišljenje onoga ko je telefon uzeo za sebe lično kod nas (poželjno Yettel na paket)

Ja imam ovaj uredjaj i nije iz Yetella vec Mts.a i ima 4k na 30fps. Utisci o samom telefonu su pozitivni. Telefon mi radi u performance modu non stop. Stuckanja, lagova i neceg slicnog nema ni najmanje za sada. Ekran odlican, baterija fantasticna. Sto se tice samih kamera najveci senzor od 108mpx daje jako lepe fotografije i tu ne mogu nista da joj zamerim. (Narvno pitanje je i ko sta ocekuje od kamere) Sto se tice samog videa i snimanja ogroman minus je sto nema stabilizacije pa mora da se ima jako mirna ruka. Baterija odlicna cak i u performans modu. Punjac od 66w je napuni od nekih 10%-90% za nekih sat vremena. Igrice ne igram pa tu nista ne bih mogao da ti kazem.
Rezime bi bio jako lep ekran, odlicna baterija, solidna kamera i jaka fluidnost. Kamera ima i mogucnosti usporen, ubrzan snimak. Dupla kamera da rade i prednja i zadnja istovremeno ( dobra stvar za neko vlogovanje ili sta li vec).. Minus nedostatak stabilizacije, nedostatak stereo zvucnika i ako je ovaj sto je ugradjen preglasan toliko da je cesto ispod 1/3...To je to.. Ako treba jos nesto, pitaj...
Screenshot_20240303_123858_edit_41873738711420.jpg

Hvala.
Baš ono što mi je i trebalo da saznam.
Mislim da sada Honor definitivno sustiže (a u ovom segmentu) i prestiže Xiaomi.

Ima li ovaj uređaj stvarno 4k na 30 FPS?
Ako da, kakvi su preliminarni utisci?
Ne interesuju me reklame..

Interesuje me mišljenje onoga ko je telefon uzeo za sebe lično kod nas (poželjno Yettel na paket)
Ovde mozes vidit koliko je los taj 4k30 video, trza i trzucka

A ovde mozes vidit kako to xiaomi note 13 pro 5g obavlja

Tako da sto se tice toga magic 6 lite ne trebas gledat.

Sto se tice 4k videa definitivno je prilicno nestabilan. Ako si statican ok je. Ako se pomeras, okreces, hodas bez stabilizacije je prilcno drmusav. Verovatno bi neki od onih drzaca za snimanje promenio situaciju ili ako kojim slucajem Honor posalje neku zakrpu za to.

Sve je to do onoga ko snima.
Ja sam još na starinskoj Motoroli one action pravio super 4k video zapise.
Bezveznjaku ne pomože ni pro kamera sa gimbalom..

Sve je to do onoga ko snima.
Ja sam još na starinskoj Motoroli one action pravio super 4k video zapise.
Bezveznjaku ne pomože ni pro kamera sa gimbalom..
Glupost. Bitno je tu milijun stvari tipa ois, eis, veličina senzora, staklo optike itd.
Tebi je to onda izgledali dobro, sad bi bio razocaran.

Ukoliko je video zapis takav, da na 4k TV-u možeš da ga gledaš bez karakterističnog bola u očima jer je:
1. neko 'tuširao' levo-desno, pa

2..da je snimao iz pogrešne perspektive bez plana, pa

3. 'u sunce', 'u zemlju' itd
onda je i pomozi bože..

Dakle, samo ove tri 'sitnice' upropaštavaju svaki video do nivoa negledljivosti, pa ti snimaj sa čim hoćeš.
Naravno da ne mislim da se SD može takmičiti sa 4k zapisima ali, ipak mislim, da je više do smislenosti sadržaja i onoga ko snima nego tehnike per se..

Поздрсв,

Јел можете поделити искуства сс батеријом, скрин он тајм на 6 лајт моделу
Можете и скриншотове

Evo sada sam napravio ako ti ovo znaci. Realno je negde dan i po ekstremnog masiranja.

Prilozi

• Screenshot_20240421_233432.jpg
    Screenshot_20240421_233432.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20240421_233452.jpg
    Screenshot_20240421_233452.jpg
    66.6 KB · Pregleda: 44
5 сати скрин онтајма и од синоћњег пуњења и 60 посто??
Невероватно

Koji je po Vama bolji Honor 90 , RN 13 ili ovaj po pitanju ekrana i zaštite od pada !?

Ja imam ovaj uredjaj i nije iz Yetella vec Mts.a i ima 4k na 30fps. Utisci o samom telefonu su pozitivni. Telefon mi radi u performance modu non stop. Stuckanja, lagova i neceg slicnog nema ni najmanje za sada. Ekran odlican, baterija fantasticna. Sto se tice samih kamera najveci senzor od 108mpx daje jako lepe fotografije i tu ne mogu nista da joj zamerim. (Narvno pitanje je i ko sta ocekuje od kamere) Sto se tice samog videa i snimanja ogroman minus je sto nema stabilizacije pa mora da se ima jako mirna ruka. Baterija odlicna cak i u performans modu. Punjac od 66w je napuni od nekih 10%-90% za nekih sat vremena. Igrice ne igram pa tu nista ne bih mogao da ti kazem.
Rezime bi bio jako lep ekran, odlicna baterija, solidna kamera i jaka fluidnost. Kamera ima i mogucnosti usporen, ubrzan snimak. Dupla kamera da rade i prednja i zadnja istovremeno ( dobra stvar za neko vlogovanje ili sta li vec).. Minus nedostatak stabilizacije, nedostatak stereo zvucnika i ako je ovaj sto je ugradjen preglasan toliko da je cesto ispod 1/3...To je to.. Ako treba jos nesto, pitaj...
Pogledajte prilog 431684
Izvini,a kakav je video u Full Hd-u t.j. 1080P...kakva je tada stabilizacija?Ja u principu ni ne planiram da snimam u 4K režimu,pa me više zanima kakva je stabilizacija u 1080p?
Planiram da uzmem ovaj telefon.Razmišljao sam se uzmeđu njega...Samsunga A54,A35 ili Realme 11 Pro,ali bih ipak najradije Honor Magic 6 Lite.Vidim da je u 4K stabilizacija loša(mada me 4K snimanje me ne zanima previše) pa me mnogo više zanima samo kakva mu je iz iskustva onih koji ga imaju stabilizacija pri snimanju videa u 1080p t.j. Full HD-u?Hvala unapred...

Ne postoji nikakava stabilizacija snimanja u bilo kom režimu. Žena poseduje dotični telefon, tako da znam iz prve ruke.

Nazad
Vrh Dno