Preskup je.Hvala.
Baš ono što mi je i trebalo da saznam.
Mislim da sada Honor definitivno sustiže (a u ovom segmentu) i prestiže Xiaomi.
Ovde mozes vidit koliko je los taj 4k30 video, trza i trzuckaIma li ovaj uređaj stvarno 4k na 30 FPS?
Ako da, kakvi su preliminarni utisci?
Ne interesuju me reklame..
Interesuje me mišljenje onoga ko je telefon uzeo za sebe lično kod nas (poželjno Yettel na paket)
Glupost. Bitno je tu milijun stvari tipa ois, eis, veličina senzora, staklo optike itd.Sve je to do onoga ko snima.
Ja sam još na starinskoj Motoroli one action pravio super 4k video zapise.
Bezveznjaku ne pomože ni pro kamera sa gimbalom..
Izvini,a kakav je video u Full Hd-u t.j. 1080P...kakva je tada stabilizacija?Ja u principu ni ne planiram da snimam u 4K režimu,pa me više zanima kakva je stabilizacija u 1080p?Ja imam ovaj uredjaj i nije iz Yetella vec Mts.a i ima 4k na 30fps. Utisci o samom telefonu su pozitivni. Telefon mi radi u performance modu non stop. Stuckanja, lagova i neceg slicnog nema ni najmanje za sada. Ekran odlican, baterija fantasticna. Sto se tice samih kamera najveci senzor od 108mpx daje jako lepe fotografije i tu ne mogu nista da joj zamerim. (Narvno pitanje je i ko sta ocekuje od kamere) Sto se tice samog videa i snimanja ogroman minus je sto nema stabilizacije pa mora da se ima jako mirna ruka. Baterija odlicna cak i u performans modu. Punjac od 66w je napuni od nekih 10%-90% za nekih sat vremena. Igrice ne igram pa tu nista ne bih mogao da ti kazem.
Rezime bi bio jako lep ekran, odlicna baterija, solidna kamera i jaka fluidnost. Kamera ima i mogucnosti usporen, ubrzan snimak. Dupla kamera da rade i prednja i zadnja istovremeno ( dobra stvar za neko vlogovanje ili sta li vec).. Minus nedostatak stabilizacije, nedostatak stereo zvucnika i ako je ovaj sto je ugradjen preglasan toliko da je cesto ispod 1/3...To je to.. Ako treba jos nesto, pitaj...
Pogledajte prilog 431684
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari