Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Kod mene nije stigao update, preskačem ga kad se pojavi.
Prosto neverovatno što to rade. Znamo svi da je Samsung poznat po tome.

Probna verzija radi vrhunski. Progledao sam.

Oduvek sam bio prezadovoljan performansama, pogotovo s obzirom koliko je jeftin telefon.

Neverovatni su, toliko apdejta je prošlo, i dalje je ostao retardirani problem sa dialerom da ukoliko pritisnem da pozovem nekog iz istorije poziva, +381 nestane i neće da uspostavi vezu.

ja nemam taj problem. sa dajlerom sam imao problem na pocetku kada sam sa drugog telefona prebacivao sve podatke i aplikacije pa je i dajler sa starog tel bio prebacen i ujedno dupliran. kada sam obrisao taj stari dajler nije vise bilo problema.

Evo preporuka: futrola, case, maska...
Super izrada, zaštita za kameru.

Stajala mi je u fioci jer sam bio naručio i par drugih skupljih ali ova mi je ubedljivo najbolja. Tanka i elegantna.

Ja sam uzeo crnu ali definitivno sad uzimam još koju da se nađe.

Ako ima neko da je našao dobro staklo sa zakrivljenim rubovima bilo bi lepo da preporuči.

Link:
Slika:

Prilozi

• Screenshot_20241005_171732_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20241005_171732_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    119.6 KB · Pregleda: 8
Ja sam uzimao neko staklo sa uv lepkom, stoji 5-6 dana pa počnu mehurovi da se pojavljuju po ivicama, u hm6p temi ih hvale a meni se i nije nešto pokazalo. Moraću na kraju i ja neku foliju da poručim.

Ja sam od prvog dana stavio ovu nano polimer foliju, nekad joj skoči cena na 10$, uglavnom je 5$. Malo se odlepila u ćošku, i to sam ja kriv kad sam menjao futrolu, uglavnom stoji ko praćka. Uz foliju se dobije plastično postolje koje pomaže pri lepljenju, stvarno nije neka velika nauka.

eto gore moj link za cca. 250din

Problem sa EQ u sound settings sam (delimično) rešio ovim zgodnim programom:

Screenshot_20241010_145146_com.android.vending.jpg

Nije "system wide" ali podržava Spotify, Deezer itd a košta svega 100 dinara.

brate , kad ce novi apdejt ? 😁

Pozdrav, imam problem koji se javlja svakih 20ak dana. Prebacio sam slike sa WA sa Sonyja na HM5Pro i konstantno mi se dupliraju. Izbrisem sve, odem u izbrisane slike i tu ih takodje izbrisem pa posle 20ak dana samo vrati slike sa WA.. Ne razumem odakle ih vuče, počinje polako da me iritira jer konstantno gubim vreme na brisanje 2k slika.

Da li neko ima neki savet kako da blokiram ponovno vraćanje slika u galeriju?

Pozdrav, imam problem koji se javlja svakih 20ak dana. Prebacio sam slike sa WA sa Sonyja na HM5Pro i konstantno mi se dupliraju. Izbrisem sve, odem u izbrisane slike i tu ih takodje izbrisem pa posle 20ak dana samo vrati slike sa WA.. Ne razumem odakle ih vuče, počinje polako da me iritira jer konstantno gubim vreme na brisanje 2k slika.

Da li neko ima neki savet kako da blokiram ponovno vraćanje slika u galeriju?
Ja bih rekao da ih vuče sa Gmail backupa..

Ili gmail ili sam WA

Izbrisao slike, sinhronizacija na wa ugasena, kao i na google images. Da vidimo da li će sada praviti problem..

Meni septembarski update troši bateriju pojačano u odnosu na prethodne, radio sam clear cache i opet isto. Mislim lagano dan preguram, ali subjektivni osećaj je da se brže prazni.

^^^ isti utisak imam. Naocigled se smanjuju procenti rapidno kad se koristi telefon.
I ne samo to, nego je poceo telefon i da secka dok skacem sa jedne aplikacije na drugu, ej, telefon sa 12GB RAM-a...

Meni stvarno ne secka ništa, baš fluidno radi tu ne mogu da se požalim, ali procenti baš padaju kada ga čačkam, definitivno brže nego ranije.

Evo prošle su toplote a meni se baterija i dalje prebrzo prazni.. Da li još neko ima taj problem?

Meni sve stvarno sve radi kao od prvog dana. Evo sad je na 51%,od jutros kad sam otišao na posao, pre nekih 12h, SOT 3h.

Ali nedavno sam resetovao settings (ne brisu se podaci) kako bih popravio ziroskop (i uspeo u tome, pisao sam da sam imao probleme sa sporom rotacijom ekrana) pa probajte tako.

Ni na brzinu ni na bateriju, a ni na kameru - zamerke nemam, jedino ko zao sto su zeznuli EQ u podešavanjima zvuka :(

Ali i to sam popravio sa onim PowerAmp EQ-om od 100 dinara.

Probaj dva tri puta da ga ispaznis do kraja da se ugasi pa ga puni do 100. ja sam tako uradio i kao ok je ali ono sto dobijam je max 6h SOT i 30% ostatak ali gasim wifi kad nisam kuci, NFC palim samo po potrebi, BT retko koristim, pogasio sve one gluposti u Google sto prati, salje. data u pozadini mi jedino radi za viber, wacap i gmail. cini mi se da je na pocetku bilo vise, moza tripujem ali definitivno nakon apdejta sa tih 70% potrosnje sam imao max 4-4,5h. Svakodnevno igram igricu, mreze, kamera, mail...

Sinoć sam dobio update preko play store za google wi-fi provisioner aplikaciju. Šta god to bilo sve se smirilo danas. Nekih 20-30 minuta SOT-a je bilo od sinoć.

1000038654.jpg

Koja je to aplikacija?

Vrh Dno