jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 185
I meni je slabija
Ja imam MAGIC5 (ne pro) i isti problem imam, ako se moze nazvati problem.Zna li neko da li postoji podešavanje za sledeću situaciju:
Telefon nema pokrenutih aplikacija, spojim Bluetooth slušalice , tapnem ih dva puta - telefon pokreće Spotify i nastavlja se poslednje puštena numera.
Zašto baš Spotify, da li može to negde da se promeni? Želeo bih da mi se audiobook player tako pokreće, Spotify retko slušam.
Meni je pre nedelju stiglo azuriranje 8.0.0.161 i nema nikakve razlike u trajanju baterije.Kakva vam je baterija? Meni u poslednje vreme jedva izgura 5 sati SoT-a, ne znam sta se desava.
To stoji ali ako jedan covek bez izmene nacina koriscenja primeti razliku to je vec problem. Obicno se desava posle azuriranja OS, i telefon ponovo 'uci' navike korisnika da bi sto optimalnije trosio bateriju (bar su tako meni rekli ranije).mislim da to sa baterijom ima veze i sta se radi na telefonu. evo meni poslednjih dana od kad intenzivnije igram neku igru , 4.5 max 5h SoT zavrsim na 20% dok zena gura preko 6h koje zavrsi na 40+%.
Avgust security takođe stigao klincu pre par dana na 5 lite, ali za sada radi ok, nismo primetili probleme.Ovaj update od pre dan-dva vratio performanse deset godina unazad.
Bio sam prezadovoljan kako je do sada radio (Magic5 Lite).
Epilog. Nakon par dana užasnih zamrzavanja malopre mi se u radu ugasio, sa 8 % baterije. Kada sam ga upalio ispisao je Optimizing apps i sada je ponovo sve kako treba. Nikad ništa slično nisam video, ali bitno je da radi sad.Ovaj update od pre dan-dva vratio performanse deset godina unazad.
Bio sam prezadovoljan kako je do sada radio (Magic5 Lite).
Izgledao kao da se posle updatea nije restartovao i optimizovao. Bitno da je sad sve okEpilog. Nakon par dana užasnih zamrzavanja malopre mi se u radu ugasio, sa 8 % baterije. Kada sam ga upalio ispisao je Optimizing apps i sada je ponovo sve kako treba. Nikad ništa slično nisam video, ali bitno je da radi sad.
Pisao sam ja pre par postova, zadnji update je unakazio telefon. Nakon par dana se situacija dosta popravila, ali ipak nije ni blizu kao pre.Honor magic 5 lite
Lag je katastrofalan
Odjednom. Nemoguce je okinuti vise fotografija sa kamerom. Sve ukoci. Da li je neko imao slican problem? Zali mi se supruga da koci telefon zadnjih nedelju dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari