Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Ja koliko sam razumeo telefon uzet u radnji za keš, fiskalni sve regularno, tako da ako je tako ne bi trebalo biti problema.

Da, Giga. Nego nisam razumeo da li su prihvatili ili i dalje traje reklamacija
Idalje traje, ceka se da mu prihvate reklamaciju koliko sam shvatio. Ako je promobi, traje duze kod njih. Msm da su malo lenji da rade pa moras sa tuzbom da pripretis ako je pro mobi. Ja se secam da sam nakon 2 reklamacije, tacno za 2 nedelje me je cekao novi uredjaj kod operatera. Jedino kazem ni dan danas nisam dobio odgovor sta je sa starim bio problem

Ključna stvar je da znaju da znaš svoja prava, posle sve ide lakše.

Kad sam sad predavao telefon, radnica mi je rekla da očekujem brzo odgovor, na šta sam rekao da ću se strpeti tih zakonskih 8 dana, nakon čega očekujem predlog za rešenje. To je bila sreda, pred zatvaranje, odgovor sam dobio u utorak ujutru.

Čekaj, jel prihvaćeno ili je i dalje u toku?
Sad ti krece zavlacenje,nadam se da nece,ali mi lici na to...Sad ce da se pozivaju na servis,pa ce servis na one na koje glasi garancija,da bi te u krajnjem slucaju prosledili kod proizvodjaca.All lepo ti sa svim tim što imaš direkt u društvo za zaštitu potrošaca u tvom mestu i pokažes im sve to.Nikakav sud iili bilo šta.Ili se obrati Efektivi.

Ja sam još uvijek na 194 kao zadnji update. Mislim da je prošlo dovoljno vremena i da bi svi do sada trebali dobiti 202 ili se varam? Čitao sam du su neki morali pisati direktno Honoru jer im update nije dolazio, nije vezano za ovaj update već za neke prethodne...

Ja sam još uvijek na 194 kao zadnji update. Mislim da je prošlo dovoljno vremena i da bi svi do sada trebali dobiti 202 ili se varam? Čitao sam du su neki morali pisati direktno Honoru jer im update nije dolazio, nije vezano za ovaj update već za neke prethodne...
Ovaj nije neka velika razlika u odnosu na 194 to je tacno, ova lampa na duble click nije losa stvar u brzini kada ti treba ostalo je sve skoro isto dobro kao i na 194.
Jedino za buduce abdejt-e

Ovaj nije neka velika razlika u odnosu na 194 to je tacno, ova lampa na duble click nije losa stvar u brzini kada ti treba ostalo je sve skoro isto dobro kao i na 194.
Jedino za buduce abdejt-e
Znam sve o 202 ali to nije ono što sam pitao. Nevjerojatno je da se mora pisati proizvođaču da pusti update na određeni uređaj. Deja vu od Honora. Ako je ovo moj slučaj, ide na prodaju. Previše kompromisa za ovakav uređaj, nedopustivo.

Znam sve o 202 ali to nije ono što sam pitao. Nevjerojatno je da se mora pisati proizvođaču da pusti update na određeni uređaj. Deja vu od Honora. Ako je ovo moj slučaj, ide na prodaju. Previše kompromisa za ovakav uređaj, nedopustivo.
Nemoj se ljutiti, a sta ti znaci taj 202. Ne radi dobro sa ovim sto imas? Ako ces da menjas telefone zato sto ti ne dolazi odma update, ili trazis savrsen updejt, onda tesko da ti neko moze ugoditi. Prosetaj kroz Apple ili samsung temu da vidis da ni tamo nije bajno. Meni zadnji updejt koji imam radi normalno i dobro i potpisao bih da ga vise ne menjaju. Zato te pitam sta ne valja

Poslednja izmena:
Trebam li ostati na security patch za prosinac, na primjer? Hm...
A jao, pa sta ima veze? Vis stvarno verujete u te security peceve? Moram se smejati, oprosti. Ma sta te briga, ako radi super, mani se security peceve. Ok ako cekas neki veci update kao sto je android naredne generacije, a sta sa ovim dobijate. Daj molim te

Kakvi su vam utisci po pitanju baterije?
Da li ima opcija da mi pokaže klasičan SOT, od poslednjeg punjenja baterije, a ne samo na dnevnom nivou?
Jeste zadovoljni kamerama?

Prilozi

• Screenshot_20240208_223505.jpg
    Screenshot_20240208_223505.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 42
  • IMG_20240206_153141.jpg
    IMG_20240206_153141.jpg
    633.9 KB · Pregleda: 40
  • IMG_20240206_153036.jpg
    IMG_20240206_153036.jpg
    365.6 KB · Pregleda: 38
  • IMG_20240206_153018.jpg
    IMG_20240206_153018.jpg
    372.6 KB · Pregleda: 38
  • IMG_20240206_150905.jpg
    IMG_20240206_150905.jpg
    377.4 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
Opet pala cena na 89 000 u zvaničnoj prodaji. Uzeo bih ga odmah, ali i dalje ne mogu da svarim veličinu, nažalost...

Opet pala cena na 89 000 u zvaničnoj prodaji. Uzeo bih ga odmah, ali i dalje ne mogu da svarim veličinu, nažalost...
Ja sam se isto toga plašio jer sam posle Nova 5T presao na HM5P. Sa originalnom maskom (koja nema bočne ivice) telefon apsolutno nije veliki i lako se navikne. Sada bi se teško navikao na manji ekran. Samo nemoj uzimati preveliku masku i biće sve ok :)

Trenutno imam iPhone 15 i to mi je idealna veličina, lako je za jednu ruku i lako stane u svaki džep. Magic5 ima ga kolega, igrao sam se par puta sa njim i nekako mi je teško da prelomim, još pogotovo što nema swipe down bilo gde sa ekrana što je kriminal za tako veliki telefon. Fale mi i neke cake na koje sam navikao sa OnePlusom, pored tog swipe down-a i double tap to sleep recimo. Ali eto, po mom mišljenju osim te 3 stvari vrhunski telefon, zato me toliko i privlači...

Poslednja izmena:
Swipe down će doći sa Magic OS8. Double tap to sleep nema. Jedino ima widget na desktopu za sleep. Što se ostalog tiče ja nemam nikakvih zamjerki. Možda mi samo fali da mogu neke brojeve da dodijelim da automatski poziva sa SIM 2.

Nek bude to želja potrošača koju treba da usvoje.
A odgovor na taj swipe down je isti kao i za Apple, kad moraš da pritiska strelicu za nazad gore levo na ekranu.

Znači nije zvanično nego želja i nagađanje. Ako pričaš za back na ajfonu, to ide samo swipe u desno, ne treba strelica

Nazad
Vrh Dno