Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Ako budu trazili vlasnika ugovora , a hoce sigurno bicu cupavo. Sem ako covek od kojeg si kupio nije vlasnik licno.
Idalje traje, ceka se da mu prihvate reklamaciju koliko sam shvatio. Ako je promobi, traje duze kod njih. Msm da su malo lenji da rade pa moras sa tuzbom da pripretis ako je pro mobi. Ja se secam da sam nakon 2 reklamacije, tacno za 2 nedelje me je cekao novi uredjaj kod operatera. Jedino kazem ni dan danas nisam dobio odgovor sta je sa starim bio problemDa, Giga. Nego nisam razumeo da li su prihvatili ili i dalje traje reklamacija
Ja znam da sam morao da zovem i huawei podrsku i pro mobi da saznam sta se desava 😂Rok koliko se sećam je 8 dana da daju odgovor, a 40mda reše.
Sad ti krece zavlacenje,nadam se da nece,ali mi lici na to...Sad ce da se pozivaju na servis,pa ce servis na one na koje glasi garancija,da bi te u krajnjem slucaju prosledili kod proizvodjaca.All lepo ti sa svim tim što imaš direkt u društvo za zaštitu potrošaca u tvom mestu i pokažes im sve to.Nikakav sud iili bilo šta.Ili se obrati Efektivi.Čekaj, jel prihvaćeno ili je i dalje u toku?
Ovaj nije neka velika razlika u odnosu na 194 to je tacno, ova lampa na duble click nije losa stvar u brzini kada ti treba ostalo je sve skoro isto dobro kao i na 194.Ja sam još uvijek na 194 kao zadnji update. Mislim da je prošlo dovoljno vremena i da bi svi do sada trebali dobiti 202 ili se varam? Čitao sam du su neki morali pisati direktno Honoru jer im update nije dolazio, nije vezano za ovaj update već za neke prethodne...
Znam sve o 202 ali to nije ono što sam pitao. Nevjerojatno je da se mora pisati proizvođaču da pusti update na određeni uređaj. Deja vu od Honora. Ako je ovo moj slučaj, ide na prodaju. Previše kompromisa za ovakav uređaj, nedopustivo.Ovaj nije neka velika razlika u odnosu na 194 to je tacno, ova lampa na duble click nije losa stvar u brzini kada ti treba ostalo je sve skoro isto dobro kao i na 194.
Jedino za buduce abdejt-e
Nemoj se ljutiti, a sta ti znaci taj 202. Ne radi dobro sa ovim sto imas? Ako ces da menjas telefone zato sto ti ne dolazi odma update, ili trazis savrsen updejt, onda tesko da ti neko moze ugoditi. Prosetaj kroz Apple ili samsung temu da vidis da ni tamo nije bajno. Meni zadnji updejt koji imam radi normalno i dobro i potpisao bih da ga vise ne menjaju. Zato te pitam sta ne valjaZnam sve o 202 ali to nije ono što sam pitao. Nevjerojatno je da se mora pisati proizvođaču da pusti update na određeni uređaj. Deja vu od Honora. Ako je ovo moj slučaj, ide na prodaju. Previše kompromisa za ovakav uređaj, nedopustivo.
😂😂😂Da, da, da... Evo vec mi javili da me skidaju sa liste... Mogu da se nadam tek za android 15.😂Što ih ja pljujem? 🙆Ronaldinjo javio Honoru da ga banuju sa update liste, jer ih pljuje po forumu.
Odakle tebi takva poverljiva informacija? 🤔Ronaldinjo javio Honoru da ga banuju sa update liste, jer ih pljuje po forumu.
Eto ti sad i Matrixa da banuju... Strašno, strašno... 🤷♂️🤦😂Da banuju Matrixa.. 😂
Imam insajdera... Psssttt !
A možda ga i banovali, vidiš da mu ne stiže apdejt..Da banuju Matrixa.. 😂
Imam insajdera... Psssttt !
Trebam li ostati na security patch za prosinac, na primjer? Hm...Nemoj se ljutiti, a sta ti znaci taj 202. Ne radi dobro sa ovim sto imas?
Ako ti sve radi kako valja,strpi se.Nešto mi je baš cudno da ti ovoliko kasni..🤔Trebam li ostati na security patch za prosinac, na primjer? Hm...
A jao, pa sta ima veze? Vis stvarno verujete u te security peceve? Moram se smejati, oprosti. Ma sta te briga, ako radi super, mani se security peceve. Ok ako cekas neki veci update kao sto je android naredne generacije, a sta sa ovim dobijate. Daj molim teTrebam li ostati na security patch za prosinac, na primjer? Hm...
Nemoj da si lud.Pazari to dok traje.Nije toliko velik,odlican je za rukovanje.Za taj novac teško da ceš bolji da kupiš.🤷Opet pala cena na 89 000 u zvaničnoj prodaji. Uzeo bih ga odmah, ali i dalje ne mogu da svarim veličinu, nažalost...
Trajace ako i ne padne jos, izlazi 6, ne verujem da ce vise da poskupiNemoj da si lud.Pazari to dok traje.Nije toliko velik,odlican je za rukovanje.Za taj novac teško da ceš bolji da kupiš.🤷
Ja sam se isto toga plašio jer sam posle Nova 5T presao na HM5P. Sa originalnom maskom (koja nema bočne ivice) telefon apsolutno nije veliki i lako se navikne. Sada bi se teško navikao na manji ekran. Samo nemoj uzimati preveliku masku i biće sve okOpet pala cena na 89 000 u zvaničnoj prodaji. Uzeo bih ga odmah, ali i dalje ne mogu da svarim veličinu, nažalost...
Jel to Honor zvanično najavio?Swipe down će doći sa Magic OS8.
Double tap to sleep nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari