Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Pililu postavise kako treba ali ovo pozadi mi izgleda jos ruznije nego na HM5P😅

Kad maska legne preko njega više nije bitno kakav je. Svi su manje više isti

Kad maska legne preko njega više nije bitno kakav je. Svi su manje više isti
Al bas da ni malo nisu promenili dizajn... To mi cudno. Ja cisto sumnjam sa ce ovaj model doneti nesto novo i prevazici ocekivanja. Sto se tice telefona, imam sad svoju filozofiju neku po kojoj se vodim. HM 4 pro je bio los, HM 5 pro je bio odlican, kontam da HM 6 pro nece biti spekataluran, al ajde da vidimo

Čekam ga i ja, pošto je ušao u potencijalni izbor za moj novi telefon. Realno, pomaci su mali između dve generacije, ali ja menjam telefon na 3 godine i tu se pomak oseti.

Čekam ga i ja, pošto je ušao u potencijalni izbor za moj novi telefon. Realno, pomaci su mali između dve generacije, ali ja menjam telefon na 3 godine i tu se pomak oseti.
Uzeli su od Huawei-a na glavnoj kameri ovo sa mehaničkim otvorom blende.. Još ako bi uzeli i onaj široki otvor na periskopskoj, to bi bio pun pogodak, dakle kao na P60 Pro, pa plus novi SoC. Nije Honor kao Samsung i Apple pa da vuku iste stvari generacijama. Setite se, Huawei je imao pravilo "tri nove inovacije" na svakom flagship-u.

Uzeli su od Huawei-a na glavnoj kameri ovo sa mehaničkim otvorom blende.. Još ako bi uzeli i onaj široki otvor na periskopskoj, to bi bio pun pogodak, dakle kao na P60 Pro, pa plus novi SoC. Nije Honor kao Samsung i Apple pa da vuku iste stvari generacijama. Setite se, Huawei je imao pravilo "tri nove inovacije" na svakom flagship-u.
Imao...

Huawei i honor su jedno to je jasno, ako bi uzeo sve dobro od P60pro, kome bi ga onda prodao.

Bas ta boja *******ca ga je izdvojila u miru istih. Boja je presudila da kupim HM5P. Nemaš pojma kakav je osećaj gledati mu zadnji deo a tek preći prstima preko.
Taj osećaj nećeš doživeti ni sa jednim konkurenti, mislim na veliku dvojku.
Meni šestica što se ledja tiče, ništa novo.
Rešili ljudi da idu u tom smeru, pozdravljam.

U poslednje vreme mi ne stižu notifikacije sa Vibera. Tj stižu za grupe ali za pojedinačne ne, tek kada udjem onda vidim poruke..
Da li ste stavljali zaštitu za kameru? Imam dobru masku koja štiti ceo krug ali ne znam dal stavljati dodatno i zaštitu. Na ekranu mi idalje fabrička folija koja je zrela za menjanje, naručio sam onu Anty Spy foliju, jel stavljao neko nju na fon i kakvi su vam utisci?

Viber od verzije do verzije poludi,nista novo
Krs app ali kod nas iz nekoga cudnoga razloga veoma poopularna
Sto se tice 6 pro bice to mocan telefon neobicnog dizajna ili bolje reci drugacijeg
Sto svakako pozdravljam i nadam se.da nece biti jedini,malo je dosadilo ovo sto rade ostali
Bilo bi lepo videti ponovo i periskop kameru

Ne diraj im u dedovinu... Ovaj vonderboj ionako ide po temama redom i piše komentare u rangu jednog petnaestogodišnjaka
Znam, nije moja briga al cisto kad hoce da zna, eto mu odgovor. Po meni najlepsu poljedjinu telefona i dalje ima P30 pro i onda moj P50 pro, zato kazem uskusi su razliciti.
Sto se vibera tice, bio je kratko problem kod mene, sad nije ali kad stigne poruka na viber, a tel je zakljucan, samo se upali ekran bez notifikacije, e to je sad jedini problem sa viberom trenutno kod mene.
Ovo sto se vama sa viberom desava, kod mene je to slucaj sa messangerom. Neki put javi sve lepo, a neki put moram uci i vidim da su stigle nove poruke

Je li realno da nema Music player na sebi??
Koji koristite a da nema reklame i da nije katastrofa od ovih po storeu?

Onaj sto dolazi na Huawei telefone meni je najbolji. Ako on moze da se gde skine skini ga. A na oneplus telefone sam koristio phonograph sa play prodavnice ga skini.

Da li sve radi ok posle ovog apdejta? Neki korisnici po stranim forumima prijavljuju "bag" da se telefon posle nekoliko minuta mirovanja pritiskom na power taster probudi tek posle 3-4 sekunde.

Da li sve radi ok posle ovog apdejta? Neki korisnici po stranim forumima prijavljuju "bag" da se telefon posle nekoliko minuta mirovanja pritiskom na power taster probudi tek posle 3-4 sekunde.
Da, i kod mene je taj bag - zapravo, nema nikakve animacije, samo se otključa, deluje da je potrebno isto vreme ali izostaje ta animacija i info šta se dešava, je l radi face unlock Ili fingerprint.

Vrh Dno