Šta je novo?

Honor Fold Magic V2

HDMI

Cenjen
Učlanjen(a)
17.01.2016
Poena
195
Kako kažu glasine,prvog septembra treba očekivati globalnu verziju,koja će se uhvatiti u koštac sa Samsung Foldom 5.
Tanji,lakši,veća baterija,veći spoljni ekran,koji ima podršku za olovku i jače osvetljenje,uz očekivano nižu cenu.

Da li je ovo kraj domnacije Sansunga u Fold verziji?

Da li ovaj plaćeni oglas, od strane Honora na domaćem tržištu,sugeriše da nam Honor fold uskoro stiže?

Biće zanimljivo videti cenu u EU kada ga predstave.. na prvu loptu deluje kao duplo bolja kupovina od fold 5

Globalno predstavljanje je završeno.Bilo je to najgore predstavljanje nekog telefona,koje sam ikada video.
Teško je bilo uopšte razumeti taj kineski akcenat,sa gomilom pogrešno izgoverenih reči,bez ikakvog osećaja za tajmnig.
Naklapanja,koja su se već čula i videla kod Kineskog predstavljanja,ovoga puta su bila začinjena nepoznanicama.
Ni cene,ni datuma,niti dostupnosi, jedno veliko ništa.

Zvanično predstavljanje za Evropu ,i početak prodaje, najavljeno je za sutra u Hong Kongu.

Zvanično je ubačena Evropa u spisak prodajnih mesta,sutra se očekuje početak on-line prodaje, i cena za Evropsko tržište.

Prodaja zvanično počinje 26 januara.
Ako odgovorite na jedno pitanje,dobijate kupon ,koji donosi 15% popusta na Magic V2.

Ja preorderovao prvog dana, kad bi poranilo bilo bi super ali ko zna sta ce biti.

Ima li negde da može da se vidi izložen - ovakve stvari se ne razmatraju za kupovinu ako se ne propuste kroz prste i pogledaju sa svih strana (kvalitet izrade, jednostavnost za rukovanje, ekran, fluidnost softvera etc)...

Pre bih ovo kupio na neviđeno nego fold 5 na viđeno. 😅 Propustio sam kroz prste prošli model, delovao je 2 generacije napredniji od tada aktuelnog Folda.

Ima izložen, ako sam dobro razumeo drugara, u Delta City. Mogao bi uskoro i u mts da se pojavi.

Evo šta kaže operater...

Prilozi

• SmartSelect_20240202_103746_Gallery.jpg
    SmartSelect_20240202_103746_Gallery.jpg
    133.9 KB · Pregleda: 119
Početak prodaje u mts 14.2.

U Nemačkoj je 1999e -15% uz kupon koji se dobijao prijavom na mail listu. Plus sat i maska kao poklon.

Ma ništa ne kupujem unapred dok ne vidim uživo i ne propustim to kroz šake (što bi se reklo da vidim od kakvog materijala se napravljen)...

Ma ništa ne kupujem unapred dok ne vidim uživo i ne propustim to kroz šake (što bi se reklo da vidim od kakvog materijala se napravljen)...
Apsolutno, telefon košta kao solidan polovni auto - naravno da ćemo prvo da ga testiramo.

Neću da žurim bez obzira na poklone, mada nije zgoreg dobiti još nešto pride ali ne bih da se zbog uzimanja na neviđeno kasnije kajem jer sam požurio zbog tih poklona koji mi čak nešto nisu ni potrebni.

Šteta što nema wireless charging.

Na papiru da, u praksi mi lično ne nedostaje ni najmanje. Imam dva wireless punjača i mislim da Ultru nisam dvaput stavio na njih.

Izložen je u Ušću, ako nekoga interesuje.

Nisam ga čačkao, drugar mi je rekao da je tamo izložen i da ga je čačkao. Da košta kao Z Fold 5 na KP kupio bi ga on na keca. Dosadio mu je malo 14PM a voli te Foldove, samo što ne bi više kupovao Z Fold jer mu je beda u poređenju sa Honorom.

S obzirom da ne kupujem preko KP naročito tako ozbiljne stvari uopšte mi to ne smeta...

Btw gde je izložen - kod nekog operatera ili u nekoj od radnji?

Za sad vuče ka tome ali još nije ništa sigurno.

Globalno omraženi i napljuvani S22U kod mene još uvek radi kako treba tako da još se razmišljam da li da se ponovim...

Vidim ja da će recenzija uređaja uskoro iz prve ruke 😇🙌
Super ako bude. 😅 Drugar je bio oduševljen i sa Vs modelom (mnogo više nego sa Fold 3 i 4), a ovaj je u svemu poboljšan.

Pored V2 Fold 5 izgleda kao polu proizvod, jedino što je trenutno skuplji od njega ali biće ista cena kroz par meseci.

Nazad
Vrh Dno