Šta je novo?

HONOR 8X ili XIAOMI MI A2

sekspir019

Cenjen
Učlanjen(a)
23.12.2014
Poena
180
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 3700x - Be quiet! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
MSI MAG B550 tomahawk
RAM
G.SKILL Trident Z Neo 16GB 3600MHz CL16
GPU
MSI RTX 3060Ti 8gb gaming x Trio
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 500GB NVMe M2 2280 - KINGSTON HyperX Predator 240GB, PCIe Gen2 x4 - Samsung hdd 1TB ST1000LM024
Zvuk
Integrisan
PSU
Coolermaster G650M 650W
Kućište
Thermaltake Commander C32 TG ARGB Edition
Monitor
LG 24MP76
Miš & tastatura
Asus echelon - Redragon Vata K580 RGB
Laptop
Lenovo Ideapad
Mobilni telefon
Honor Magic 5 Pro
Pametni uređaji
Huawei watch GT2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Interesuje me koji kupiti od ova dva. Telefon se uzima u vip-u i bice za suprugu. Sta vi mislite. Za sada koristi samsung galaxy J5 2016. U obzir je dolazio i samsung J6+ ali sam odlucio da ga izbrisem iz opcije zbog komentara na forumu. Molio bih clanove koji imaju ove telefone da daju savete jer ce se telefon uzeti u narednih par dana.

Mi a2 dolazi sa stock android-om i deo je google-ovog One programa, sto znaci da ce u naredne 2 godine dobijati redovna azuriranja sistema na mesecnom nivou kao i nove verzije androida.
To je to, a da, ima IR ...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ok, sad vidim da Honor 8x nema B20, tako bar pise na gsm areni, u tom slucaju ga ne bih ni uzimao obzir jer taj band je sad glavni za LTE ili ti 4G i u vipu a i u telenoru.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Stvarno nema? onda bi ga i ja izbegao.

edit: pitao u temi o honor 8x i kazu da ima band 20 za nase , tj evropsko trziste

Poslednja izmena:
Na mom mate 10 pro u mts mrezi mi na telefonu pored signala pise 4g+ pa sam zato i pitao da li i ovaj podrzava tu mrezu.

8X ako nije za kinesko trziste bi trebalo da podrzava i Band20

Nema trebalo bi, podrzava.

Od ta dva 8X.

+1 za 8x.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

8X svakako.
Extra telefon. Ima ga na KP za 255 i to verzija sa 128GB memorije ;)

Ne vredi 255 svakako, za 290 se uzima Poco koji je mnogo bolji, za 330 Mix 2S koji je svetlosnu godinu ispred u svakom smislu.

Ima smisla uzeti kod operatera gde je cena slicna sa Mi A2.

Poslednja izmena:
Odlican je 8x za taj novac. U BiH ga nema nigdje za normalnu cijenu, inace bi vec bio moj.

Ovo je borba Xiaomi fan boys vs Huawei fan boys sad [emoji4]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nijedan, vec Mi 8 Lite za 220e.

Narucio sam ga malopre u vip-u online videcu samo da li ce poslati i poklon koji ide uz njega one slusalice i ostalo.

Nazad
Vrh Dno