Ima A52s u A1?
Slažem se, i nije napredovao, živi od stare slave. Fluidnost, dobra kamera i dobar audio čip. U svemu ostalom iza Androida, po meni. Ne samo da nema T9 pretrage (koja postoji još od mobilnih na dugmiće), već pamti samo 100 poslednjih poziva i pakuje sve primljene pozive (mobilna mreža, viber, wap, telegram...) na isto mesto, tako da ako nekoga želiš brzo da pozoveš na mobilni broj, a primljeni poslednji poziv od tog broja je sa vibera i klikneš na njega, sistem zove viber, tako da tu mora da se pazi. Tastatura nema red sa brojevima niti tačku i/ili zarez pored space niti to može da se podesi, rešenje je da se preuzme druga tastatura, srećom ima Swift key. Za dialer na žalost nema zamene. Dosta stvari koje se na Android platformi uzimaju zdravo za gotovo na iphone ne postoje i dosta njih se ne može nadomestiti zamenskom aplikacijom i podešavanjem u samom sistemu. Apple korisnici žive sa ovim od početka i, ako nisu imali izlet na Android i ne znaju da te opcije postoje, onda im i ne smeta što ih nema. Meni je prosto bilo čudno, ne toliko da toga nema, već da ne može da se podesi, kao što ti reče u 2023 godini. Onda mi bude smešno kada ljudi kažu, pa to je skoro isto, za Android i iOS, ne da nije isto, nego nidje veze.I ja sam imao sličnu dilemu pre dva meseca i (nažalost) kupio iPhone.
Prodao sam ga nakon 7 dana.
Razlozi su:
-u 2023 godini nema smart (predictive) dialera,
-nema mogućnosti dual apps-a
-nemogućnost različlitih tipova zvona za različite sim kartice
-neka (možda glupa) podešavanja koja su na iPhone-u nedostupna...
Apsolutno ne sporim dizajn koji mi se jako dopada i mogućnosti kamere, ali imam osećaj da je iPhone koji sam imao 2008. godine i koje je u
odnosu na tadašnje telefone bio vrhunski napredan nije mnogo odmakao od tada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari