Svojevremeno sam imao dosta česte glavobolje kojima sam stalno tražio raznorazne uzročnike..Planirao honor 400 ali se ispružio i uzeo 400pro. Sve radi kako treba ali ono što je meni bilo najbitnije nikakav eye strain, suve oči, pwm oled smetnje itd. Imao smetnje s raznim telefonima pa ostao zaglavljen dugo vremena na starije modele
400 pro odličan ekran
The software version 10.0.0.189 is an early access, beta, or "tryout" version for the Honor 400 Pro in Europe. While it is based on the final MagicOS 10 software, it is released as a trial build rather than the official, mass-released stable OTA update. [1, 2, 3]Jeli ova verzija ažurna? Model je Honor 400. (gore u postu vidim 10.0.0.175)?
175 ti je Global..@desp 10.0.0.175 је званична верзија за мајско ажурирање Хонор 400 про која још није стигла у Србији.
10.0.0.189 је званично ОТА ажурирање за Мај за Хонор 400.
Све је регуларно дакле.
Koja je oznaka verzije?Takođe..
175, takođe.Koja je oznaka verzije?
Unesi ovo u more connectionsKakve bre ovo reklame mi iskacu non stop. Da udjes u alarm traje 15-20 sekundi?! Kakvo je bre ovo njesra?
P.S. dobio sam i ja taj update noćas
Ma to koristim vec 10ak godina cim uzmem nov telefon to uradim, kad kazem reklame mislio sam na neki budjavi alarm koji se ucitava 10ak sekundi uz to idu i reklame i weather widget takodje sa reklamama i cekas da se ucita. No nisu orginalne već "zamenske" aplikacije pa sam ih obrisao. U notifikacijama od jutros sam ih ugasio bar 20 puta a nema opcija mute ili turnoff notification unutar aplikacije...Unesi ovo u more connections
Private dns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari