Šta je novo?

Honor 400 (pro)

• Začetnik teme Začetnik teme mlax37
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам деинсталирао ажурирање апликације и сачекаћу решење проблема.

Nakon primenjenog rešenja od @pedjadroid pogledah ažurnost Google Play usluga i ustanovih da su na verziji 26.11.13.. što je za h400pro u skladu sa aprilskim update-om Google Play-a:
GPT: "Verzija 26.11.13 (ili slična iz serije 26.xx) je trenutno najnovija stabilna verzija Google Play usluga za april 2026. godine."
Tako da..ipak mislim da je @pedjadroid u pravu odnosno, da treba primeniti 'njegovo' rešenje..

Kum uzeo pre jedno 3-4 nedelje ovaj telefon. Kaze da je zadovoljan i sa baterijom cak. Ja sam ga cackao malo, dizajn mi nije lep, to je stvar ukusa ali mi se jako jako dopada. Cak i kamere su fenomenalne. Za prosecnog korisnika, po meni, kamere su nadprosecne. Video takodje dobar. Jedino sto bih ja dodao da ima zakrivljeni ekran, al i to je stvar ukusa. Prijatno sam iznenadjen da budem iskren ovim telefonom

Pa, taj telefon ionako pripada cenovno višoj srednjoj klasi, tako da tu i nema nekih iznenađenja po pitanju kamera..
Ovde će zapravo, glavni izazov biti trajnost baterije..
Ja sam išao na to, da dobijem što bolji racio: kvalitet/vreme...
Uostalom, 'vreme' će pokazati...

Imam problem da na huwei health ubacim karticu
Treba mi za kupovinu nekih skinova za sat ,moze li pomoc

Dobro vece svima,uzeo sam nov honor 400 pro koji na sebi vec ima neku fabricku foliju,Vas savet ostaviti nju ili staviti nesto sa boljom zastitom?Hvala

Ja je nisam još skinuo. Od septembra 2025. imam telefon.

Ko bude hteo da kupi Honor 400 sada je cena za GIGAMAX korisnike po ceni od 34.999 za verziju 8/256. Ponuda važi do 19.04,sasvim dobra cena.

Dobro vece svima,uzeo sam nov honor 400 pro koji na sebi vec ima neku fabricku foliju,Vas savet ostaviti nju ili staviti nesto sa boljom zastitom?Hvala
Pozdrav, ostavi original zastitnu foliju. Honor je ja mislim jedina marka telefona koja umesto onih jeftinih folija ugrađuje posebne folije od nekog gumiranog materijala koje su malo deblje i veruj mi one rade odlican posao. Po meni najbolje je da kupis samo zastitnu masku za telefon i to je sve.
Eventualno, ako ti original folija ne uliva neko poverenje, mozes da vidis nesto preko "Mobile Outfitters", njih cesto reklamiraju ovi iz Benchmarka.

jel samo mene nervira ovaj ai kod slikanja? necu da mi mulja i ulepsava previse sliku, vidim neke predloge da se koristi pro mode na kameri... (imam 400pro)

AI nije ukljucen mislim do x30...nakon toga se pali ali imas gore ikonicu kada se pojavi pa je iskljucis...
To je Ai poboljsanje kvaliteta slike i ono moze rucno da se ukljuci kada zum dođe do x15, ispod x15 ta funkcija nije dostupna (radi od x15 do x50).
@t.henry14 verovatno misli na post obradu slike koja se desava nakon slikanja. U galeriji dolazi do minimalne korekcije boja i to mislim da ne moze da se iskljuci, meni se isto to desava ali slika retko kad bude losija posle te obrade. Trazio sam u podesavanjima gde bi to moglo da se iskljuci ili da makar pravi duplu sliku kao kad je ukljucen mod za poboljsanje slika prilikom veceg zuma gde je jedna original a druga korigovana ali nisam uspeo da nađem.

to sa duplom slikom postoji ako slikate u PRO modu (za koji sam citao da se tu AI minimalno mesa) ali podeseno na RAW format - gornji desni ugao, onda dobijete RAW sliku koja je preko 25mb i JPG koja je oko 3mb, u sustini ta JPG i bolje izgleda, bolje osvetljenje i taman dovoljno obradjena slika, plus sto trosi mnogo manje prostora,
a ima i u settings neka opcija keep original photo sa AI enhance i
opcija AI camera, koju sam iskljucio... mada mi se cini da se opet tu mesa AI u svakom slucaju pa sam zato i pitao ako neko zna jos neke cake, neka se javi, ali hvala svima u svakom slucaju 🙂

Pozdrav svima.
Vlasnik sam h400 nekoliko meseci i nisam imao nikakvih zamerki do skoro. Naime počeo je da se javlja problem sa pozivima gde često dobijem poruku "number unreachable". Sa drugog telefona (ista mreža) pozovem isti broj i dobijem bez problema. Da li je neko imao ovakav problem? Da li je do mreže, telefona, nekog podešavanja...?

Nekad kad pozoves iz call loga kao da ne ucita ceo broj pa se to desava, probaj da udjes u imenik i pozoves onda ne bi trebalo da zeza.

Nije do telefona već do Dailer-a, do skoro sam koristio Google dailer i ima taj problem, mislio sma da je neki bug na OS Ali otkako sam izbrisao Google dailer i instalirao True Dailer tih problema više nemam, Honor-ov dailer ne koristim, previše mi je ruzan.

Nije do telefona već do Dailer-a, do skoro sam koristio Google dailer i ima taj problem, mislio sma da je neki bug na OS Ali otkako sam izbrisao Google dailer i instalirao True Dailer tih problema više nemam, Honor-ov dailer ne koristim, previše mi je ruzan.

Hvala na odgovoru probacu drugi Dailer.

Nazad
Vrh Dno