Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Gde kupiti silikonsku masku za Honor 400 pro i koja verzija bezbedonosnog ažuriranja (naravno za 400 pro) je zadnja kod vas? Hvala

Maska ima u Yettelu, sigurnosna jul 2025.

Dobre su u Yettelu, potrebna mi je veca zastita ako ih ima, ponuda je siromasna koliko sam zapazila.

Više je ovo od security patcha-a.Ima gomila izmena i noviteta,bar u opisu a i veličina je 1,22Gb...

Više je ovo od security patcha-a.Ima gomila izmena i noviteta,bar u opisu a i veličina je 1,22Gb...
Šteta što Viber nema ugrađenu Magic portal funkciju, pa da može na njega da se baca štošta što nam padne pod ruku kao prilog.
Međutim, jasno je da je Viber minorna 'balkanoidna' aplikacija, koja ne zavređuje pažnju ozbiljnih brendova..

Pozdrav, novi sam korisnik ovo telefona. Imam pitanje u vezi baterije, imam ga oko 5-6 dana, zanima me da li baterija postaje bolja nakon nedelju dve dana?

Ukoliko nisi ništa dirao u podešavanjima za punjenje, trebalo bi da ti 'po defaultu' bude uključen Smart charging iliti pametno punjenje..

Ukoliko nisi ništa dirao u podešavanjima za punjenje, trebalo bi da ti 'po defaultu' bude uključen Smart charging iliti pametno punjenje..
Ćao, u stvari nisam mislio na punjenje, nego trajanje baterije u toku dana, tjs SOT.

SOT ili ti Screen on time belezi koliko je bio upaljen ekran za 24h (kod nekih modela od punjenja do punjenja) i ja sad npr imam mnogo poziva koji trose bateriju ali kad razgovaram ekran je ugasen i to ne ulazi u SOT, koristim navigaciju i tad je upaljen ekran. Ali ona mnogo vise srce bateriju nego da si proveo vreme na instagramu, cetovao na Whatsapp ili Viberu, skrolovao stranice u pretrazivacu i do kojeg zakljucka dolazimo? Da ce SOT na istom telefonu biti razlicit i na jednom ce pokazivati manji SOT (VREME UKLJUCENOG EKRANA) a potrosice vise baterije jer jer je koriscno vise vremena aplikacije koje trose bateriju ali za vreme njihovog koriscenja ekran je bio ugasen (Pozivi). Neko voli da slika i snima i koristi kameru. Ekran je upaljen non stop ali aplikacija kamere koristi mnogo vise bateriju. Tako da pitanje koliko ti je SOT na telefonu moze biti jedan od parametara ali ne i presudan kako to obicno mnogi misle...

Nazad
Vrh Dno