Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Kolike su sanse da samo kazu da su nestale zalihe i da se na tome zavrsi? Jel imao neko ranije iskustva sa honor poklonima. Ako su napisali 15 dana i za to vreme nema ni traga ni glasa od njih, jos i ako na mejl ne odgovaraju, ko zna koliko cemo cekati mi te poklone i dal cemo ih docekati. Oni kao jenda ozbiljna firma bi trebali odgovorno da pristupe prema potrosacima, ovo je neozbiljno
To vec ne bi smeli. Pisalo je da ce da obrade zahtev u roku od 15 dana (to vec debelo kasne), a za slanje poklona je pisalo do 60 dana. Mislio sam da je to najgori slucaj, al eto mozda i to probiju 🤣

Kolike su sanse da samo kazu da su nestale zalihe i da se na tome zavrsi? Jel imao neko ranije iskustva sa honor poklonima. Ako su napisali 15 dana i za to vreme nema ni traga ni glasa od njih, jos i ako na mejl ne odgovaraju, ko zna koliko cemo cekati mi te poklone i dal cemo ih docekati. Oni kao jenda ozbiljna firma bi trebali odgovorno da pristupe prema potrosacima, ovo je neozbiljno
Ja sam uzeo Honor magic 7 pro u promotivnom periodu, potvrdni mail sam dobio nakon 9 dana ali je promocija trajala dosta krace. Imam iskustva i sa Xiaomi 14T pro isto su mi pokloni stigli. Za 400 pro sam popunio juce pa sacekacu, nije problem. Do 18.6. ko kupi ima fore do 2.7. da se prijavi. Nema mesta panici... Svi ce dobiti poklone koji su se prijavili. Ranija iskustva imam i sa Samsungom S10+, sa Xiaomi redmi note 12 pro i svi pokloni su stigli...

Ima li ljudi da su sa samsunga (bilo kog galaxy S u zadnje 3 godine) presli na honor 400pro? Fali li vam nesto (one ui vs honor kako se vec zove UI)?

Jel honor 400pro kao mid range približan samsung galaxiju obicnom ne Ultra kad su kamere u pitanju?

Ja sam sa s21+ presao na 400pro. Na magicOS kako honor zove svoj UI je dosta "šarenije" intuitivnije mozda bih pre rekao iOS like. Vidim danas mi stigao oneUI 7 na s21.
Ma telefon ko telefon, imas par novih sitnica, bolja kamera, ekran i sl. Nzm sta ocekujes od novog fona, ja ono zasto sam zamenio meni odgovara i svideo mi se.

Ja sam uzeo Honor magic 7 pro u promotivnom periodu, potvrdni mail sam dobio nakon 9 dana ali je promocija trajala dosta krace. Imam iskustva i sa Xiaomi 14T pro isto su mi pokloni stigli. Za 400 pro sam popunio juce pa sacekacu, nije problem. Do 18.6. ko kupi ima fore do 2.7. da se prijavi. Nema mesta panici... Svi ce dobiti poklone koji su se prijavili. Ranija iskustva imam i sa Samsungom S10+, sa Xiaomi redmi note 12 pro i svi pokloni su stigli...
Da li se secas koliko dana je od prilike proslo od potvrdnog mejla do dostave na adresu? Prvi put imam iskustvo sa poklonima ovog tipa, pa me zanima kako to ide.

Jel vredi dati skoro 100 e vise i uzeti honor 400 ili ipak 200. Prosecan sam korisnik. Bitno mi da radi fluidno, da su dobre kamere (ako ih je neko uporedjivao) i ok baterija. Hvala

Iskreno se ne bih slozio da je 200 bolji od 400, naravno ne kazem ni da je 400 duplo bolji.
Ako je razlika samo u 100e ja bih uzeo 400 bas zbog tih poklona.
Naravno bitna stavka je da li planiras telefon da koristis 3+ godine ili do 2.
Ako ides na vise godina onda i zbog azuriranja izbor spada na 400.

Iskreno se ne bih slozio da je 200 bolji od 400, naravno ne kazem ni da je 400 duplo bolji.
Ako je razlika samo u 100e ja bih uzeo 400 bas zbog tih poklona.
Naravno bitna stavka je da li planiras telefon da koristis 3+ godine ili do 2.
Ako ides na vise godina onda i zbog azuriranja izbor spada na 400.
Neznam zasto honor 200 ne bi koristio vise od 2 god? Gledao sam testove kamera skoro identicno, procesori isti, u cemu je onda prednost 400? Uostalom to oko podrske me ne zanima, koristio sam telefone, bez problema, po 5 god, koji kao nisu imali podrsku. Retko sam i azurirao jer posle toga uglavnom bude gore.

Kakva je baterija na h400 i na H400 pro? Jestel zadovoljni vi koji imate?

A obecana dužina aziriranja kod Honora nikad nije takva kao sto kazu tako da ....
Inace, ne znam bas sta to 400 ima bokje od 200 ali ajde. Po meni jedino ip rating ali npr nema telefoto kameru. Koristio 200 nekih 8 meseci i uzeo 200 pro jer sam proklet. U nekim prilikama mi se cini da 200 pravi lepse slike od 200 pro. Ali to je moje licno misljenje

A obecana dužina aziriranja kod Honora nikad nije takva kao sto kazu tako da ....
Inace, ne znam bas sta to 400 ima bokje od 200 ali ajde. Po meni jedino ip rating ali npr nema telefoto kameru
Srki, koji ima bolju kameru po tebi? I bateriju? Procesori su isti , a ostali detalji mi i nisu bitni.

Pa nemam pojma. Ali ako je 100 eur razlika uzmi 400 jer je noviji i lepsi. Ip zastita, baterija 100mah veca ali se sporije puni. Dobijes i poklone i miran si

Neznam zasto honor 200 ne bi koristio vise od 2 god? Gledao sam testove kamera skoro identicno, procesori isti, u cemu je onda prednost 400? Uostalom to oko podrske me ne zanima, koristio sam telefone, bez problema, po 5 god, koji kao nisu imali podrsku. Retko sam i azurirao jer posle toga uglavnom bude gore.
100e je razlika, realno smesan iznos u danasnje vreme.
Skoro sve je isto ekrana, ali ipak noviji je telefon, sigurno nisu toliko "glupi" da unazade model, a svakako su jos sitna riba za EU trziste.
Svi gledamo recenzije, i slicno je, ali opet u duzem koriscenju telefona mislim da ce biti razlike i sto se tice kamera i azuriranja.

100e je razlika, realno smesan iznos u danasnje vreme.
Skoro sve je isto ekrana, ali ipak noviji je telefon, sigurno nisu toliko "glupi" da unazade model, a svakako su jos sitna riba za EU trziste.
Svi gledamo recenzije, i slicno je, ali opet u duzem koriscenju telefona mislim da ce biti razlike i sto se tice kamera i azuriranja.
Pa nzm jel smesno 100e. Nisu to telefoni od 1000 i kusur pa onda 100 evra gore dole...Ako je onako kako srki kaze uzecu vrv bas 200, jer msm da je 100 e na njihove cene (360 i 260) velika razlika, koja nije opravdana. Meni je npr lepsi 200 kad ih uzmem u ruku.

Pa nzm jel smesno 100e. Nisu to telefoni od 1000 i kusur pa onda 100 evra gore dole...Ako je onako kako srki kaze uzecu vrv bas 200, jer msm da je 100 e na njihove cene (360 i 260) velika razlika, koja nije opravdana. Meni je npr lepsi 200 kad ih uzmem u ruku.
Ako vec imas odgovor zasto pitas? Uzmi 200-ku i cepaj, po meni je 400 lepsi ali ako ti se svidja 200 uzimaj. Na kraju krajeva i da ti se ne svidi prodaj i uzeces neki drugi. Svaki telefon ima neku manu i naci ce se neki tupadzija koji tako tvrdi. Ako ti se svidja uzimaj i u zdravlju da te sluzi 😀

Ako vec imas odgovor zasto pitas? Uzmi 200-ku i cepaj, po meni je 400 lepsi ali ako ti se svidja 200 uzimaj. Na kraju krajeva i da ti se ne svidi prodaj i uzeces neki drugi. Svaki telefon ima neku manu i naci ce se neki tupadzija koji tako tvrdi. Ako ti se svidja uzimaj i u zdravlju da te sluzi 😀
Sta smatras pod lepotom telefona i koga to realno zanima? Cudno mi je kad neko navede lepotu telefona u njegove prednosti.

Sta smatras pod lepotom telefona i koga to realno zanima? Cudno mi je kad neko navede lepotu telefona u njegove prednosti.
Svi su oni cigle ali samo po obliku kamera se razlikuju svi telefoni. Taj blok je monstruozno ruzan na 200...

Da li je moguce da Honor 400 pro ima smanjene taktove na Snapdragon 8 gen 3 cipsetu????

Poslednja izmena:
Desno je Honor magic 6 pro a levo Honor 400 pro. Jasno se vidi da su smanjeni taktovi CPU na Snapdragon 8 gen 3 🫣
1000039468.jpg

Koliko to utice na realan rad telefona?
Hoce li se primecivati razlika?

Evo ima honor 400 za 40k u G plus neki pokloni.

Upravo mi je danas stigao potvrdni mail za poklone uz kupljeni H400 pro. Prijavu obavio 9.6.2025.
1000039537.jpg

A kako da proverim koliko procenata baterije imam na sluskama? Dosad je to uvek pisalo u bluetooth devices sad tamo nema...

Nazad
Vrh Dno