Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Jel ima neko da mu je odobren onaj gift? Meni vec 12 dana nije ni odobren.
Ja sam se prijavio pre neki dan prosle nedelje i odmah dobio mail da je uspesno evidentirana i da ce daljom proverom utvrditi da li je validna. Tako da nam ne ostaje nista drugo sem da cekamo...
A reci mi kad punis brzim punjacem jel ti izlazi da puni brzo posto sa nekim od 66w mi se oduzi punjenje i do dva sata...

Ja sam se prijavio pre neki dan prosle nedelje i odmah dobio mail da je uspesno evidentirana i da ce daljom proverom utvrditi da li je validna. Tako da nam ne ostaje nista drugo sem da cekamo...
A reci mi kad punis brzim punjacem jel ti izlazi da puni brzo posto sa nekim od 66w mi se oduzi punjenje i do dva sata...
Isto, trenutno imam od starog telefona original Xiaomi 66W punjac i puni se oko sat ipo otprilike.
Cekam da posalju original od 100W pa da vidim kako ce tada biti.

Isto, trenutno imam od starog telefona original Xiaomi 66W punjac i puni se oko sat ipo otprilike.
Probao na punjacu od laptopa (60w) i odmah mi izaslo quick charge i da puni max 60w. Napunilo do 100% za 15ak minuta

Xiaomi punjaci iako pise da ima predpostavljam 67W a ne 66W odlicno pune Xiaomi telefone ali brzo punjenje na Honor i Huawei telefonima sa njima u velikoj vecini slucajeva ne radi jer drugaciji protokol punjenja ima Xiaomi a drugaciji Honor dok npr Honor i Huawei imaju isti...
Probao na punjacu od laptopa (60w) i odmah mi izaslo quick charge i da puni max 60w. Napunilo do 100% za 15ak minuta
Za 15 min od 0-100% sve da je ugasen ekran i da moze da puni sa 120w kao neki modeli Xiaomi pa ga ne bi napunio za 15min...ali eto... Tvoj puni za 15min 🫣
Da li mi neko moze potvrditi, ko ima Honor 400 pro, da li ima Alweys on displey opciju da moze da radi non stop ili ima samo opciju Alweys on display koji se pojavljuje kada se tapne ekran i molim ako mozete postaviti screenshot gde su u podesavanjima prikazane opcije za aktivaciju Alweys on displey... Hvala mnogo unapred...

Poslednja izmena:
@pedjadroid probaj ovo
Ides na Display & Brightness zatim scrolujes do kraja I na dnu ce pisati plavim slovima always on display kada tu udjes druga postavka display mode I tu izaberes.

@pedjadroid probaj ovo
Ides na Display & Brightness zatim scrolujes do kraja I na dnu ce pisati plavim slovima always on display kada tu udjes druga postavka display mode I tu izaberes.
Ok ok, telefon mi tek u ponedeljak stize. Fizicki ga nemam trenutno kod sebe, pa sam pitao vas koji ga vec imate da li ima te opcije da se izabere posto se neka polemika povela da nema pravi Alweys on pikaz vec mora da se tapne da bi se pojavio... Nelogicno mi skroz ....

Sa fabrickim od 100W bi trebalo da bude za 38 minuta od 0-100%. Koji ti je napon i amperaza na tom adapteru?
54 ili 55% sam imao bateriju, naravno nije napunio svih 100% za tih 15ak minuta. Stavicu stopericu posle kad ga punim i reci cu ti amperazu kasnije.

Nemam telelefon.
U onom videu par postova iznad lik kaze da mora da se tapne za always on displey.

Izašao review i na GSM Areni

Nazad
Vrh Dno