Šta je novo?

Honor 300 Pro

Ne verujem. Znaju kinezi da zadrze to za samo bas flagship telefon. Tipa(ne drzi me za rec) Magic7 Pro da ima, a Magic7 da nema.

Stiže 300 Pro.

Prilozi

• Screenshot_20250120-122344.png
    Screenshot_20250120-122344.png
    130 KB · Pregleda: 72
Uskoro, za 2-3 meseca... 😂

Ne znam kak znaju da će doći kad Honor ga još službeno nije ni predstavio za globalno tržište. Jedino ako će doći kineske verzije.

Di je najavljen?

"Prices and availability: Another Chinese exclusive hit
The prices in China are quite attractive:

HONOR 300 : From 2299 Yuan (~300 €)
HONOR 300 Pro : From 3399 Yuan (~445 €)
HONOR 300 Ultra : From 4199 Yuan (~550 €)
It is currently still uncertain whether the series will be released internationally. Looking at HONOR's past releases, a global launch is not out of the question, but will not happen for a few months at the earliest.

It is quite possible that HONOR will skip the series completely and surprise us in the summer with a HONOR 400. HONOR took a similar approach with the HONOR 100 series, which was reserved exclusively for the Chinese market.

Source: HONOR China"

Pušten je u prodaju i u Indiji znači nije samo Kina, i naši preprodavci su najavili da će ga imati dostupnog. Za operatere ne znam. Opet kažem sumnjam da bi takav telefon ograničili samo na Kinu, izbijajući sebi pare iz dzeba.

Nema to veze sa parama. Ja čisto sumnjam jer baš kad se najavljuje dolazak kod vas izlazi serija 400. Tak da čisto sumnjam da će Honor paralelno prodavat dvije serije telefona. Osim toga do sada je poznato da Honor svaku drugu seriju lansira globalno. Još od modela Honor 50. Tak da serija 60,80 i 100 nisu došle isto tako po meni neće ni 300. Što je logično po dosadašnjem lansiranju.

Dobro videćemo svakako. Mnogo toga su sad počeli da rade drugačije. Gledaju da se baš probiju na tržišta, što je super.

Citao sam da planiraju da predstavljaju po dva modela honor telefona, prosle godine 200 i 300, ove 400 i 500, honor 400 ce biti kod nas, dok drugi nece, sad sta je istina ko ce im znati, ali tako je bilo i do sad, 70,90,200 su bili kod nas, ovi izmedju su bili za Aziju ili Kinu.
Za honor 400 je takodje pisalo danas na bencmarku da dolazi sa 7000 mah baterijom.

Pušten je u prodaju i u Indiji znači nije samo Kina, i naši preprodavci su najavili da će ga imati dostupnog. Za operatere ne znam. Opet kažem sumnjam da bi takav telefon ograničili samo na Kinu, izbijajući sebi pare iz dzeba.
Skoro je preslikan 200 pro ,osim malo boljeg procesora ,i brze interne memorije,slobodno cu sacekati 400 pro ili kako se bude tada zvao.

Jeste.Prošle godine u Kini i Indiji.
Sad će kod nas H400 za 3 meseca.
Ovaj preskačemo,već zastareo model..

Evo, samo je malo pokazao izgled Honor 400 i 400 PRO, prije nego li je još službeno objavljen. Nema još potvrđenih specifikacija.
Što se tiče oblika, više mi se sviđa ekran sa minimalno zaobljenim rubovima kao što je imao Honor 200. To mu donosi da je udobniji u ruci.
Sada je Honor 400 baš srezano ravan, a 400 Pro je poput Honor 200, što se toga tiče.....ali ipak, za udobnost i sklizavost u ruci bez korištenja maske, se ne može sigurno znati dok se ne isproba.

Stiže uskoro nadogradnja za Honor 200 Pro, već su je dobili pojedini korisnici iz Indije. Dosta novih AI zavrzlama koje su već prethodno dobili Honor Magic Pro 6 i 7, piše u changelog-u da su poradili na "abnormalnoj potrošnji baterije" ( moram priznati da mi na 4g poprilično ume da isprazni bateriju, iako na poslu telefon skoro i da ne koristim ). AI Cutout i AI Outpainting, dupli tap za zaključavanje ekrana itd. Sad se igramo igre čekanja. :)

Prilozi

• Screenshot_20250507_153606_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250507_153606_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 10
Nazad
Vrh Dno