Šta je novo?

Honor 200 Pro

Ne deluje da ce vise ista specijalno stizati za 200 seriju, osim A16/MOS 10 i bezbed osnih zakrpa.

Ugasite sve aplikacije koje slabo koristite u delu "pokretanje aplikacije".
Dobicete nesto bolje trajanje baterije.
Instagram i facebook mnogo trose bateriju i kad se ne koriste, instalirajte lite verzije.

sta fali autonomiji nije mi jasno?
Light upotreba 5h SOT-a sastavi na dan. Pod light mislim na soc mreze (fb, insta) +viber/wa/mesindzer + web surfing i vecinski na wi fi, indoors - znaci osvetljenje nije na max.

Mada znam i za slucajeve da ljudi izvlace 8-9h SOT na 2 dana sa intenzivnijom upotrebom od ovoga sto sam gore naveo.

Ima li neko problem sa gmail aplikacijom?
Od jutros kad udjem u app
Dobijam ovo obavestenje

Prilozi

• Screenshot_20251003_114001_com_google_android_gm_MailActivityGmail_edit_1238104280672.jpg
    Screenshot_20251003_114001_com_google_android_gm_MailActivityGmail_edit_1238104280672.jpg
    99.3 KB · Pregleda: 79
Ja imam 3 naloga. Obrisao cash opet isto. Deinstalirao update i sad je ok. Sad cu da pribam opet da je update

Zna li neko rešenje. Kupio ga pre 20 dana. Najviše mi se dopalo kod ovog androida prevođenje bilo koje stranice na srpski i to samo kad zadržim malo prst na dnu strane. Od juče više to ne radi. Ubio sam se od traženja i čačkanja ali ne radi. Takođe ne radi pozovanje widgeta kafa se duže pritisne prstom na prazno polje početnog ekrana. Resetovao tri puta, ne vredi

Duži korisnici Honor-a, kada očekivati početak bete za 200 Pro?

Zna li neko rešenje. Kupio ga pre 20 dana. Najviše mi se dopalo kod ovog androida prevođenje bilo koje stranice na srpski i to samo kad zadržim malo prst na dnu strane. Od juče više to ne radi. Ubio sam se od traženja i čačkanja ali ne radi. Takođe ne radi pozovanje widgeta kafa se duže pritisne prstom na prazno polje početnog ekrana. Resetovao tri puta, ne vredi
Probaj ovo da pronadjes

Prilozi

• 1000018552.jpg
    1000018552.jpg
    77.1 KB · Pregleda: 58
Da li imate ovo prazno polje na Chrome -u

Prilozi

• Screenshot_20251008_234724_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20251008_234724_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 39
Da li postoji neko ko je koristio ili moze da uporedi drzanje baterije sa motorolom edge 50 ultra, bitno mi je da makar na tom nivou drzi bateriju....

Da li postoji neko ko je koristio ili moze da uporedi drzanje baterije sa motorolom edge 50 ultra, bitno mi je da makar na tom nivou drzi bateriju....
Koliko ti je drzala na motoroli, sot i vreme rada sa 1 punjenjem? Kakvi su ti obrasci koriscenja i jel koristis vecinski wifi ili 4G ili je mix?

Koliko ti je drzala na motoroli, sot i vreme rada sa 1 punjenjem? Kakvi su ti obrasci koriscenja i jel koristis vecinski wifi ili 4G ili je mix?
Pa vecinu je wifi, mozda ovako grubo 80-20, vreme rada otprilike 14-17h sa nekih 6-8h sota i sinhronizacija sa satom svo vreme, bez igrica, uglavnom vecina browsing-fb-youtube...
Uglavnom bitno mi je da moze da gura 17h rada uz 7--8h sot

Pa vecinu je wifi, mozda ovako grubo 80-20, vreme rada otprilike 14-17h sa nekih 6-8h sota i sinhronizacija sa satom svo vreme, bez igrica, uglavnom vecina browsing-fb-youtube...
Rekao bih da ce lagano da ti izvlaci 6+ sati SOT-a sa takvom upotrebom.

Prosek za ovaj honor i jeste 6-8 sati, s tim sto nekome daje tih 8h na 2 dana, a neko izvuce do 6h na dan. Vecini ljudi je negde izmedju, znaci oko 6h, 6ipoh SOT-a za do dan ipo.

P.s. Imaju u vidu da Instagram ume da zdere bateriju, pa nije losa opcija preci na Insta light.

Rekao bih da ce lagano da ti izvlaci 6+ sati SOT-a sa takvom upotrebom.

Prosek za ovaj honor i jeste 6-8 sati, s tim sto nekome daje tih 8h na 2 dana, a neko izvuce do 6h na dan. Vecini ljudi je negde izmedju, znaci oko 6h, 6ipoh SOT-a za do dan ipo.

P.s. Imaju u vidu da Instagram ume da zdere bateriju, pa nije losa opcija preci na Insta light.
Hmmm, vise bih voleo da budem blize tih 8h...
Edge 50 ultra super drzi s obzirom da je 4500mah

Vrh Dno