Sigurnosna zakrpa za 9/2025
Da da, znam, ali van toga i bezbednosnuh zakrpa ne deluje da ce mnogo raditi na daljem unapredjenju nekih funckija - nije da mu ista spec i fali (osim malo bolje autonomije po meni), samo kazemDobija i A17 kao zadnje veliko ažuriranje.
Light upotreba 5h SOT-a sastavi na dan. Pod light mislim na soc mreze (fb, insta) +viber/wa/mesindzer + web surfing i vecinski na wi fi, indoors - znaci osvetljenje nije na max.sta fali autonomiji nije mi jasno?
Никаквих проблема.Ima li neko problem sa gmail aplikacijom?
Od jutros kad udjem u app
Dobijam ovo obavestenje
Kod mene sve ok na 2 naloga.Ima li neko problem sa gmail aplikacijom?
Od jutros kad udjem u app
Dobijam ovo obavestenje
Probaj ovo da pronadjesZna li neko rešenje. Kupio ga pre 20 dana. Najviše mi se dopalo kod ovog androida prevođenje bilo koje stranice na srpski i to samo kad zadržim malo prst na dnu strane. Od juče više to ne radi. Ubio sam se od traženja i čačkanja ali ne radi. Takođe ne radi pozovanje widgeta kafa se duže pritisne prstom na prazno polje početnog ekrana. Resetovao tri puta, ne vredi
Od zadnjeg apdejta za chrome preko google play store, imam. I užasno me iritira.Da li imate ovo prazno polje na Chrome -u
Koliko ti je drzala na motoroli, sot i vreme rada sa 1 punjenjem? Kakvi su ti obrasci koriscenja i jel koristis vecinski wifi ili 4G ili je mix?Da li postoji neko ko je koristio ili moze da uporedi drzanje baterije sa motorolom edge 50 ultra, bitno mi je da makar na tom nivou drzi bateriju....
Pa vecinu je wifi, mozda ovako grubo 80-20, vreme rada otprilike 14-17h sa nekih 6-8h sota i sinhronizacija sa satom svo vreme, bez igrica, uglavnom vecina browsing-fb-youtube...Koliko ti je drzala na motoroli, sot i vreme rada sa 1 punjenjem? Kakvi su ti obrasci koriscenja i jel koristis vecinski wifi ili 4G ili je mix?
Rekao bih da ce lagano da ti izvlaci 6+ sati SOT-a sa takvom upotrebom.Pa vecinu je wifi, mozda ovako grubo 80-20, vreme rada otprilike 14-17h sa nekih 6-8h sota i sinhronizacija sa satom svo vreme, bez igrica, uglavnom vecina browsing-fb-youtube...
Hmmm, vise bih voleo da budem blize tih 8h...Rekao bih da ce lagano da ti izvlaci 6+ sati SOT-a sa takvom upotrebom.
Prosek za ovaj honor i jeste 6-8 sati, s tim sto nekome daje tih 8h na 2 dana, a neko izvuce do 6h na dan. Vecini ljudi je negde izmedju, znaci oko 6h, 6ipoh SOT-a za do dan ipo.
P.s. Imaju u vidu da Instagram ume da zdere bateriju, pa nije losa opcija preci na Insta light.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari