Pojavio se u domacim prodavnicama za 80.000 da li vredi te pare i kakva su iskustva sto se telefona tice?
Honor 90,12-512,39999 dinara,akcija u radnjama,tesko naci nesto bolje za ovaj novac i na oglasima.I da poklanjaju i sluske koje su par hiljada.Honorima koliko sam primetio brzo pada cena. Znam da kad je izašo honor 90, koštao oko 75000 din (u poznatim radnjama), posle 2-3 meseca već je mogao da se kupi za oko 55-60 crvene, a oko NG i ispod 50.
Ta cena od 75k je bila toliko nerealna da ga verovatno niko nije kupio za te pare.Osim kod operatera.Honorima koliko sam primetio brzo pada cena. Znam da kad je izašo honor 90, koštao oko 75000 din (u poznatim radnjama), posle 2-3 meseca već je mogao da se kupi za oko 55-60 crvene, a oko NG i ispod 50.
U prvom talasu se zaleću čudni ljudi. Očigledno ih ima mnogo kad pale ovakve marketinške kampanje. H70 plaćam Telekomu 1250 dinara - našao rupu u ponudi za box pakete. Taman da H200 pro padne na oko 2500.Ta cena od 75k je bila toliko nerealna da ga verovatno niko nije kupio za te pare.Osim kod operatera.
Ma vremenom ce pasti, siguran sam, mozda ne bas toliko al misljenja sam da hoceNisam siguran da će H200 pro da bude 2500din,poredim ga sa ostalim telefonima slične cene...Kod operatera će da bude tek od 1.jula dok prođe ova pretprodaja,ja sam ga rezervisao u Gi.....u mada ne moram da ga uzmem ako bude boljeg dila...
Po testovima ,tu su ,ali nista dok ne bude vise komada na forumuMislim da sam vidio da ima na stanju u nekim prodavnicama. Koliko su slabije kamere na Honor 200 pro u odnosu na ultru 23?
Bez sumnje bi rekao da je na S23U bolja i to dobrim, ipak je to flegsip protiv srednje/vise klase telefonaMislim da sam vidio da ima na stanju u nekim prodavnicama. Koliko su slabije kamere na Honor 200 pro u odnosu na ultru 23?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari