Šta je novo?

Honor 200 Pro

Zekovic

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2017
Poena
225
Pojavio se u domacim prodavnicama za 80.000 da li vredi te pare i kakva su iskustva sto se telefona tice?

Odličan telefon samo da nema plastični ram. Velika šteta

A Honor 200 obican?

Deluje skroz dobro, vise nego dovoljan procesor, tu negde kao mediatek 8200, ekran na papiru bruka, kamere vise nego dobre.

Pasce ovima cena za par meseci, mozda vise 200ici, nego 200 Pro, al svejedno deluje da ce oba modela biti odlicne kupovine kad se to desi.

Ja se dvoumim izmedju Honor 200 i Honor 90 512gb. Do pre neki dan imao P40 lite, pukao ekran, pa mi se ne isplati da menjam. Sad razmisljam koji nov da odaberem.

Honor 90 je dosta jeftiniji telefon, čak i u zvaničnim prodavnicama ga ima za malo preko 40 crvene, dok je honor 200, 20 hiljada skuplji.

Sacekati opet akciju ,i uzeti magic 6 pro za 800 evra,ali posto ce to biti zvanicna cena honora 200 pro ,tesko da cemo videti uskoro takvu akciju.Sad vidoh ima u jednoj legalnoj radnji magic 5 pro ,za 85k ,po meni najbolji izbor.

U Nemackoj je 550e pretprodaja, onaj od 8 rama 499e.
Toliko cenim da ce kod nas biti na KP u dogledno vreme, kad prodje prvi talas i kome se ne zuri

Prilozi

• IMG_3721.jpeg
    IMG_3721.jpeg
    84.4 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
Meni je Honor 200 skroz ok, a cena od oko 500€ sasvim odgovara..
Možda će spasti ali skoro neće sigurno..tek možda negde oko Nove Godine..

Honorima koliko sam primetio brzo pada cena. Znam da kad je izašo honor 90, koštao oko 75000 din (u poznatim radnjama), posle 2-3 meseca već je mogao da se kupi za oko 55-60 crvene, a oko NG i ispod 50.

Honorima koliko sam primetio brzo pada cena. Znam da kad je izašo honor 90, koštao oko 75000 din (u poznatim radnjama), posle 2-3 meseca već je mogao da se kupi za oko 55-60 crvene, a oko NG i ispod 50.
Honor 90,12-512,39999 dinara,akcija u radnjama,tesko naci nesto bolje za ovaj novac i na oglasima.I da poklanjaju i sluske koje su par hiljada.

Poslednja izmena:
Kad 200 vanilla dodje na oko 400e, bice top kupovina.

Na oglasima verujem da ce ga na jesen biti za ove pare, ako ne i pre.

Dobar mu je procesor kako mi se cini, a i ima inra red, sto bi mene lako namamio da predj i uzmem ga. Ono sto me brine su kamere, izgledaju mi nekako jeftino, to jest, onako kako i izgleda za srednju klasu. Msm da je cena od 80k ipak puno. Bolje neki stariji fleg sip za te pare nego ovaj, to je moje misljenje. Opet kazem da je jeftiniji, vrv bi me preveslao lako zednog preko vode

Ta cena od 75k je bila toliko nerealna da ga verovatno niko nije kupio za te pare.Osim kod operatera.

Ta cena od 75k je bila toliko nerealna da ga verovatno niko nije kupio za te pare.Osim kod operatera.
U prvom talasu se zaleću čudni ljudi. Očigledno ih ima mnogo kad pale ovakve marketinške kampanje. H70 plaćam Telekomu 1250 dinara - našao rupu u ponudi za box pakete. Taman da H200 pro padne na oko 2500.

Nisam siguran da će H200 pro da bude 2500din,poredim ga sa ostalim telefonima slične cene...Kod operatera će da bude tek od 1.jula dok prođe ova pretprodaja,ja sam ga rezervisao u Gi.....u mada ne moram da ga uzmem ako bude boljeg dila...

Nisam siguran da će H200 pro da bude 2500din,poredim ga sa ostalim telefonima slične cene...Kod operatera će da bude tek od 1.jula dok prođe ova pretprodaja,ja sam ga rezervisao u Gi.....u mada ne moram da ga uzmem ako bude boljeg dila...
Ma vremenom ce pasti, siguran sam, mozda ne bas toliko al misljenja sam da hoce

Ja ga čekam početkom novembra. Doduše, izgubiću neku promociju. Obično bude sat ili nešto slično... To se da kupiti i na drugi način... O tome sam pisao. Samo deluje kao povlastica...

Da li je se pojavio H200pro u prodavnicama ili je još uvek u toku samo rezervacija u pretprodaji?

Mislim da sam vidio da ima na stanju u nekim prodavnicama. Koliko su slabije kamere na Honor 200 pro u odnosu na ultru 23?

Javili danas iz G......na da je H200pro spreman za preuzimanje.

Stigao sinoć H200PRO,na prvi pogled i posle početnog podešavanja imam utisak da je vrhunski telefon.Javljam još utisaka za neki dan,ako nekog nešto posebno interesuje tu sam.
Razumem da nema punjača ali da nisu stavili silikonsku masku za prvu pomoć...

Nazad
Vrh Dno