Šta je novo?

Honor 200 Pro, Technics EAH-AZ100 i LDAC

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Pozdrav
Pazario sam slušalice Tehnics EAH AZ100 koje navodno podržavaju LDAC standard.
Telefon je Honor 200 Pro koji takođe, navodno, podržava LDAC.

Problem je kada je uključen LDAC dolazi do čestog prekida muzike na slušalicama.
Smetnje su i kad slušam nešto preko YT.

Kad je isključen LDAC problemi nestaju

U čemu je fora?

Hm, da li osetis razliku u slusanju muzike kad je ukljucen LDAC i kad je iskljuceno?
Mozda taj LDAC mora biti ukljucen ili samo za slusalice ili samo za mobilni, ne znam.

U sustini na svakim Ldac uredjajima i slusalicama koje sam imao ili imam i dalje, nisam se susretao sa takvim problem izuzev kad se isece veza na par sekundi nekad. Fora je u Bandwitchu koji Ldac zahteva a gotovo svi kodeci zahtevaju manji bandwitch od Ldac-a.

I u tome da podesis u aplikaciji za bubice ili Developer settings u telefonu da kad se reprodukuje Ldac da se pokrece u Balanced rezimu tj 660 Kbps bandwitch to bi trebalo da ti da stabilniju vezu, ako 990kbps ne funkcionise kako treba.
Tvoj fon podrzava Ldac, da ne podrzava ne bi ni mogao da ga selektujes kao opciju. E sad Technics tws su na jako lepom glasu sto se tice zvuka, ali mozda ti je zapao primerak koji ima nestabilniji domet od uobicajenog, sto ne mora da znaci da su defektne to je mala sansa.

Идентичан проблем са истим телефоном а слушалице Soundcore Space A40. Угашен LDAC - никада прекида није било. :unsure:

Znači do mobilnog je.
Ima li neki update za taj kodek?

Nazad
Vrh Dno