Šta je novo?

Honor 200 Lite Viber reklame!

free011

Poštovan
Učlanjen(a)
25.09.2017
Poena
80
Pozdrav,

Najmanje 7 godina koristim Honor / Huawei telefone, i prvi put na Honor 200 Lite sa Mediatek Chipset, iznenade me Viber reklame.

Trenutno imam i Honor 70, i od reklama nikad ni glasa.

Jel ima neko resenje zbog cega su reklame na ovom. Bile su cak i reklame kod klasicnih poziva kada je ukljucen ID pozivaoca, te sam uklonio iskljucivanjen ID pozivaoca na Viberu.

Trenutno se reklame javljaju jedino na samom Viberu, ali Honor 70 - Qualcomm Chipset ih nema a isto je free Viber.

1733597406698.png

Ima moze se podesi privatni DNS, hvala za to, moze da bude resenje.
Ali me intrigira zasto se reklame uopste pojavljuju :)

Prvo sam pomislio da je zbog Mediatek Chipseta.
Jer do sada uvek sve je bilo kako treba sa Honor / Huawei, navikao sam se na ekosistem i tu nema iznenadjenja.

Mimo Chrome, YT, i drustvenih mreza, zaista nisam navikao na reklame, pogotovo reklama posle zavrsenog standardnog telefonskog poziva to je bilo WTF.

Poslednja izmena:
Ima moze se podesi privatni DNS, hvala za to, moze da bude resenje.
Ali me intrigira zasto se reklame uopste pojavljuju :)
Ali pazi, kad to podesiš nemaš nigde nikakve reklame, ako npr. igraš neke igre gde imaš da gledaš reklame a zauzvrat dobijaš nagrade, neće se pojavljivati ta opcija.

Telefon ce se koristiti samo za osnovne stvari, skoro kao Nokia 3310 :) nista mnogo. Zato me i nerviraju reklame, ali glavi problem je rešen reklama posle završenog običnog telefonskog poziva, trećinu ekrana zauzme!
Sada se pojavljuje na Viberu samo koja može se toleriše diskretna je.

Samo mi je ostalo nerešeno po kom kriterijumu Honor dozvoljava / uklanja reklame na svojim uredjajima.

Honor 70 nijedna reklama tog tipa nikad, sada pišem s njega. A to drugo čudo ih ima, cena, chipset, nemam pojma šta je razlog za reklame...

Vrh Dno