Upravo to sto kaze Ivan. Black Shark nije napravljen da izgleda kao premijum, sve ono sto sljasti, i dizajn je za gejmere.
Idi negde ako si iz BGD gde mozes videti uzivo npr mi8, neko je pisao da ima u Uscu u WInWin.
Ja sam pisao na nekoj drugoj temi. ovde na ovom delu, jedna tema nize, da sam bio u Mediamarkt i razgledao telefone, i Samsung Note 9, S9+, Huawei P20Pro, Mate 10Pro. I svi mi oni izgledaju kao decije igracke naspram Mix2s, suvise laki, iako su od stakla, izgledaju plasticno.
Mi8 nisam video uzivo.
Sto se tice rada out of box. Ne moras ti nista ni na Xiaomi, niti na OnePlus, niti na bilo kojem da instaliras nesto ako neces, sve to radi odlicno, samo eto imas mogucnosti da se igras, vise nego sa samsung telefonima jer ovi imaju snapdragon procesore, a samsung exynos uglavnom kod nas. Isto kao sto Huawei ima Kirin, i to ti je sta ti je, nema igranja.
Mislim da ipak imas predrasude prema ovim proizvodjacima, i imat ces ih sve dok ne budes koristio neki od njih.
Npr OPPO marka koja je vlasnik OnePlus. Oni su mi jos vise premium, ali zato njihovi telefoni toliko i kostaju.
Bratu sam kupio pre 3godine oppo r7s, AMOLED ekran, 4GB Ram, jos i sad izgleda vise premijum od nekih novih koji su premijum klasa.
Samsung , Huawei oni imaju jak marketing zato i imaju tolike cene. Eto sam si naveo da se note8 koji je proslogodisnji model moze kupiti za 400evra, a koliko je bio kad je izisao? preko 1000. Sto znaci da ipak ne vredi 1000 vec realno 500-600
Sto se tice pokretaca teme, nek razmisli , bolje da doda malo vise nije to neka veliki novac Mate 10Pro, Mi8, Mix2s, HTC U11, LG V30, ima bas mnogo telefona u tom cenovnom rangu, sigurno ti nije lako.