Ima mi kolega (po ceo dan smo zajedno)
Black shark 8/128 vrhunski je telefon tako da sam upoznat lepo sa njim, jedino mi ruzni bazeli stvarno na njemu al ae.. jako je stabilan,brz,fluidan,lagfree sto ne mogu reci za samsung moj, natavno ja sam mojim skroz zadovoljan jer da nisam prodao bih moj i za te pare kupio mi8 i jos bi mi ostalo kusura... tako da nisam uopste zadrt i one way direction.. imao sam ja mislim apsolutno telefon od svakog proizvodjaca, ali trenutno u kuci imam iphone 8, s9, note 8, imam cak i sluzbenu nokiu, i keva sluzbeni Alcatel pixel...pre njih ip6,6 plus, samsung j serije,s serije, note 4, ma puno( doduse tad nisu bili skupi kao sad

)... opet pominjem svakodnevno sam u kontaktu sa Black Shark (koji je jako dobar) vise osecam taj premium feel u samsung uredjajima.. no nema veze, nekad se ugrizem za jezik i sto pisem bzvz... samo ja bih jako voleo da ljudi koji koriste xiaomi, redmi, one plus itd itd budu malo objektivniji i da druge ljude usmere na sve proizvodjace a ne samo na pomenute jer oni misle da su otkrili sveti gral otkrivsi Kineze sa dobrim performansama i brdo kompromisa
Ja sa Samsungom nemam nijedan kompromis ali nijedan!! Kao i 90%ljudi koji nisu fanatici a covek koji je pitao nije fanatik
Note8: 450-500e nov vakum:
Performanse odlicne za 95% korisnika
Ekran jedan od najboljih na trzistu
Kamera jedna od najboljih na trzistu
Baterija skroz ok (ko nije heavy user moze dan i po, mojoj maci i 2 na obicnom s9)
Brzo punjenje 1:15min 0-100%
Dizajn (bez notcha) izgled ekrana,sve obuhvatno, Samsung nema konkurenciju
S pen koji je jako zanimljiv i koristan
Akg slusalice u pakovanju koje za razliku od ostalih fabrickih razbijaju..
Razni adapteri kao i fast charger
Mane su po meni samo sto nema stereo
Mozda za mene malko vecu bateriju mada mi je i ova ok.
S9+ i Note 9 po meni najbolji telefoni na trzistu
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока