Šta je novo?

Homeworld: Deserts of Kharak

Ma tu misiju u Homeworld 1 imaš i u Remastered verziji, totalno je nepotrebno salvage ovati previše fregata, jer sledeća misija onda postaje noćna mora, neprijatelj srazmerno broju tvojih jedinica dobija svoje, plus tu je meteor field, što više jedinica to ih više završi u stenama.
Ali *** aj ti objasni nama RTS zaluđenicima koji bi da imamo extra nenormalno large vojsku.

@muzzy meni je kataklizma bila odlicna, sa mnogim impozantnim detaljima koji su nazalost zanemareni u dvojci ( dvojka je posle svega bila razocaravajuca, tada u tom periodu, sada i ne bas tako :) )

Istina :) to mi je bio prvi oreginal u zivotu :D Nedostaju oni dronovi koji prave dodatni stit oko broda :)

ne znam da li je zbog toga sto sam bio mladji ali prvi homeworld je bio zakon.sa svim bagovima i pucanjem igre koje je bar kod mene bilo prisutno igra je bila umetnost i za klasu iznad djubreta koje se danas pravi.sta reci kada u danasnje vreme nisu u stanju da naprave verodostojnu remaster verziju.znaci imas bukvalno sve samo treba da izlepis lepse teksture.cak i da nije to "samo" homeworld zasluzuje da se napravi od nule ako treba a ne da se samo bedno prenese u homewoirld 2 koji je tri klase ispod i kojeg sam veci deo igrao iz sensor managera jer je tako bilo najpreglednije.

u homeworld-u 1 bio sam vezan za svaki malo veci brodic i bilo mi je zao kad ga izgubim kao da je stvarno bio ziv.vec u dvojci bilo je: je8es brodic napravicu drugi.mislim da taj momenat odvaja dobre igre,koje se pamte od losih koje se predju i zaboravis na njih.ova igra je jedna od onih koje su imale dusu <3

+1
Ima tog momenta i ovde u Deserts of Kharak ali je hakovanje previse lako pa posle par maznutih brodova nemas vise taj osecaj napetosti. A i resursi nisu problem... Steta stvarno.

Time rečeno, moram priznati da sam cenio i poštovao Homeworld kao genijalan naslov koji jeste doneo toliko toga novog, ali mi se nije nužno to sve dopadalo koliko drugima. Recimo, ma koliko za svoje vreme bio dobar i napredan, nikada nisam imao poriv da ga opet igram. Niti sam želeo da ga iskusim u multipleju, jer sam kontao da tek tu nemam šanse protiv nekoga ko iole poznaje mape i ko zna milion i jednu caku kako da mi doskoči, kao Starcraft samo što se braniš u svim prostornim dimenzijama i mogućnost da slučajno izgubiš toliko vojske da nepovratno gubiš partiju je dignuta na n-ti stepen...

Eh...

Pa taj osecaj neptosti i jeste bio poenta :) i bas zbog toga je bilo nebitno koliko dobro poznajes mapu. Igra ti je davala beskonacno varijanti da se prilagodis svakoj situaciji i taktici bas zato sto nema terena :)

Zaboravite na Homeworld. Stiže Homeworld Done Right MuddaFukka.

Kad nema neki GW ili WH40K topik, mali offtopik :) šta misliš o ovome filipenko? Da li preorderovati? Baš volem wh40k, ali u poslednje vreme koliko vidim GW svima prodaje licence, i ima dosta loših igara :)

Nemam pojma, to i mene brine. Kada gledam trejlere i gejmplej, dođe mi da balavim po monitoru, gomila rasa iz WH40K, svaka ima neki svoj šmek i pristup borbi... Još daju rani pristup pa možeš da isprobaš Eldare, ako se dobro sećam, a i na popustu je. Međutim, nemam definitivan odgovor. Pre nekog vremena sam rešio da ne preorderujem više ništa osim teških RPG-ova jer smatram da tu svakako neću biti izneveren, a imam i gomilu neodigranih naslova svih žanrova, dok ovo ostalo prosto više ne preorderujem...

E sad, ne tvrdim da bi i ti trebalo da imaš takav pristup. Nisam pametan šta da ti kažem. Razmisli pa prelomi. Ja se lomim već danima oko WH40K: Eternal Crusade i ne znam ni sam šta mi je činiti...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno