Šta je novo?

HomeSite+ 5.1 problem (mali, ali smor)

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Dakle, koristim HomeSite+ 5.1 i imam jedan problemcic sa QuickBarom (ko ne zna sta je to, nek pogleda attachment) - nikako ne mogu da izbacim tab-ove koji mi ne trebaju, pa je onda koriscenje QuickBara smaranje... Kad odem na Options - Customize ne mogu da uklonim potvrdu ispred tabova koji mi ne trebaju? (inace, ovo je super radilo u verziji 4.51, pa mi se cini da cu se vratiti!)

Ja sam i dalje na Home Site 4.51, i ne vidim razlog da ga mijenjam... Jednostavno, najbolji...

type;

Uzgred, imas li neki dobar nacin za otvaranje ili prebacivanje cirilicnog teksta u 4.51?
Ok je kada namjestis kodnu stranu pa radis u cirilici i sve ide, ali ako hoces npr. da uradis COPY/PASTE iz cirilicnog word dokumenta ili da otvoris cirilicni txt dokument, pojavljuju se samo kvadratici... Jesi li radio nesto slicno?

Klikni desnim tasterom bilo gde u quick baru

onda ce da ti se otvori lista svih tabova koji su ukljuceni i onda levim klikom 🙂 mozes da iskljucis bilo koji po zelji i potrebi 🙂

cile je napisao(la):
Klikni desnim tasterom bilo gde u quick baru

onda ce da ti se otvori lista svih tabova koji su ukljuceni i onda levim klikom 🙂 mozes da iskljucis bilo koji po zelji i potrebi 🙂

NE! Kad kliknem desnim tasterom na QuickBar ne desava se nista! FX

Pa onda je nesto gadnooo s*ebano...
Ne znam probaj da reinstaliras

jer dovoljno je bilo gde na povrsini quick bara kliknuti desnim tasterom otvara se taj meni...
Probao sam nekoliko puta

Za ZoNi-ja

Posto si ljubitelj mocnih html editora, probaj i HotDog Professional (Sausage).
Lici na HomeSite, a cool je sto se tice izgleda...

grunf
ctp;

Re: Za ZoNi-ja

grunf je napisao(la):
Posto si ljubitelj mocnih html editora, probaj i HotDog Professional (Sausage).
Lici na HomeSite, a cool je sto se tice izgleda...

grunf
ctp;

Probao sam ga ranije, nisam bio bas nesto odusevljen... Svidja mi se i CoffeeCup HTML editor, a i Arachnophilia izgleda mnooogo dobro (radjena je u Javi!), ali mi je potrebna JavaVM 1.4 za to (a ja imam 1.3 🙁 ), pa kad je skinem odmah cu isprobati Arach... Jos jedan solidan je i NoteTab PRO... Ali, ipak, najbolji je HomeSite! (tj. do pojave Evrsoftovog 1st Page-a)

cek, samo da razjasnim sebi jednu stvar...homesite 5.1 je poslednja verzija homesite-a jer je potpuno utopljen u dreamweaver mx?

silvereye je napisao(la):
cek, samo da razjasnim sebi jednu stvar...homesite 5.1 je poslednja verzija homesite-a jer je potpuno utopljen u dreamweaver mx?

Hm pa da macromedia je kupila allaire i ja sam mislio da HS nece ni doziveti verziju 5...
E sada sta ce biti da li ce dalje izlaziti ne znam
Ali mislim da je macromedia pazarila allaire prvenstveno zbog cold fusiona... We will see... Ali na kraju to i nije toliko bitno svaki win ima notepad 🙂

Nazad
Vrh Dno