Šta je novo?

HomePod mini iskustva

zaduleza

Poznat
Učlanjen(a)
25.10.2022
Poena
35
Pozdrav svima,voleo bih cuti iskustva na temu Homepod mini zvucnika.Imao sam prilike cuti i pozitivno sam iznenadjen.Uskoro stizu dva za stereo par :)

Da, sad imam i ja tu mogućnost
Hvala

Pa sad ulazimo u offtopic ali ukratko: za Spotify imam familiju, ali na stranu i to, imam veliku bazu plejlisti koje ne mogu da importujem na apple music. Negde sam video da je sam apple implementirao tu mogućnost u okviru podešavanja za apple music aplikaciju, ali kod mene ta opcija ne postoji.
Edit probao sam prethodno sa nekim aplikacijama, doduše besplatnim, ali to je samo delimično uspešno
Zapravo možeš. :)

Proveriću, ja ga najčešće koristim u večernjim satima ali je podešen da se sam ugasi u 23.59 a najčešće zaspim pre toga pa nisam siguran da li se gasi kao što si naveo ili po tajmeru

Nemam nijedan automation jer nažalost nemam dodatne uređaje koji su Matter/HomeKit kompatibilni pa mi nikakav automation nije ni potreban. Nije ni do WiFi signala jer mesh WiFi šljaka već godinama bez greške, problem je počeo da se javlja nakon update-a na 26 paletu operativnih sistema, do tada je mesecima šljakalo fenomenalno, muzika je tekla bukvalno 24/7 mesecima bez prestanka (šta ću, poremećen sam, znam)

Vrh Dno