Jel probao neko ripovanu 2.35gb verziju, valja li cemu?
Ja sam bas tu verziju skinuo posto mi se ona od 5gb+ vukao download.Ima sitne bagove sa zvukom tisi npr. negde su efekti jaci od glasa tako da necujes sta ti pricaju saborci i primetio sam da kasni misson upadate tipa kad treba da ti kaze uradi ovo i ono, tako da sam stekao utisak kao da igram nedovrsenu igru,nadam se da druge verzije su ocicene tih stvari jer mi se zbog ovih stvari igra ne dopada.Jel probao neko ripovanu 2.35gb verziju, valja li cemu?
Presao sam igru,ali nisam iskoristio nijedan onaj fix za municijui ostalo.. Jos mi je u pocetku bilo cudno zasto nema nigde da se uzme municija.No,druga stvar i mnogo bitna jeste ta da po meni u ovoj igri nije ni trebao ovakav single da se odradi,previse je kratak,i zbog toga je kod mene stekla negativan utisak..
Ko bi bio toliko lud/blesav/nerealan da sa BC2 predje na ovo ?
Mislim nije ovo ni toliko lose, ali BC2, i ako starija igra, objasnjava i dalje
P.S.
Iskljucujem one koji su se zaleteli, kupili ovo, pa sad moraju sebi opravdati tu kupovinu![]()
Druze jel si video koja je rozolucija u pitanju ....,) 2560x1600
Sta treba da skinem da bih sredio zvuk u igri? Imam repack od 2.9 gb kojoj je vez izlecena, dakle nije trebao lek.
ma gde vi birate to jel dx9,10 ili 11?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari