Šta je novo?

HomeFront (FPS, THQ)

Ovo nema veze sa CoD-om u MP-u. Ko sve ima original?

I nije toliko losa u single-u kako sam mislio, evo nekih slika ako nekog zanima:

Najvise podseca na Medal of Honor novi sto se napucavanja tice.

MP objašnjava, ni malo nije mindless, igra nije za derp retarde ni malo... Ima i battle commander, slično kao u BF2, ima na Q menu kao u BF2 gde zoveš pomoć, spotuješ i ostale gluposti, stvarno sam se oduševio...

@ Big Bear hvala na screenovima. NIsam jos probao ali sam gledao opise i steta sto je ispala prosecna igra. A imala je potencijal da bude odlicna a mozda i vise

Pa vidi, SP je sigurno ispod proseka, MP je i više nego extra, šteta što vi to ne možete da probate, a ključ može za relativno male pare da se nabavi. Dosta timova sa EDOM-a se sada prebacuje sa BFBC2 na Homefront.

Jel probao neko ripovanu 2.35gb verziju, valja li cemu?

Ja sam nabavio neku koja se samo raspakuje i ima oko 6.xx GB, i da postojali su sa ranijim verizjama neki problemi sa zvukom i opcijama koje nisu htele da se cuvaju, valjda niej moglo ni oruzje da se uzima od neprijatelja koji poginu. U ovoj mojoj verziji sve radi kako treba.

@ John Cena, slazem se da je moglo da ispadne mnogo bolje, ideja je odlicna imala je igra potencijala, ali barem su uradili MP kako treba a to ce sigurno poboljsati prodaju.

Poslednja izmena:
Jel probao neko ripovanu 2.35gb verziju, valja li cemu?
Ja sam bas tu verziju skinuo posto mi se ona od 5gb+ vukao download.Ima sitne bagove sa zvukom tisi npr. negde su efekti jaci od glasa tako da necujes sta ti pricaju saborci i primetio sam da kasni misson upadate tipa kad treba da ti kaze uradi ovo i ono, tako da sam stekao utisak kao da igram nedovrsenu igru,nadam se da druge verzije su ocicene tih stvari jer mi se zbog ovih stvari igra ne dopada.
Gorgilije koji je to update kolko zauzuma posto u ovoj mojoj prodavnici ima nesto sto se zove Homefront.for.St**m.Unlock.Version.Update.Moze i na PM thx.

Poslednja izmena:
Nisu to bas sitni bagovi, ja nisam mogao da igram sa takvim zvukom sve je brujalo nekako, puske su se ocajno cule, glasovi jedva... Dok sad sa ovom verzijom koju sam skoro presao nema tih problema (ima valjda novi lek) i ok je igra samo prekratka, zavrsi se za 3-4 sata sveukupno mozda... Ima samo 7 misija.

Poslednja izmena:
Presao sam igru,ali nisam iskoristio nijedan onaj fix za municijui ostalo.. Jos mi je u pocetku bilo cudno zasto nema nigde da se uzme municija. :D No,druga stvar i mnogo bitna jeste ta da po meni u ovoj igri nije ni trebao ovakav single da se odradi,previse je kratak,i zbog toga je kod mene stekla negativan utisak..

meni je bezveze jer vise volimkad je pistolj iliti oruzje fiksirano skroz a ono mi se cini nekako da mi šeta previse nisan,kao realnije je a meni je bezveze

Ko bi bio toliko lud/blesav/nerealan da sa BC2 predje na ovo ?
Mislim nije ovo ni toliko lose, ali BC2, i ako starija igra, objasnjava i dalje ;)

P.S.
Iskljucujem one koji su se zaleteli, kupili ovo, pa sad moraju sebi opravdati tu kupovinu :p

Poslednja izmena:
Presao sam igru,ali nisam iskoristio nijedan onaj fix za municijui ostalo.. Jos mi je u pocetku bilo cudno zasto nema nigde da se uzme municija. :D No,druga stvar i mnogo bitna jeste ta da po meni u ovoj igri nije ni trebao ovakav single da se odradi,previse je kratak,i zbog toga je kod mene stekla negativan utisak..

INF ??!

Ko bi bio toliko lud/blesav/nerealan da sa BC2 predje na ovo ?
Mislim nije ovo ni toliko lose, ali BC2, i ako starija igra, objasnjava i dalje ;)

P.S.
Iskljucujem one koji su se zaleteli, kupili ovo, pa sad moraju sebi opravdati tu kupovinu :p

Ja je dobih za džabe, tako da ne opravdavam kupovinu, igra mi extra došla jer je BFBC2 smorio sa svim njegovim hitbox ******m, sinoć sam igrao BFBC2 posle 3 nedelje i ono lepo mi je došao, večeras ponovo Homefront. Kao što rekoh igra je skroz zanimljiva i nije retard friendly kao cod npr, pogotovo GC mod.

ko ima original neka me doda na steam-u

Jedina mana igre je zato sto je Single kapmanja previse kratka. Inace odlicna igra. Ni ja nisam snimao te fix-eve za municiju ali nisam ni primetio da municije nema. Imao sam je u izobilju.

[YOUTUBE]5XrVAhcOmmk[/YOUTUBE]

Neverovatno, dx11 mod i lik na gtx590 ima oko 50 fps-a. Smejiurija.

Druze jel si video koja je rozolucija u pitanju ....,) 2560x1600

evo ja je danas poceo peglati,cisto da premostim do krize2....nista spektakularno po meni ali nije ni losa.napucavanje bez puno mozganja,bas ono sto mi je trebalo......ali sam se iznenadio kad sam video da igra fura u dx11 modu :)

Druze jel si video koja je rozolucija u pitanju ....,) 2560x1600

A jel si ti video koja graficka je u pitanju? Za onakav izgled igre ta graficka bi trebala da je tera u 8k rezoluciji na toliko fps-a. Mislim dx11, em ne izgleda nista bolje od dx9 a radi... vidi se. :D

Poslednja izmena:
u ovoj igri dx9 ili 10 ili 11, apsolutno iste performanse daje

Zavisi kakvu graficku imas. Kod mene DX10 30FPS a DX9 45FPS. Nje mala razlika.

ma gde vi birate to jel dx9,10 ili 11?

ja moram da klokujem graficku da bi dobio prsitojan frejmrate, ne razumem sto je tako zahtevna.

Sta treba da skinem da bih sredio zvuk u igri? Imam repack od 2.9 gb kojoj je vez izlecena, dakle nije trebao lek.

Nazad
Vrh Dno