Šta je novo?

HomeFront (FPS, THQ)

City 17 :)

[YOUTUBE]cMGiJaEgTGo[/YOUTUBE]

Call of Duty: Future Warfare :)

[YOUTUBE]oGChVbtdb7c[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]bKNvJV-zmU8[/YOUTUBE]

Slično kao Freedom Fighters samo u FPS izvedbi. Lokacije izgledaju jako slično kao i kompletna scenografija.

Treba jos malo da se dotera cini mi sesto se napucavanja tice, mislim da ce biti dobra igra. Ideja mi se svidja.

Lan :-devil-:

Kad smo vec kod multija...

[YOUTUBE]pvz5bQNZk50[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]mSJh4t-vpBU[/YOUTUBE]

ah jos jedan gejplej koji pati od konzolitisa... ovo krajnje dosadno izgleda :)

steta sto ce takva imati podrsku za LAN.... valdja ce biti modova ili nesto sl

Poslednja izmena:
THQ sedi na IP-ovima PC klasika, Homeworld i Freespace, i ništa ne rade s njima, a izbacuju lcd-friendly krš Saints Row, Juiced i sada Homefront.

Ne razumem kako možete uopšte da probate ovo?

Ja mislim da je nesto tipa bolje biti svoj kriticar nego slusati razne elitne epove i shvatanja. :)

Novi MP trejler:

Ja sam gamer i sigurno cu probati barem ovu igru, koju bi ja nazvao cod by thq

HomeFront (FPS)

Posto vidim da je tema zakljucana i nemogu da ostavim komentar red je da otvorim novu temu posto je igra izasla a moderatori bi mogli da otkljucaju i preciste staru temu a ako ne mozemo i ovde da komentarisemo.
[YOUTUBE]wVB2Tto9RW8&feature=relmfu[/YOUTUBE]

Uzima neko original?

Probao sam malo singleplayer,nista drugo nego losa kopija COD-a...multi jos nisam probao nadam se da je zabavan posto je SP :smack:

sto bre
igra je sasvim ok
grafika odradjena u dx11 je prelepa bar meni
napucavanje ok
oruzija nema za svakom koraku sto je za pohvalu
mora da se bude precizniji malo nema rasipanja :D
sve u svemu naslov koji treba odigrati

alo!ako u igrici nema captain Price-a ja necu ovo da igram

Meni se preloaduje polako...

Ja sam ovo danas probao. Hm, ne znam kako najkraće da objasnim. Igra je retardirana, napucavanje je retardirano, okruženje je retardirano. U najkraćem deluje kao obična budalaština, ili "samo još jedan FPS"

Poslednja izmena:
Pogledao sam ovaj YT video, meni bar grafički deluje solidno, a i ostalo ne verujem da je baš toliko loše da ne vredi odigrati bar jednom, sigurno ću probati.

Obrnuo na hard za 4 sata. :D

jel moze lan na narodnoj :)

Ljudi vi ste ozbiljno kupili original ove igre:zgran:

Dugo se ceka lek na ovu igru

Jovi ti si mi pouzdan, kakav je utisak o igri? Nisam je jos probao, pa reko` dal da se resim sad ili kasnije. :D

Delimicno neuspesan CoD klon. Napucavanje vrlo slicno, s tim da ovde meci kao da ponekad prolaze kroz neprijatelja a da ga ne okrznu. :) Recoil gotovo da ne postoji (kao i AI :)). Gomila nepotrebnih deonica bez akcije koji su tu samo da vestacki produze i onako prekratku kampanju, pa tako uvek moras da pratis i cekas neunistive saborce da dodju do vrata, zauzmu polozaj za breach i upadnu u (obicno) praznu prostoriju, kada opet ide pretrcavanje do sledecih vrata (a pritom znaju i da se zaglave) - vrlo iritantno.

Svidja mi se kompletan filing invazije, okupacije i torture stanovnistava i prava je steta sto prica i mehanika nisu malo bolje reseni. Tu je i neverovatno *****na, skriptovana "snajperska" misija sa sunjanjem po rancu kao pravi primer (neuspesnog) kopiranja MW-a. Misija se helikopterom je toliko arkadna da ne moze arkadnije ni da hoces. :)

Igra koristi UE3 i izgleda sasvim ok, ali nista spektakularno.

Btw, igriva je jos od juce...ne znam sta vas buni? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno