Šta je novo?

HomeFront (FPS, THQ)

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
FPS u ruralnim predelima Amerike u bliskoj buducnosti.
homefront-logo.png

The year is 2027. The world has suffered a decade-long energy crisis, and economies have crumbled. Reduced to a mere shadow of the super power it once was, the United States became the target of a North Korean takeover. American malls, suburbs and city streets are now battlegrounds as the civilian resistance fights for freedom. Featuring a compelling single player story crafted by John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn), Homefront immerses gamers in an interactive and cinematic FPS experience where they will assume an infantry role or take command of a wide variety of aerial and ground vehicles. In addition to the single-player experience, Homefront will deliver a robust multiplayer experience. In a land stripped of freedom, the brave will fight for their home.

Published by: THQ
Developed by: Kaos Studios
Genre: First-Person Shooter
Release Date: TBA
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

E3 2009: Homefront Impressions
Remote control tanks in the near future.
Screenshots

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Yr6Rm3Y5P70&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Yr6Rm3Y5P70&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ne verujem da ce ovo da bude lose. Frontlines je bio multy orijentisan a i nije imao losu single kampanju. Ovo mi deluje kao da je radjeno u istom engine-u, samo nek ubace malo bolji recoil oruzja nego u Frontlines-u i bise ovo solidna igra.

Kanda ce i biti nesto od ovog naslova, za sad mi dobro izgleda

Dzon Milijus....za ime sveta...reziser Konana...

Koja fora...sledece godine bi trebalo da izadje rimejk Red Dawn-a (http://www.imdb.com/title/tt1234719/ ) koji ce izgleda imati Kineze umesto Rusa...i sad ova igra. Ovo tako deluje...smesno i zalosno u isto vreme.

I sad Severna Koreja tlaci USA...neko se izgleda igrao markerom po (vec stupidnom) scenariju.

Poslednja izmena:
Ma jesteeee.... severna Koreja napada SAD. :-/

Koga zabole za politicku pozadinu kada su ovakve igre u pitanju. :)

A daj čoveče, ipak mora bar malo da ima veze sa mozgom, ne sa realnošću, nego sa misaonim nivom koji je bar malo iznad onoga kod zombija i saksija sa cvećem.

Može da bude naj ekstra FPS sa naj multijem i sve sve, ali priča je toliko beskonačno glupa da...

Stvarno je retardirajuća priča, ne može čak ni pod SF da podpadne, pa sve da su klonirali Kim Džong... Klonga :) u 10.000.000 primeraka i od njega napravili armiju severnokoreanskih super vojnika sa atomskim pogledom.

Ma daj bre :D

p.s. Ameri imaju Čaka Norisa, ova invazija je osuđena na propas' :d

Poslednja izmena:
Нешто баш инфлација оваквих "напада на Америкаце" у последње време, него хоће ли се успети одбранити :):p. Иначе верујем да ће Кореанци имати рогове, репове и црвене калашњикове :D

Da bre, počinje biti dosadno:p
Bolje da su napravili neki građanski rat, to bih mogao da skontam, ali ove invazije? Brate, mnogo je:D

Danas me ni invazija Kube na USA ne bi zacudila u igrama. :)

Fear and loathing in America:D
Mada gayplay deluje zanimljivo, čak možda na momente originalno:)

Poslednja izmena:
Daj, za Severnu Koreju je Kuba zemlja prvog sveta, nemoj da vređaš Kubance. :p

Šta, a nuklearni program Severne Koreje? Mogu Kubanci da motaju onaj duvan i da puše, to je sve:D

Raspad, ko im prodaje ovakve priche...

Oni prodaju, a svet se igra... Ironija?

Ma u FPS se pocinje izgleda unositi doza maste RPG-ja, hipotetike, i onanije po vec vidjenom scenariju... Pa kad mogu u Red Alertu-u da se sukobljavaju vanzemaljci, japanci, medvedi koji plivaju i delfini... sto ne bi u nekoj daljoj buducnosti i Ameri jednog dana (a koliko su samo "izvozili" demokratiju po svetu...) vodili oslobodilacke ratove i branili svoj "Homeland"!
Bitno je kakva je tehnicka pozadina a skoro sve price u zadnje vreme su i ovako "estetika djubreta"... :d

Nesto mi onaj ambijent na pocetku mirise na S.T.A.L.K.E.R... Ili mi se cini samo...

Poslednja izmena:
Meni ovo izgleda sasvim dobro, valjda će da bude ok i kad budem igrao :)

"...Homefront is unique experience. If you are a little tired of modern combat, modern military shooting games, and you want something diffrent, Homefront is for you." ,)

A sta je ovo? Retro chicken shooter? :d

Wow, ovo deluje kao da ce biti debela glupos'... "
Neki od citata.
"Your not a super soldier...", video sam nesto tipa da ubija lika nozem, dok ga neki lik zasipa metkovima od gore, imas RC tenk itd...
"When war comes to the Homefront, it's really horrible for civilians".... O boze...
AI isto deluje glupavo... Ovo cu da zaobidjem :D.

Ovo mi je izgledalo glupo u najavi, a izgleda glupo i sada :) Jednostavno nemam ni želju da uopšte skinem igru kada se pojavi :d

Baja kaže u intervjuu - "Mi mnogo obraćamo pažnju na priču" lol, kako da ne :D

Pa super solider, verovatno misli na Crysis ili Halo igre gde jesi super vojnik. Ovde gameplay nije nesto razlicit od CoD.

Svidja mi se sto nema gomila robotskih vozila kao u Frontlines-u. Ima ovaj goliath, onda ona bespilotna letelica i izgleda da je to sve.

Ja bih npr. vrlo rado voleo da igramo kao Korejanski vojnik koji "kuluturno" ubedjuje Amere da je Joče sistem najnapredniji politicko ekonomski sistem :d

Ali *** Ameri placaju za igre i onda je prica radjena za njih.

Ovo mi je izgledalo glupo u najavi, a izgleda glupo i sada :) Jednostavno nemam ni želju da uopšte skinem igru kada se pojavi :d

Baja kaže u intervjuu - "Mi mnogo obraćamo pažnju na priču" lol, kako da ne :D

Pa obraca paznju na pricu za njih. Ti ako ne mozes da svaris moderno vreme i masovnu amerikanizaciju, ciji si i sam deo, mozes uvek da skines Hezbollah Special Forces 2 i da igras do mile volje. :D
Sto se mene tice, bice ovo fina zanimacija, tj. svakako cu da je igram.

Треш прича која циља да пробуди амерички национализам и тако привуче играче. Та Хезболах игра је исти к. као и ово само са мање пара, "звезда и трака" :)

Иначе американизација није модерно време, то се само тако чини кад живиш на америчкој култури :)

Pa vidim koliko "nas" koji ne zelimo americki zivot nosi opanke i ujutru cim ustane ide da namiri stoku. :) Svi mi zivimo jedan deo american life-a, hteli vi to da prihvatite ili ne.
Da se npr. napravi srpska igra u kojoj ides da povratis Kosovo ili npr. da se branimo od invazije zemalja iz regiona, koliko njih bi igralo tako nesto? Igralo bi dosta njih samo ako je igra odradjena da napucavanje bude interesantno. Da je ko Hezbollah pa ne bi ga igrao niko pa ni najgori nacionalisti. Vecina pri igranju i ne obraca paznju na pricu, vec im je bitno da se roka. Ocigledan primer ti je i cod serijal u multiju, mozes da odaberes obe strane, mozes da budes Nemac, mozes da budes Taliban, niko ti ne brani. Ionako vecinu interesuje da se dobro zabave ili po mogucstvu da budu prvi. :)

Poštovani Gdine M, nemate pojma :d

Priča je glupaaaaa do bola! Alo bre, jadni severno-koreanci vrše invaziju na bespomoćne SAD i kao tu civili nešto ispaštaju i nemaju oružje (a poznato je da mogu da dobiju pušku na poklon uz otvaranje računa u banci), a američka vojska kao u rasulu i svu tehniku su maznuli od Koreanaca. Meni to deluje kao izgovor na to da ih je mrzelo da naprave/ubace sve modele oružja. Ovo nije modern-warfare, ovo je SF trash sa ultra glupim zapletom. Da je ovo film, davao bi se u Partizanu u prepodnevnom terminu kad cige dolaze da gledaju kung-fu trash i onda se biju ispred bioskopa poneseni utiscima. :)

KAOS studios je propao sa Frontlines igrom i sad su sve to prepakovali u ovo... ovo.... *****. Ajde da su bilo šta drugo smislili za priču, pa da bude čak i zanimljivo ovako kad se vidi grafika i sve, ali od ove priče mi se bljuzga bre koliko je glupa!

Poslednja izmena:
Postovani Gdine Bot, vi tek ne razmisljate uopste. :) Who gives a shit bre za pricu?? Kako majke ti mozes da napravis ratnu igru u kojoj su obe strane dobre? Jednog moras da stavis da bude negativac pobogu... ili da napravis igru u kojoj "covek lepog izgleda" ide i tamani trolove i orkove. :D
Koliko *****skih filmova ima u kojima Stalone i kompanija zavodi red po svetu i ljudi padaju u nesvest na takve filmove? Sta da se kaze na tako nesto? To je kao ok zbog akcije? E pa tako isto nesto cu i ja da kazem ovde, igra se igra zbog akcije, a to dal ce sam Kim Jong sam da uzme m60 u ruke me najmanje zabole. Jos od prvih cod-a uopste ne obracam paznju na patriotsku pricu, pa tako necu ni ovde.

Nazad
Vrh Dno