Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Neki dan sam kupio 2 D-link Air Plus DWL-520+ kartice i kako tako instalirao mrezu u Ad-hoc peer-to-peer mod u(2 kompjutera). Ali imam par pitanja. Iako kompjuteri nisu vidljivi jedan drugom (deli ih zid) komuniciraju kako tako, ali se neretko desava da mreza postane unvailable, pa posle nekoliko trenutako ponovo proradi. U 80% slucajeva kada mreza postane unvailable meni se kompjuter zakuca a proradi zajedno sa mrezom (Intel P4) dok kod mog brata (AMD XP) nebitno da li je mreza Available ili ne kompjuter non/stop radi OK.
Interesuje me sledece dali mozda neko ima iskustva sa navedenim karticama, dali bi access point ubrzao komunikaciju i sprecio povremene gubitke konekcije koje sam naveo, jer iako on prikazuje da je brzina 22Mbps ja u to ne verujem. jer recimo igranje u mrezi je bilo mnogo bolje tok smo koristili kablove, sada malo gnjavi. Mozda sam neka pitanja ili informacije izostavio ali to je u principu to?
Ako treba jos informacija poslacu ih
Unapred hvala na odgovorima.
Interesuje me sledece dali mozda neko ima iskustva sa navedenim karticama, dali bi access point ubrzao komunikaciju i sprecio povremene gubitke konekcije koje sam naveo, jer iako on prikazuje da je brzina 22Mbps ja u to ne verujem. jer recimo igranje u mrezi je bilo mnogo bolje tok smo koristili kablove, sada malo gnjavi. Mozda sam neka pitanja ili informacije izostavio ali to je u principu to?
Ako treba jos informacija poslacu ih
Unapred hvala na odgovorima.