Pokreni Hijackthis, meni je pomogao par puta.
Vidi pojavio sam se na ovom forumu bas zbog ljudi koje pominjes. Arogantan? Pa napisao sam bas zbog toga sto sam ocekivao da se pojave neki ljudi koji su poslali moguce resenje, ali razumno. E sad, ako si se prepoznao u nekoj grupi ...@pc.next: Nov si na ovom forumu i bilo bi lepo da budeš manje arogantan.Takođe, verovao ili ne, u ovom topiku se trude da ti pomognu...
Do sada si trebao da znaš da Microsoft pravi vrlo bagovite operativne sisteme. I to je tako.
Inače, na ovom forumu ima veliki broj IT obrazovanih i iskusnih članova i verovatno bi ti svi rekli da pređeš na pristojan internet browser...
Mene je prvi put kad sam instalirao poslao na tu MS stranu i tamo sam podesio. Ali meni je to suludo, mora da postoji neki drugi način, registry, šta li.btw, ja sam tek juče provalio "legalan" način za izmenu start strane
...posle restartovanja IE ikonica ad-watch u sys tray crveni kao semafor, i u IE se vraca kao start page microsoft koji prebacuje na MSN...
Zahvaljujem se svima na zelji za resavanjem problema koji sam postavio.Iskljuci Ad-Watch pa onda pokusaj da promenis. Ad-Watch sluzi da ti malware ne bi promenio Home page, ali ne razlikuje korisnikova podesavanja i podesavanja od strane malware-a pa moras da mu "kazes" da dozvoli promenu. Mozes da pokusas iz samih podesavanja u Ad-Watch da stavis Home page (verovatno postoji ta opcija, nemam AdAware)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari