Šta je novo?

Home Page?

Učlanjen(a)
01.04.2007
Poena
301
Kako home page mi se odnedavno stalno pojavljuje neki turski sajt. Ne mogu da promenim pocetnu stranu ni preko Tools-a niti bilo kako drugacije. Koristim Internet Explorer kao browser. Zna li ko kako da resim ovaj problem?

za pocetak skini Lavasoft Ad-aware personal edition, instaliraj ga i update-uj i pokreni Full System Scan.

posle toga udji u Windows Safemode i ponovi proceduru.

ako ne pomogne, javi se opet

I ne zaboravi najnovije definicije za AdAware.Ja sam davno imao problem kao i ti samo sto mi je home page bio neki AntiSpyware:)ali jedno skeniranje i sve je bilo reseno.

:crash:Ne vredi, instalirao sam Ad Aware, skenirao ceo sistem, ali ostao je isti problem vezan za nemogucnost promene nezeljene Pocetne strane.

Dobro ljudi, navika je navika. Meni nije resenje da promenim browser, vec da resim problem na IE.

Dobro ljudi, navika je navika. Meni nije resenje da promenim browser, vec da resim problem na IE.

Instaliraj Spybot Search $ Destroy, u meniju Mode odaberi Advanced, idi u Tools, IE tweaks i tamo stikliraj sve Lock ... (pre stikliranja na lock... u browseru podesi home page koji zelis > Tools > Internet options > Home page> upisi rucno ili stikliraj current ako ti je taj sto ti treba)

Instalirao sam Track Eraser Pro, u podesavanjima promenio Home Page i resio problem. Nije los programcic. Hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu.

Vrh Dno