chessmaster
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.01.2014
- Poena
- 195
Izlazi ove godine
Opet ja... igra počinje da mi testira živce.
Mislite da je platformisanje bilo teško u HK? Ušao sam u mini zonu gde mora da se nauči onaj doskok pod uglom od 45stepeni ili nema napretka (path of pain flashback). Dva sata sam se zezao sa tim i posle dosta nervoze alt+f4 igru da bih danas video da sam izgubio progres za skoro celu jednu zonu i sve kvestove. Ugasio sam stim sinhronizaciju jer mislim da zbog nje imam problem i odmah počeo da dobijam achievements-e koji do tada nisu radili. Ako i posle ovog ponovo izgubim save game dižem ruke od igre dok se to malo ne ispegla. I originalni HK je imao dosta bagova u početku.
Nevezano za moj peh, moji neki početni utisci su da je igra u startu mnogo teža nego HK, što je ok za ljude koji su prešli prvi deo ali za nekog ko ovo igra prvi put ima da bude noćna mora.
I ne dopada mi se heal-ovanje u ovoj igri, barem za sada, mislim da je neefikasno jer neki put želiš da izlečiš samo jedan bar a ne tri odjednom. Možda to kasnije može da se izmeni u igri, videću.
Isto i prvi deo
Probao sam keca i na controlleru i na mk odmah presao na mk. Sve je uglavnom isto, ali pogo jump je na contolleru kastastrofa.Jako lepo i simpatično izgleda igra, ali ovo igrati na M+K je verovatno neki vid mazohizma.
Nema šanse da ovo igram ispred monitora, jedino TV i kontroler (za koji sam retardiram) pa kad se iznerviram ugasim i izađem iz sobe.
Koliko vas igra vuče nazad da pokušate preći neku tešku deonicu posle "intenzivnog" razmišljanja tokom pauze?
(Ako toga ima onda je igra dobra i stvara minimum frustracija).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari