Šta je novo?

Hogwarts Legacy

Svaki put kada otvorim vrata u skoli ide uzasan stuttering. Kada iskljucis ray tracing, nema tih problema.

Ja sam to imao na 16GB rama, bukvalno sam se zbog te igre prebacio na 32GB. Koliko rama i vrama imas i na kojoj res igras, deluje mi da je jedno od toga problem. I da li koristis dlss, on ume da preoptereti cpu.

Pa možda ti baš to i pravi problem!?...ta rez nije za 5090

Znam ja da nije,ali bez obzira ne bi trebalo ovo da se desava...za monitor sam jos neodlucan, da l da jurim 2k ili 4k.. Navikao sam na veliki fps i velike hercaze.. Nisam siguran koliko je vizeulno kvalitetniji 4k od 2k..da li vredi zrtvovati fps zbog toga.

To je već do tebe. Po meni je optimum 27 inča a tu stvarno nema potrebe za više od qhd. 4k gledaj samo ako ideš na 30+

Znam ja da nije,ali bez obzira ne bi trebalo ovo da se desava...za monitor sam jos neodlucan, da l da jurim 2k ili 4k.. Navikao sam na veliki fps i velike hercaze.. Nisam siguran koliko je vizeulno kvalitetniji 4k od 2k..da li vredi zrtvovati fps zbog toga.
Kao prethodni vlasnik 4080 a sadasnji 5090, reci cu ti sta sam ja uradio - 1 monitor 4k, 1 je 2k, pa biram sta cu kad.

U 99% slucajeva igram na 4k, sve preko 80 fps mi je sasvim ok.

Uff to mi je premalo fps..sto se tice monitora mislim da je tandem monitor najbolja prica..samo sto jos uvek nema verzije 4k/2k....moj wet dream 4k na 240hz i 2k na 600hz za kompetitive..ne znam da l ce se pojaviti u 2026.

Nazad
Vrh Dno