Government
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.09.2004
- Poena
- 304
kacim se preko wireless interneta i nemam javnu ip adresu... ima li neki program koju ce mi obezbediti javnu i stalnu ip adresu???
Government je napisao(la):kacim se preko wireless interneta i nemam javnu ip adresu... ima li neki program koju ce mi obezbediti javnu i stalnu ip adresu???
...s tim da je za to potrebna javna IP, a stalna IP = fixna IP...milanbb je napisao(la):to nije resenje za stalni IP, vec alias koji ti no-ip dodeljuje. ponasa se 'kao' stalni IP jer se spolja promena ne vidi - alias ostaje isti iako si promenio IP...
Ma razumeli smo se mi 😉, nego sam se ja nadovezao ne bi li coveku bilo jasnije (nadam se da sada jeste 😀)...milanbb je napisao(la):@crni - i ja sam to pomislio dok nisam procitao uputstvo 😉 na svoju masinu istaliras programce koje javlja no-ip servisu tvoj trenutni ip - i eto srece...
no cinjenica je da sam prevideo da covek ima lokalni IP 🙁, pa doooobro - ne mogu dva puta da budem pametan 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari