Šta je novo?

HoAE demo

White_Dragon

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
319
Heroes of Anihalated Empire demo postao je dostupan pre nekih 15-ak dana, jel probao neko? Igra je i kao ranije najavljivana obecavala.
Ja sam sad krenuo da skidam demo (tezak je samo 209 mb i moze se naci na gamershell-u) pa cu sutra javiti utiske.

Javi obavezno utiske. Znaš li kada izlazi?

Ovo je FANTASTIČNO :) Ova igra mi deluje kao najbolja mešavina Warcrafta i Heroja, u rts maniru, sa prelepim pejzažima i mnoštvom fino osmišljnih caka. Priča nije baš najkoherentnija, ali ne može se od demoa previše tražiti :) Najjače mi je bilo kada sam napravio bazu sa Elfovima i nailazi tenk :d Zamerkica mi je što heroji izgledaju kao džinovi u odnosu na okolinu, ali ok, navikne se čovek. Imaju tonu raznih moći, tokom igre se mogu posećivati prodavnice...Limit trupa je na 250 (makar u ovoj misiji) tako da se može očekivati brdo masovnih okršaja. Ljubitelji rpg/rts mutljavina ovo ne smeju da propuste.

Ovo je Total Annihilation u fantazijskom okruženju sa herojima i još par RPG elemenata, bukvalno :)
A ti što se zabuniš kad god nema klase varvarin/warrior - ćuti :d

elfovi i tenk?? wtf.. to ne zvuci dobro nikako...

Ma fora je što se vodi heroj Elf, ide se po mapi sa njim dok se ne nađu trupe da se gradi baza. U tom trenutku undeadovi kreću na bazu ali se pojavljuje tenk koji ih gazi :) Ne znam šta su tačno zamislili, verovatno neko putovanje kroz vreme ili prolazak ljudi u drugu dimenziju. Sećam se dve fantastične igre, WarWind i WarWind 2: Human Onslaught, sa sličnim principima kada je priča u pitanju - ekspedicioni korpus marinaca upada u neki fantazijski svet i pokušava da se vrati kući.
A kada se izlazi iz igre kreće intro tek tada :D Koliko sam shvatio, ideja je da se kao napravi da su sve te civilizacije nekada u nekom trenutku vladale zemljom, a sada su zaboravljene potpuno. Npr. ide neka gigantska bitka Orkova i Elfova oko piramide u Gizi :) Biće bre sve barem ok, verujte na reč ;)

Agilni je napisao(la):
Pa što da ne? Šta je Arcanumu onomad falilo kada je spojio nespojivo?

ih arcanum... to je masterpiece... i to je bio rpg koji je kroz pricu i questove mogao nekako to sve da poveze u koherentnu celinu... ali u strategiji mi to smrdi :)

Evo pokrenuh i bas mi se svidja, jedva cekam da izadje full version(doduse nece valjati ako se poklopi sa NWN 2 kao sto je najavljeno), btw ranije kada je igra najavljivana nije bila ovom kontekstu :D. Odoh jos da se igram,samo sam bacio oko.

Extra igra, definitivno me je zainteresovala, pogotovo prica, mada ima jos mnogo toga da se odradi i doradi dok ne izbace, jer ono vise lici na neku alphu nego na betu...

Evo tek sam sada stigao da sednem kao covek i zavrsim demo (nema save lol) I stvarno odaje utisak da ce biti super igra, jedine zamerke su recimo glasovna gluma (a i tekstopisac nije bas najbolji :D) i malo ne optimozovana grafika, jer ovako kako stoji 1gb rama nece biti dovoljan za velike bitke. Verujem da ce sve grescice biti uklonjene do izlaska.

Vrh Dno