Rax13 je napisao(la):Koji procesor??? Zavisi i od promaje u kucishtu.
tesa je napisao(la):Ne zelim da navedem jedan jedini pa da za takvo pitanje dobijem odgovor. Ako vec treba konkretnije, recimo Sempron procesori 2500 do 3000.
DARK SIDE je napisao(la):Preteshko je to sinak...nisu stavili,koliko vidim,ali odvaljuje to solidno plochu.Ovaj tower je preko 1 kg-garant..
Imam zalman 7700cu.I on je tezak ispod 1 kg je.A ovo chudo je toliko veliko da je vec preterano.I koliko ima kg?Nisi napisao a ja nisam nashao.Kako si dosao do saznanja da ne krivi plochu?To zavisi i od sirine podnozja koje se srafi za donji deo ploche.Opet,mislim da je preteranog gabarita.Ako neko nema para za dobar cpu pa kupi srednju klasu i nasvira(clockuje) da to radi kao njegov "CPU iz snova" onda bolje da kupuje vodeno hladjenje nego da pravi ovu perverziju u rachunaru i zauzima mesto.I ovaj Zalman 7700cu koji imam je bash veliki a tek ovo chudo je uzas.Nisu u pravu ni za jedno ni za drugo, a ni za trece . Trenutno ovaj cooler je najbolji na svetu, pogledao sam dosta cooler-a, tj. skoro sve sto valja i ne videh ni jedan koji moze na crtu sa ovim, dovoljno je reci da u full load-u dere TT BT za ~10C evo tabele:
http://www.cluboc.net/reviews/heatsinks/thermaltake/sonic_tower/One of the first impressions is the overall size of it. It is massive and weighs a lot too."
DARK SIDE je napisao(la):Imam zalman 7700cu.I on je tezak ispod 1 kg je.A ovo chudo je toliko veliko da je vec preterano.I koliko ima kg?Nisi napisao a ja nisam nashao.Kako si dosao do saznanja da ne krivi plochu?To zavisi i od sirine podnozja koje se srafi za donji deo ploche.Opet,mislim da je preteranog gabarita.Ako neko nema para za dobar cpu pa kupi srednju klasu i nasvira(clockuje) da to radi kao njegov "CPU iz snova" onda bolje da kupuje vodeno hladjenje nego da pravi ovu perverziju u rachunaru i zauzima mesto.I ovaj Zalman 7700cu koji imam je bash veliki a tek ovo chudo je uzas.
DARK SIDE je napisao(la):http://www.cluboc.net/reviews/heatsinks/thermaltake/sonic_tower/
Pored toga shto pishu da je veoma tezak,i oni ne pominju koliko je tezak ali sam na kraju opak nashao spec.:The Specs:
P/N - CL-P0071
Heatsink Dimension - 112 x 112 x150 mm
Heatsink Material - Copper Base & Aluminum Fin (110Fin)
Compatibility - Intel P4 LGA775
Intel P4 478 Prescott FMB1.5
AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX
AMD Athlon XP up to 3400+
AMD Sempron up to 3400+
Heatpipe - Copper Tube (6 mm) x 3pcs
Weight - 692g (24.43oz)(prosto nwvwrovatno za onoliku glomaznost).
Druga zamerka je shto se veoma nezgodno kachi.Ali to je posao za strpljive ljude pa ajd' i nije neka zamerka.
Ono shto se meni ne svidja je visina.Ne samo zbog zauzeca prostora u kucistu nego:Shto je kulver vishlji to je vece opterecenje za plochu.Jer ovaj hladnjkak sigurno konstantno opterecuje plochu silom teze na doleTo su uvideli i inzenjeri thermaltake firme pa su tezinu shto vishe "bacili" na ponozje tela hladnjaka.Koliko su zapravo u tome uspeli ostaje da kazu ljudi posle npr.godinu dana bitisanja ovog solitera na plochi.
Sve u svemu performanse mi se svidjaju ali ipak ga nebih stavio na plochu.Opet,moje lichno misljenje
:d :d
DARK SIDE je napisao(la):Preteshko je to sinak...
Kaze se vise a ne vislje (isti odnos kao nizlje i nize). Nemoj da se ljutis za ovo ali sam jednostavno morao da te ispravim. :wave:DARK SIDE je napisao(la):vishlje
Pa znam i ne samo to,nego sam video,nemogu tacno da se setim,ali bar 10-ak iskrivljenih plocha.zalman 7700cu jeste tezak ali nije "visok" tj.dugachak.Vec sam objasnio zasto ne volim takve hladnjake.Takodje iz istog razloga ne volim ni onaj "hyper" coolermasterov hladnjak.Glupo je sad da kucam sta sve radim ali radim dosta cesto u 2 servisa(honorarni posao za moje hi tech nadogradnjeSve u svemu ja pisem a nema ko da cita, lepo napisah sunbeamtech, a ne thermaltake, sunbeamtechov cooler ima oko 79xg bez fan-a a sa fanom nesto sitno ispod kg, tj 95x, Zalman 7700 je takodje nesto sitno ispod kg mrzi me da trazim na netu za u gram, da li ti znas nekoga kome je neki masivan a pravilno montrian cooler napravio problem zato sto je opteretio plocu na neki duzi vremenski interval? podji od sebe jer imas jedan od najtezih coolera na trzistu, ako vec i on ima kg a slicne je cene zasto ne uzeti sunbeam-a tuniq tower-a kad ima sigurno za 10C bolje perfomanse?
DARK SIDE je napisao(la):Pa znam i ne samo to,nego sam video,nemogu tacno da se setim,ali bar 10-ak iskrivljenih plocha.zalman 7700cu jeste tezak ali nije "visok" tj.dugachak.Vec sam objasnio zasto ne volim takve hladnjake.
elisa je na vrhu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari